2 oktober fredag

on
by mellasweden © 2020

 

GOD MORGON

 

I natt kunde jag inte sova var jätte pigg i ögonen och uppe till 03.00 sen in i sängen och somnade vaknade vid 8 tiden men somna om till klockan 14.00 när jag vakna och gick in i dusch för mej tar det ju så himla lång tid nu mera att duscha efter som jag måste vila emellanåt blir ju så andfådd.

Så hör kändes det att dra sig ur sängen idag ville inte men måste upp och ta mina mediciner och få nått i magen.

På med tv:n och datan och kolla mobilen samtal hade ringt men jag har inte hört något, var i mina drömmar och sov.  Sen in i kylen fruktsoppa och en näringsryck samt Coca Cola så klart har svårt att svälja idag inte skoja alls.

Nu blir jag helt ställd man har gjort om min sida där jag skriver min blogg, och jag fattar ingenting alls. när allt inte är som vanligt blir man helt ställd. Jag är ju van att göra på ett visst sätt när jag skriver och nu hittar jag inte alla mina foton som jag lagt in här för att spara. Vad ledsen jag blir.  Nu försöker jag att skriva ny blogg här få se hur det blir hoppas som vanligt fast denne sida inte för mej ser normal ut.

Tänk om jag kunde vinna lite pengar det behöver jag vore ju kanon men jag har ingen tur så det får bli att drömma. 

Men vem har sagt att drömmar inte kan bli sanna en vacker dag, undrar när det blir för mej :

)

I dag ör det hy fredag icg det gör ingen skillnad för mej alls som pensionär alla dagarna är samma sak, särskilt i karantän. Men tv programmen är kanske lite annorlunda tro jag. Ska kolla på gifta vid första ögonkastet på tv 24 från USA ganska roligt att titta på. Om det fungerar för dom som är med och gift sig direkt när dom träffat varandra första gången. 

Tur jag har mina hörapparater så jag kan höra vad dom säger men nu är det ju text kanonbra för mej så slipper jag anstränga mej att lyssna. 

Pratat med mina söner och sms:at min svärdotter samt min granne som alltid skriver sms varje morgon och frågar hur jag mår och jag behöver hjälp med att kasta sopor eller handla nåt. Sen sms:at några väninnor annars lugnt ska bara hänga i soffan mår ju fortfarande inte så bra. 

Jag blev hungrig så jag kokade två löskokta ägg, men åt bara gulan eftersom hag har svårt att svälja. Men gott var det med salt till och Coca Cola som gjorde att jag kunde svälja lättare. Lyckliga er som kan äta mat och få riktig mat i magen. 

I dag blri bara en kort blogg då jag inte vet hur detta fungerar som dom gjort om här. Jag prover mej fram och se hur det går.

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.