kör inte över invandrare som inte kan förstå


mellasweden ©  2018

 

GOD MORGON NU ÄR JAG TILLBAKA IGEN

 

Jag har själv lärt mej att inte längre öppna min dörr, när det står någon utanför som jag inte känner och vet vem det är. Jag har ju öga på dörren och min brevlåda är stängd för nyfikna nu mera. 

Mina grannars son ringde mej nyss och berättade följande.

Besök vid dörren inte ok för dom som inte kan svenska. 

Elbolag från Johanneshov  Nordic Green har varit och ringt på dörren hos min Irakiska familj mamman kan inte svenska så bra. Vilket detta elbolag utnyttjade bad om hennes legitimation och underskrift på avtal. Hon fattade inget alls pratar ju så dålig svenska.  När hon sen ville ringa sin son som pratade med den som kom från detta elbolag. Så ville säljaren inte riva detta avtal som mamman skrivit under *det gick inte sades det*. Utan det var 14 dagars ångerrätt. Hur kan man göra så mot invandrare som finns här och inte förstår och sen be om legitimationen. Nu är mamman olycklig för att hon öppnade dörren och blev överkörd av en säljare från detta bolag som inte heller ville riva avtalet när sonen förklarade att hon inte fattade vad det handlade om. OTROLIGT.

I morgon innan läkaren ska jag ringa till dom och även anmäla dom till konsumentverket.  Det är inte ok att göra så !!!!!!!!!!!!!

FRAMFÖR ALLT INGEN BRA REKLAM  för företaget när dette sprider sig.

Nu är familjen orolig och framför allt ledsna och vi har sagt öppna inte dörren för någon när det ringer.

VI hörs