22 OKTOBER TORSDAG

on

by mellasweden ©2020

GOD MORGON VÄRLDEN

Kunde inte sova utan var uppe till 05.30 bra tänkte jag då kommer mitt paket på dörren. Inget paket kom. Hade köpt en veckokalender som jag kan ha i min ryggsäck. I dag har jag månadsblad som jag dragit ut från datan men dom blir så många och tar sån plats. Det brukar komma med tidningsbudet som lämnar en plastpåse på dörren. Sen somnade jag till slut ändå.

I natt vid 00.00 sms:ade jag med min granne Iftikhar var vaken hon med så vi chattade ett tag. Tur ändå att jag har mobilen och att vi kan ha kontakt så när vi inte kan träffas. Hon och hennes man Adel är så snälla känt dom över 12 år nu men jag saknar Iftikhars goda kuba som hon brukade laga till mej. Så himla glad att dom bor i mitt hus och bara en trappa upp nära mej.

Telefonen ringde och det var min granne som skulle handla lite åt mej. Det visade sig att ICA MAXI MORABERG inte hade toalettpappret som dom skickade ut på reklam. Det var Lambi 18 rullar för 59,90. Så grannen ringde och sa det finns inte det är slut. Ja sa åk till ÖB vilket han var snäll och gjorde där fanns toalettpapper 16 rullar för 55 kronor. Han skickade foto så jag såg.

Så jag sa till min granne att jag vill ha 2 stycken packet med 16 rullar för 55 kronor det var ju oxå LAMBI det är mjukare papper när jag tårkar mina tårar. Samt snyter mej då ska pappret vara mjukt. Samtidigt så ringde grannen på sin svågers dörr vid sidan av mej och då hade han varit så snäll och tagit reda på mitt paket på dörren med min kalender.

Men min granne fick nästan en chock för när han kom hem till min port stod 2 stycken ambulanser utanför med blinkers på. Han trodde jag blivit dålig och skulle till sjukhuset med ambulans. Men denna gången var det inte min skjuts som stod där till akuten. Min granne blev jätte glad att jag var hemma och inte jätte sjuk.

MIN FAVORITAFFÄR ÄR ICA MAXI VASAHANDELSPLATS I GENETA, Men mina grannar handlar åt mej i Moraberg och det inträffar alltid något där. I dag var ju toapappret slut som det var annons på och sist gick det inte att panta burkar alla automaterna var trasiga. Då får man ringa efter någon som fixar dom så klart. Men så var inte fallet det stod bara att dom var trasiga. Men nu har jag ägg kan bara få i mej gulan löskokt samt nyponsoppa, Coca Cola 20 pack för att kunna svälja lättare ibland svårt att svälja även rinnande föda. ärtsoppa med fläska ICA:s men får sila bort allt så jag kan svälja soppan. Så ledsamt att inte kunna äta riktig mat.

Nu kom det på min telefon från Aftonbladet

Läste i Aftonbladet

JUSTNU …..BOMBHOT MOT TÅG – ALL TÅGTRAFIK STÅR STILLA VID GNESTA. MISTÄNKT FARLIGT FÖREMÅL OMBORD PÅ PENDELTÅG – BOMBSKYDDET TILLKALLAT TILL GNESTA….STORA STÖRNINGAR I TÅGTRAFIKEN.

Avspärrningarna vid Gnesta station hävdes på torsdagseftermiddagen efter ett tidigare larm om ett misstänkt föremål på ett pendeltåg. Efter att ha genomsökt platsen hittades inget farligt föremål av polisen. En person har gripits.

Jag blir så himla less på dom som bara jävlas och inte tänker på andra utan vill bara göra katastrof.

Nu tv kväll och en god fin middag som blir energidricka usch och kanske nyponsoppa. Inte vad jag vill ha jag vill en god grillad entrecote eller biff eller kanske kalops eller lammstek eller grekisk gyros och tzatziki godis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.