MOT ADVETNT

Tiden går fort och snart är det advent och jag har fått en vit julgran i år av min yngsta son. Jag har fått hjälp av grannen att sätta ihop den som inte var det enklaste samt att klä den. Färgade lampor fick jag förra året av grannen till granen. Sen har jag fått advents ljusstakar i fönstren och stjärna uppsatt.

Jag så nu har jag det julfint hemma och städat har jag fått så skönt. Ska bara få maten som grannen och hans fru ska handla åt mej, då jag inte kan handla själv längre. Jag älskar mitt ICA MAXI VASA HANDELSPLATS och saknar det så mycket att få åka dit och handla. Men coronatider göra tt jag inte har en chans att göra det.

I bland blir jag så ledsen och känner mig lite ensam, me jag har ju mina barn och vänner på luren och datan och det är väl tur det men inte samma sak som besök.

Jag har två julskinkor i frysen som kan lagas vet inte om jag kan svälja men ja ska fan inte vara utan julskinka i år som förra året. Skickade grannen att köpa julskinka på 3 kg op Willis 39.90 kg billigt.

VÄNFÖRFRÅGA PÅ FACEBOOK

Fick en vänförfråga på facebook av en prydlig herre som såg trevlig ut. Jag svarade och tog in han som vän. Sen började han skriva till mej på messinger han var inte född i Sverige och jobbade just nu i Norge egenföretagare. Så berättade han att han hittat mej och ville komma tillbaka till Sverige för att börja ett nytt liv. Han var född i ett engelskt talande land. Men så skriv han lite för kärvänligt till mej och sen frågade hur jag mådde och dagen varit bra. Nu svarade jag inte direkt på flera likadana frågor och då direkt fick jag plötsligt ett mess. Du kanske inte vill ha med mej att göra och du svarar inte direkt ha d bra,. Jag har ju varit med en del i mitt liv och detta var ett stort varningstecken för mej. Snabbt svarade jag – Jag sitter inte med luren i handel hela tiden hör av mej senare. Mannen frågade vad jag jobbade med fast det står att jag är pensionär, och jobbat som säljare tidigare. Då kommer frågan – om du är pensionär hur betalar du dina räkningar. Då jävlar gick jag i taket vad tror han att han är. Mitt svar blev – hur betalar du dina räkningar ? . Sen blocka de jag honom direkt på facebook och på messinger vilken idiot vad trodde han att han var. Jag är ju skorpion och läser ofta och mellan raderna. Kände från början när han öppnade för kärvänligt i sina små rader att nåt var fel.

FACEBOOKS NYA DATINGSIDA

Måste berätta jag gick med i Facebooks dating och skriv in mej och svarade på lite frågor. Senare började det att komma in herrar som var intresserade av mej. I natt klockan 02.00 till 02.30 låg jag i min säng och skrattade ihjäl mej. En del herrar var herrar och en del tror jag bodde direkt i skogen. och inte varit i stan. En del kände sig som riktiga Don Juan det var en härlig blandning av herrar som dök upp i min lur. Några hade inte ens riktiga foton utan foto på sina sportbilar, samt några hade uniformer på sig och jag skrattade ihjäl mej. Men man kunde ta bort dom man inte var intresserade av så dom inte skulle höra av sig igen. Samt några var helt normala och det var ju ok för mej.

Men det är skoj att kolla OM KANSKE MAN VET ALDRIG om någon groda finns där som kan vara en prins. 🙂 Eller om det bara finns massa TOMTAR kanske.

Fast jag har det bra utan man att ta hänsyn till göra det jag vill göra och jag har mina fina barn samt mina svärdöttrar och barnbarn.. En undervar familj har jag ju som bryr sig om mej, samt mina grannar som hjälper mej att handla och städa och finns där för mej om jag behöver. Så har jag mina nära trogna vänner som finns för mej likaså. Så jag är ganska nöjd ändå.

Men det är lite jobbigt att sitta i karantän så länge som jag gjort från mars månad till nu och bara varit utanför dörren 3 gånger då med ambulans till sjukhuset. Annars lever jag i min egen bubbla här och jag har ju vad jag behöver men ibland vore det skoj att få krama sina barn och barnbarn.

Nu ska jag ta det lugnt i soffan och kolla film sen en ny dag i morgon, skickat sms till min granne vad han ska handla i morgon på ICA MAXI åt mej samt panta alla mina Coca Cola burkar.

Ha en fin helg nu och ha det bra

Mella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.