VECKAN 17 -20 OKTOBER

by mellasweden ©2020

GOD MORGON VÄRLDEN VAR DU ÄN ÄR, SÅ FINNS JAG HÄR

Börjat tvätta mitt i natten 03.00 en tvättmaskin perfekt. Någonstans måste man börja när man vaknar och inte kan sova. Nu mera har jag svårt att sova direkt hela natten vaknar efter några timmar.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 12243356_10153657916033548_7448580441122930773_n.jpg

Sen somna jag igen och vaknade vid 7 tiden upp och ut i köket näringsdryck och Coca Cola och slänga mej i soffan andfådd. På med TV och sen datan och kolla min mobil vad som hänt.

Så hade denna dagen börjat för mej, ingen post kommer på lördagar. Någon ringde på min dörr när jag kollade i ögat var det ingen där. Det har hänt massa gånger men jag öppnar aldrig för någon jag vet när det kommer någon till mej dom sms:ar eller ringer mej.

Jag hade fått ett fakemail vad tror folk igentligen att dom kan skicka till mej.

Ja detta var mailet jag fick idag men jag svarar inte och öppnar inte skickar alltid en kopia till mina söner så dom vet. Raderade det man tog en skärmdump först så jag kan visar er vad man inte ska gå på. Om jag får säja så är det skitfolk som skickar sånt här tll mej och andra.

Så var det dax för mej att dricka min energidricka usch så less på detta, fått tillbaka lite smak så då är det ännu äckligare att dricka det.

Nu har jag fått tv i sovrummet igen jag lånade ut min gamla tv till yngsta sonen, så himla skönt med nån apelgrej som yngsta sonen fixade idag. Han flyttar ju ihop med sin flickvän nu i Huddinge.

Så har jag haft grannen med fru har som har städat hos mej och byt sängkläder har ju dubbeltäcka och jag orkar inte längre ta av och på påslakan på det stora täcket jag blir så himla andfådd.

Ja så fick jag finbesök äntligen min yngsta son och hans flickvän min blivande svärdotter. Ett kort besök men jag blir ju så himla glad som varje dag sitter här i min karantän. Dom är ju oroliga att smitta ner mej som varit i karantän så länge och som kan dö om jag får coronaviruset.

MITT KYLSKÅP’

Här finns ingen god mat bara äckliga energidricker som är min mat. Jag vill ju ha potatis och lammstek, fläskkarre´och potatissallad med rostbiff samt skinka, legymsallad. Massa god mat som jag inte ens kan ha i min kyl för jag kan inte svälja maten. Så ledsen är jag att jag gråter när ingen ser mej.

Jag sms:ar mina söner varje dag och så även min svärdotter måste höra att dom mår bra och allt är ok. Jag älskar ju min familj och nu ska jag få en ny svärdotter som även hon kommer att få mina sms men hon kollar inte sin lur lika mycket som mina söner och svärdotter göra. Men det är väl något som hon kommer att lära sig kanske.

Nu har jag slutat just nu med medicinerna så nu är det fritt fram för att dricka vin och gin long drink. Den är ganska god och har stått i månader i min kyl fick 3 stycken av min yngsta son och hans flickvän.

OM ETT GLAS SKUMPA LÖSER MITT PROBLEM SÅ FYLLER JAG BARA PÅ LITE TILL IGEN. HELT OK FÖR ATT ÄNLIGEN FÅ DRICKA LITE SKUMPA DET ÄR JAG VÄRD.

Detta är vad som hänt sen sist men vi hörs igen ska försöka sova nu igen. Ganska trött och hoppas jag kan sova.

Mella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.