25 OKTOBER VECKAN

on

I dag är det söndag och jag har redan pratat med mina barn och grannen trodde jag skulle sova längre men vaknade vid sjutiden.

I natt vid tvåtiden så fick jag ett sms från 112 och satt mig upp i sängen och läste. Det brinner nära där jag bor nästan vid mitt hus. Klart jag får tuppjuck då och skickar direkt sms till grannens mamma att kolla det brinner brandkåren är här titta ut genom fönstret. Kolla var det brinner för jag ser inte det.

Jag trodde nästa att det var i vårt hus och jag som hade tur at vakna jag hör hu inte närjag tar ut mina hörapparater bara lite hörs. Men jag har alltid mobilen i sängen bredvid men och den durra så jag känner vibrationerna. Grannen Iftikhar kollade i fönstret och såg att det var huset till höger om vårat hus och brandbilarna var där. Efter cirka 45 minuter så var elden släkt.

Så så var det bara att krypa ner i sängen igen och sova vidare.

Så vaknade jag sen på morgonen och gick upp och göra sig färdig och sen frukost, energidricka inte gott alls. Samt lite cappuccino det är gott om jag orkar fixa till det.

Känns lite bakvänt idag först fick jag för mej att det var lördag tills min äldsta son ringde och frågade om vi skulle spela Bingolotto online via facebooks messinger och se varandra. Så det gjorde vi och mitt ena barnbarn vann 100 kronor skoj när någon vinner det är inte för ofta på Bingolotto.

KAN MAN SKRICKA HÖGT ……..

AJJJJJJ MIN TÅ SÅ ONT DET GÖR ATT SLÅ I LILLA DÅN I ROLLATORN

Ja det kan…… ja lovar …. just slagit i min ena lilla tå på min rollator i köket och det gör så ont.

Sen kollade jag min nagel har vikt sig ut och in gissa om det gör ont. Jag skrek och jag har jätte ont samt kan inte vänta tillbaka nageln, Får se om jag kan ta bort den men har så ont så jag gråter.

CORONA VÄRRE IGEN…. TAR DET ALDRIG SLUT

CORONA värrei igen i STOCKHOLM och SÖDERTÄLJE här i Södertälje har personalen blivit smittade på vårt sjukhus. Vilket gör att jag inte vågar åka sjukhuset när jag känner mig dålig. Jag har ju varit i karantän och försiktig med folk sen i mars månad och bara varit ute 3 gånger från min lägenhet. Då har det varit med ambulans för aktuten och min andning. Nu har jag känt mig dålig några dagar och fått grannen att hämta medicin till mej. Penicillin och kortison som jag tar nu i 10 dagar för att känna mig bättre detta har gjort att jag klarat mig flera gånger från att åka till akuten.

När jag sist tog kontakt med vårdcentralen. för att höra om jag kunde få hem någon som kunde ge mig influensasprutan så fick jag höra att man kunde få hemsjukvård. Ingen har sagt det till mej fast dom vet jag varit hemma sen mars månad i karantän. Det tycke sköterskan var konstigt men den dan efter ringde dom och bokade in mej för att en sköterskan ska komma hem och ge mej sprutan. När hon ringde så sa hon jag kommer den 12 november är du hemma då? Jag sa åter jag sitter i karantän sen i mars månad varit ute 3 gånger då med ambulans till akuten. Men tror inte det gick hem hon villa bara vet OM jag var hemma när hon kom. Sitter man i egen karantän så går man ingenstans eller hur. Sen frågade jag om hon tagit prov för cCorona då skratta hon och sa min 10 gånger, jag tyckte inte det var nåt att skratta åt närjag är livrädd att bli smittad. Sen sa jag har du handskar och munskydd, jo det hade hon. Hon skulle komma före klockan 12.00.

Vårdcentralen har inte fått hem vaccinet än det kommer andra veckan i november. Men den som väntar får se, konstigt att ingen talat om för mej tidigare att nån kan komma hem.

Sovit mest hela veckan då jag inte mått bra. Man orkar inte så mycket då är bara trött.

Lite gnällig idag men det är ju för jag är sjuk, går på penicillinet och kortisonet som doktor Mella sagt jag ska ta, den enda som fixar det hemma här nu är ju jag min egen doktor. Det är ju den medicinen jag får när jag kommer till akuten jämt.

Hoppas jag blir bättre snart igen. Nu vila i soffan igen efter detta

Ha det gott vi hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.