ny dag

on
by mellasweden ©2018

 

 

GOD MORGON VAR DU ÄN ÄR

 

Vaknade redan vi sextiden otroligt tidigt för att vara mej. Jag vill ju sova länge och ligga och dra mej i sängen. Vem vill vakna redan klockan sex på morgonen och när jag tittar ut finns ingen snö. Var är våran snö det tillhör ju i december att det ska vara snö. 

  

Var jätte trött i går kväll men så glad min yngsta son kom hem en sväng.  Vi var och tittade på en två rumslägenhet i huset mitt emot mitt hus. Där dom rivit ut allt för att göra en nyrenovering. När man gick ut på balkongen var det fyra trappor upp, fick nästan svindel av höjden.  Georgios hade köpt med sig tårtbotten och grädde och äppelmos samt färska jordgubbar så jag skulle kunna göra en tårta. Wow blev så glad. Mina barn är så omtänksamma ❤ 

 

Man måste öppna sopnekastet med låskolven ovan här och sen säger en röst välkommen. Hahah välkommen till sopnekastet……. Just nu när jag gick ut med mina soppor och glömde bort att jag hade min trasiga tallrik där i. När jag tog upp påsen så skar jag mig mellan pekfingret och långfingret på vänster hand. Blodet bara forsade fram och ut usch, men har nu försökt att stoppa det med vatten och toapapper samt satt på ett plåster. Få se nu om det slutar blöda och blir bra igen otur jag har ju hela tiden. 

Jag har även hunnit ringa min hyresvärd och frågat om dom kan komma till mej. Vad jag vill är att dom ska ta bort mina nya dörrar som finns i mitt stora rum.

 

Dom finns där till ingen nytta alls men tar för stor plats så jag inte kan utnyttja två väggar.  Min hyresvärd skulle återkomma till mej och visst skulle dom kunna ta bort mina dörrar.  Dom kan ju använda dom till en annan lägenhet dom ska renovera.  Det vore kanonbra att bli av med dom och få två väggar till i stora rummet. 

I dag blir det jeans för jag fryser och jag ska inte anstränga min vänstra hand. Jag vill ju att mitt sår ska läka efter den himla trasiga tallriken. Vilken tur jag hade ett plåster hemma brukar ju inte ha det. Ja men jag har lite ont på jacket jag skar upp och plåstren sitter inte fast som jag vill och önskar mellan fingrarna.  Men jag ska bara hänge i min soffa idag orkar inte göra nåt och hand känns inte så ok.

90 DAYS FIANCE 

Jag kollar varje dag på tv 11 som sänder 90 days Fiance. Där män och kvinnor reser till USA för att gifta sig inom 90 dagar men jag undrar lite över dom som tar dit sin kärlek. Dom känner inte personen i fråga särskillt väl och jag bara undrar är dom desperata???? 

DAVID OCH ANNIE

 

Davids bästa vän med fru, dom är otroligt snälla och hjälpsamma. Helt underbara människor.

 

Davids dotter som inte var snäll i munnen och godtog inte deras förhållande och giftemål. Hon ville stå i centrum själv och var fräck i munnen även på David och Annies bröllopsdag.

Men vad jag sett på medier så är David och Annie gifta än idag.

NICOLE OCH AZAN 

 

Vet inte hur dessa två tänkte, dom bara bråkade hela tiden. Och han ville hon skulle gå ner i vikt, och hon sa till sin lilla dotter att kalla Azan för pappa helt fel. Nicole var omogen och ville bara få som hon ville och hennes familj var emot detta förhållande. Och Azan litade inte på Nicole för hon pratat med nån kille utan honom. I dag har dom separerat för det finns inga pengar att ge till Azan att flyga till USA för.

MARK OCH NIKKI

 

Mark är 58 år och Nikki är 19 år hon är från Filippinerna. Han har varit gift tidigare och pratar hela tiden om vad han gav sin fru och pratar för mycket om sin tidigare fru. Hon fick en bil och då berättade han att hans X hade fått en likadan. Han tvingade henne att skriva på ett äktenskapsförord och om hon lämnar honom eller det tar slut får hon ingenting av honom. Helt sjukt men dom är fortfarande tillsammans och är gifta.

 

JAG OCH X:et 

Men jag ska inte klaga och gnälla jag träffade min första man 1973 och vi flyttade ihop andra dagen, var förlovade efter några månader och gifta efter ett halvår. Men vi var tillsammans i över 15 år och och fick tre fina barn så det fungerarde bra. 

Jag blev direkt bonusmamma till en kille på 5 år och alla trodde det var min son från tidigare men det var X:ets son. Jag tog hand om  honom och gjorde ingen skillnad på honom eller mina andra barn alla var dom mina barn. Jag älskade mina barn från mitt hjärta. Men sen hände något och så X:ets son är idag en kvinna. Jag har aldrig fattat något av detta men så blev det. Och det barnet som jag gjort allt för har jag bara fått skit för.  Och alla barnen har idag bara kontakt med sin pappa som tydligen pratar för mycket skit om mej. Det har jag fått omtalat av X:ets lilla syster. Ingen av barnen hade kontakt från dom var elva,  tolv år med sin pappa för han hade inte lust.  Och min dotter hade aldrig ens kontakt med sin pappa. I dag finns jag inte med i bilden, vilket är konstigt och dom har egna barn som jag inte ens har sett, bara på internet. Dom har blockat mej överallt men som mamma hittar man dom ändå. Hur tänker dom och jag undrar vad dom sagt till sina respektive och sina barn. För deras barn har ju en farmor och mormor.  Dom äldsta barnen är mycket för att ha dyra kläder, skor väskor samt materiella ting. Och man berättar även vad dom materiella tingen kostar. Slänger sig gärna ut på mediasidor med dyr mat och skumpa och dyra viner.   MIna stora barn har jag inte sett på över 15 år minst.  Barnens barn mina barnbarn har jag bara sett två stycken när dom var små av sju barnbarn.  Själv har jag inte ens råd att ibland hämta min medicin. Samt har aldrig varit materiellt fixerad. Ja livet blir inte alltid som man tänkt sig. 

 

MINA YNGSTA SÖNER ÄR FANTASTISKA GRABBAR

Men jag har mina yngsta fina barn grabbarna jag fick med derars pappa,  han var fotbollstränare.  Dom är inte heller materiellt fixerade och dom lever i nuet.

   

Dom finns där när jag känner mig ok och när jag finns på sjukhuset och inte mår bra, alltid finns dom där för mej.  Samt vi har kontakt varje dag flera gånger per dag och varje kväll innan jag ska sova. Skickar alltid  ❤ god natt älskar dej ❤  till mina barn. Jag skickar det för OM det skulle hända mig något, så vill jag dom ska komma ihåg att jag sagt att jag  ❤ älskar dom ❤ Samt att dom skickar tillbaka till mej ❤ älskar dej med mamma. ❤ 

Nu säger jag God Natt trött i dag ont i min hand.

 

2 kommentarer Lägg till din

 1. Ingela skriver:

  Hej Mella!
  Hittade din blogg när jag Googlade på 90 Days
  Läste om att Du inte har kontakt med dina barn och barnbarn.
  Det är samma för mig och jag känner igen så mycket av det du skriver.
  Vill Du ha kontakt med en 55 årig kvinna och skriva till om detta och livet i övrigt så har Du min mailadress .
  Med vänlig Hälsning
  Ingela.

  Gillad av 2 personer

 2. Nicki 007 skriver:

  Ingela vet inte om du vet detta men Mella dog i Corona den 28 dec..😢

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.