tungt att andas


mellasweden ©  2018

 

GOD MORGON VÄRLDEN – VAR DU ÄN ÄR 

 

I dag har jag jätte jobbigt att andas….. tungt….

Ja minsann cappuccino hade varit gott på morgonen, men har inget fy fanken att vakna utan fika på morgonen. Jag är ledsen för jag har ju svårt att dricka mjölk och även vatten. Nu har jag inte ens ätit en smörgås idag inget gott utan cappuccino.

Sen jagade jag min granne för fick reklamblad från WILLIS i går. Jag ville han skulle köpa mej två julskinor som bara kostade 29.90 kg. wow och en innan dom tar slut. 

Där kostade fryst julskinka bara 29,90 kg wow dom var runt 3 kg och jag ville ha 2 stycken billig mat för mej som pensionär och man behöver inte laga mat varje dag. Man kan ta en macka hårt julbröd eller vörtlimpa så klart julvörten med skinka. 

Så idag kom min granne Wrood med 2 frysta julskinkor till mej den ena vägde 3,3 kg och en andra runt 3 och båda kostade mej 181 kronor. WOW superbilligt dom kommer ju kosta mera senare julskinkorna. 

Jag verkligen längtar efter julskinka det bästa jag vet så gott.  Såg på instagram att nån yuppie kille redan lagat julskinka för länge sedan och dricker skumpa och äter entrecote och oxfile och dyr mat hela tiden. Vilket jag inte har råd med alls oxfile har jag inte fått äta på flera år. 

Jag som älskar god mat och inte har råd att äta dyr mat, men i jul sen lever jag billigare med dessa julskinkor. Och slipper laga mat och kan äta mina mackor med julskinka.

 

Besök vid dörren inte ok för dom som inte kan svenska.

Detta företag Nordic Green Energy har varit och ringt på dörren hos min Irakiska familj mamman kan inte svenska så bra. Vilket detta elbolag utnyttjade bad om hennes legitimation och underskrift på avtal. Hon fattade inget alls pratar ju så dålig svenska.  När hon sen ville ringa sin son som pratade med den som kom från detta elbolag. Så ville säljaren inte riva detta avtal som mamman skrivit under *det gick inte sades det*. Utan det var 14 dagars ångerrätt. Hur kan man göra så mot invandrare som finns här och inte förstår och sen be om legitimationen. Nu är mamman olycklig för att hon öppnade dörren och blev överkörd av en säljare från detta bolag som inte heller ville riva avtalet när sonen förklarade att hon inte fattade vad det handlade om. OTROLIGT.

I morgon innan läkaren ska jag ringa till dom och även anmäla dom till konsumentverket.  Det är inte ok att göra så !!!!!!!!!!!!!

FRAMFÖR ALLT INGEN BRA REKLAM  för företaget när dette sprider sig.

Nu är familjen orolig och framför allt ledsna och vi har sagt öppna inte dörren för någon när det ringer.

VI hörs