ALLA HELGONS HELG

on

LÅT MEJ FÅ TÄNDA ETT LJUS

Ja nu är det alla Helgona helgen och här sitter jag och har bara en energidricka samt Coca Cola. Jag äter ju penicillin och kortison så jag vill inte dricka öl, eller vint då. Jag bill bara känna mej bättre bra igen. Jag har nästan legat hela dagen och turen tillbadrummet gjorde att jag satt på en tvättmaskin med ett täcke som. jag lånat ut till min son tidigare. Måste ju tvätta det och sen har jag lakan och kudde att tvätta i morgon med. Blir ju bara så förbaskat andfådd när jag gör nåt.

Tog och lyft upp mera energidricker från kartongen på golvet till bänken för att lägga i kylen och vips så flåsa jag som bara den. Dom ligger ju på en bricka och det blir tungt för mej att lägga upp dom på bänken. Sen ta bort plasten och ta fyra i taget in i kylen och andfådd som bara den blir jag ju. Ledsamt och jobbigt och tråkigt jag som alltid varit i stöten och glad och sprallig och kämpat för mej och mina barn.

Jag kunde när hittade en rockring i mat affären på leksaksavdelningen prova om jag kunde rocka lika bra som förr. Vilket jag kunde så klart ränderna går aldrig ur, även om dom jag var med närjag handlade skämdes men skoj hade jag.

Så nu är det direkt igen IQ oro som gäller närjag min penicillinkur är klar. Den ska jag öven med 3 gånger per dag och några sekunder. Så kanske kanske kanske jag en vacker dag kan svälja mat igen.

Ja man kan få ont i munnen och man kan få lite ont i kroppen och lungorna med men måste fortsätta detta det kan ta upp till massa månader innan det fungerar men värt ett försök. Vem vill ine tkunna äta mat igen. Jag som älskar kött och god mat vill äta det. Förra året grät jag när ingen såg jag fick ingen julskina som jag älskar, brukar ju äta 5 stycken själv mellan december till januari så himla gott.

Så gott det bästa jag vet julskinka mmmmm så gott. Att inte kunna äta det är så ledsamt och tänker er själva alla sitter runt bordet och äter god julmat på julafton och där sitter jag med en jävla näringsdricka hur gott är det.. Även om jag kan dricka vin eller öl men maten julmaten är så gott..

SYSTEMBOLAGET DÅLIGA REKLAM I TV

I kvälll blev jag ariktigt arg när jag ser systembolagets dåööliga reklam. Om ungdomar som stänger ut pappan på balkongen och kastar saker och beter sig illa. En enormt dålig reklam tycker jag. Alla ungdomar beter sig inte så och jag undrar om det bara är jag som kan klaga på denna skitreklam som dom kör nu flera gånger på kanelen jag kollar på.

Måste finnas bättre reklam eller att sälja vin och öl i mataffärerna, säkert jobbigt för kassörskorna i början med legitimation med mera. Men efter några år är det helt ok som i utlandet, inget spännande med att det finns och alla vänjer sig med det.

Min äldsta son Christopher är på väg till Norrköping med sonen som ska hem till mamma lovet är slut. Och sen åker han tillbaka till Vänersborg tar hela dagen hemma i kväll nån gång. Svärdotterna Paulina ska ut och shoppa med sin kompis…..

Yngsta sonen Georgios sitter på bussen med sin flickvän Jessica mot okänd ort hon har ingen aning vart dom ska. För att fortsätta fira Jessicas födelsedag. Överraskning är det för hela familjen i dag. Så ledsen jag missar allt.

BABYSHOW…. MISSAT

Min svärdotter i Vänersborg fick en överraskning en babyshow som jag missade och hade velat gå på. Men det går inte för här sitter jag i karantän fortfarande.Paulina och Christopher fick så mycket fina saker till sin lilla nya bebis Isac som kommer anlända i december i år.

Har även fått ögoninflammation och vart ringer man då först provade jag 1177 men det var 60 samtal i kö. Då provade jag med Kry och det har skitit sig varje gång jag ringt dit. Läkaren sa att det fanns penicillin till ögoninflammation men det gör det inte. Sen frågade han var Södertälje låg någonstans.Så sa han att han kunde boka in mej på vårdcentralen, då sa jag att det kan jag göra själv på min vårdcentral. Ja det var ju ingen hjälp där inte. Men jag visste för första gången inte vart jag skulle vända mig för att fråga därför hamnade jag på Kry, färdigt med dom nu. Tacka vet jag min vårdcentral i Ronna där jag gått i 15 år nu.

SKICKAT EFTER GRAN

Och fick en chock det störat grannystan jag någonsin sett köpte ett mint grönt och ett vitt. Nu har jag garn så det räcker nästan inte smakfullt tycker det är för stort, Trodde aldrig det var så stort. Men det blir gulliga bebis tröjor med färg.

Ja det var allhelgona helgen för mej

Men vi hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.