HEMBESÖK SYSTER VC

12 november 2010

För jag sitter i karantän fortfarande och vill inte bli smittad. Så vårdcentralen erbjöd mig att en sköterska skulle komma hem och ge mej influensavaccin.

Denna syster var ingen ängel som kom till mej, snarare tvärt om, hon gjorde mej ledsen.

När denna syster ringer och bokar tid för att komma på hembesök för att ge mej influensavaccin hör jag att hon inte lyssnar på mej alls. Hon frågar om jag är hemma den 12 november och hon kommer före 12.00. Jag säger att jag sitter i karantän och inte varit ute sen i mars och det bara 3 gånger med ambulans annars hemma. Hon lyssnar inte ens.

Hembesök av syster från vårdcentralen, vad hände… Här sitter jag och gråter när hon gått.

Det ringde på min mobil och det var Huddinge Sjukhus som ringde för att avboka en tid för operation då det är värre med corona nu. När jag lagt på luren ringer denna syster från vårdcentralen och säger att det inte går att ringa på porttelefonen. Hon säger vidare hon har inte tid att stå här och måste vidare???????? Konstig människa som bestämt tid och dag och sen inte har fem minuter till mej. Ja säger jag pratade med Huddinge Sjukhus som ringde och då kan man inte ringa på porttelefonen samtidigt. Denna syster är agggggresiv och otrevlig vilket gör att jag sitter här nu ledsen. Hon säger att hon har inte tid, hin måste vidare men hon har inte tid med fem munter fast hon bokat tid med mej. Hon ringer inte på dörren utan bara knackar….. varför????????? Man ringer på ringklockan så det hörs att någon är där…. men hon knackade tyst…… varför….??????

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 12705374_144080825977221_8566154782614937449_n.jpg

När hon kommer in säger hon bara hur stressad hon är………Hon ber mig fylla i ett papper.. men jag får inte fylla i det utan bara namn och personnummer och underskrift. Resten ska hon fylla i från min journal konstigt eller hur. Hon vet ju inte o m jag fått nåt nytt och jag borde fyllt i pappret själv.

Hon är agggggresiv och jag säger till henne att hon är otrevlig och jag känner bara hur stressad hon är när hon är här inne. Hon har inte tid inte ens 5 munter säger hon, va händer vilken konstig sköterska som kom in i mitt hem. Jag säger att jag ska ringa hennes chef för vårdcentralen och klaga på henne för hon är så otrevlig. Hon ska oxå prata med chefen säger hon ska en syster vara så här var är ödmjukheten hon är bara kall och otrevlig och lyssnar inte alls. Talar bara om hela tiden att hon inte har tid.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 12705374_144080825977221_8566154782614937449_n.jpg

Hon bara pratar och pratar och pratar lyssnar inte på mej alls bara säger hon har inte tid hon måste vidare. Jag brukar inte bli ledsen men men nu är jag det efter en hård kall otrevlig sköterska varit här inne hos mej. Kanske hade hon bråttom för att komma till sin lunch klockan 12.00 men detta är ju hennes jobb och inte ha 5 minuter till sin patient som hon själv bokat tide med är konstigt eller hur.

Ringer till min äldsta son på jobbet och beklagar mej för jag känner mig trampad på och överkörd helt att denna syster från min vårdcentral.

Ringer nästa dag och ber att läkaren på vårdcentralen ska ringa mej då han inte är där just nu. Blir uppsatt på läkarens telefonlista. När han sen inte ringt nästa dag ringer jag och frågar om han jobbar jo det gör han. Han skulle ringa mej på sin telefontid men har inte ringt mej. Då kollar en syster på det och man har tagit bort mej och tagit bort att man ska ringa mej. KONSTIGT. Jag frågar om läkaren kan prata nu, den snälla syster säger jag går till honom mu och frågar. Jo han skulle ringa mej, sa han.

När han äntligen ringer så hade den syster som var hemma hos mej redan pratat med honom. Hon hade sagt att hon stått och väntat länge utanför porten. Hon ljög inte sant alls. Hon hade aldrig bestämt någon tid utan sagt att hon kommer innan klockan 12.00. Jag berättade om hennes besök och fråga hur länga hon jobbat där på VC hon hade varit där 1 år. Jag har varit patient många år på denna vårdcentral och klagar inte i onödan, men som syster måste du vara lite ödmjuk för dom du kommer hem till. Läkaren sa att det var bra jag ringde så dom kunde blir bättre.

Min granne ska komma med frysta tårtor gräddtårta med jordgubbar, jag brukar få min älsklingstårta gräddtårta med jordgubbar från ICA MAXI VASAHANDELSPLATS som ha rmin favorittårta som jag fått varje år av min granne. Men jag vill inte ha denna dyra tårta i år OM JAG INTE KAN SVÄLJA på min födelsedag. Sen får jag några flaskor mousserande vin oxå. Det är gott att fylla år.

Så nu är det bara att vänta in min 39 års dag som jag fyller varje år.’

Men nu sovdags vi hörs igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.