29 seotember till 1 oktober

on
by mellasweden © 2020

 

GOD MORGON VILKEN MORGON

 

I dag vaknade jag 06,30 direkt in på luren och kollade sms och där stod det att jag fått mina batterier på dörren 04.30. Glad öppna jag dörren och tog min and på handtaget och det var tom………..

.

Kände mej grundlurad och skrev direkt till mina barn och granne med sms att nu har någon tagit mina batterier. Arg, ledsen och besviken var jag, det lovar jag gråtfärdig. Har inte många batterier kvar ju så jag behöver dom ju.

Ringer Apotea och pratar och dom ska göra nåt åt det. Sen smsar min granne som städar hos mej och handlar åt mej. Hans svåger bor på min farstu… Han hade tagit in min batterier till sig, för han började jobba klockan 06.00 och då stod en kille och öppna min post från Apotea vid min dörr. killen tog upp kartongen och öppnaden den som låg i plastpåsen på min dörr. Så han tog påsen in till sig. Fräcka folk är nu har jag fått mina påse från apotea och kartongen var öppnad skitfolk kallar jag dom ett ord som mina ungdomar lärt mej när jag var övervakare för dom.

Man kan ju få huvudvärk för mindre…….. ÖPPNA ANDRAS BREV SOM LIGGER I EN PÅSEN PÅ MITT DÖRRHANDTAG OCH TAR UPP KARTONGEN OCH ÖPPNAR DEN …… FINNS NÅT SOM HETER DITT OCH MITT. GE FANKEN I DET SOM INTE ÄR DITT.

Så kollar jag och vet ni vad jag har beställt fel batterier inte 312 utan nån annan skit oxå. Ringer Apotea igen och säger som det är dom blev jätte glada att jag fått påsen och sen fick jag adressen och kan skicka tillbaka batterierna som är fel och dom betalar tillbaka pengarna så nu har jag köpt rätt batterier 312

.

 

MIN LAMPA I HALLEN

Det har börjat spöka hos mej på kvällarna jag har en golvlampa som jag haft i hallen bredvid dörren en längre tid. Jag kan tända och släcka den från min mobil.  Plötsligt senaste veckan har lampan ändrat färg och tänt sig starkare sken utan vidare, flera gånger på kvällen.  Jätte konstigt igen annan lampa för så alla går från min lur att tända och släcka. Först trodde jag nån kom åt min ytterdörr men så är det inte har kollat det.  Så det spökar här nån som vill säga nåt till mej.

 

 

Fortfarande i karantän, jätte jobbigt och jätte tråkigt.

Nu snart kommer min granne och ringer på han ska skicka iväg mina batterier som blev fel, dom var snälla Apotea fick frisvar så det kostar inget att skicka tillbaka. Jag gillar Apotea dom är bra med sin internetsida och bra med leveranser allt har alltid funkat perfekt. Jag som sitter inne här och kommer ingenstans alls med min karantän och det för att skydda mej själv mot Corona viruset. Det har ju blivit blossat upp igen…. tråkigt när ska det ta slut som man kan få känna sig som en människa och träffa sin familj och vänner.

 

Jag har varit dålig förra veckan och denna veckan mår inte alls nåt bra blir andfådd bara jag rör mej. Så trött och dålig. Därför har jag inte ens orkat skriva min blogg då är jag dålig ska ni veta.

Nu har jag en infektion igen och går på penicillin och kortison jobbigt men jag känner när det kommer direkt. För min andfåddhet blir värre och värre och jag vill inte åka till akuten igen och sjukhuset. Dom ger mej penicillin och kortison det kan jag ge mej själv nu i Coronatider.

Så nu …..

– Doktor Mella brukar fråga:  hur mår du Mella du ser ut att må dåligt oj vad du andas hårt och tungt. 

-Ja doktor Mella:  jag känner mej jätte dålig och sovit i flera dagar och är jätte andfådd bara jag rör mej.

-Doktor Mella säger: Då ska du få kortison 5 tabletter i 5 dagar och penicillin 2 tabletter i tre dagar och 1 tablet i 4 dagar så kommer det att hjälpa dej ska du se.

Så nu hoppas jag det hjälper mej tredje dagen idag och sen fyra dagar kvar, annars blir det akuten igen. Hoppas jag klarar mej det har jag gjort ett tag nu och lyssnat på mig själv som doktor Mella.

 

Nu soffläge och sen en näringsdryck och Coca Cola så jag kan svälja och sen medicinerna. Jag har inte ens orkat fixa mat utan helt bara tagit dom här energidrickarna som mat helt orkar inte fixa cappuccino heller då är jag dålig.

Tur jag har min data och mobil samt tv annars skulle jag bryta i hop, är ju ganska seg så det skulle nog ta ett tag. Jag har alltid rest mej efter alla smällar jag gått igenom. 

           

Pratade i går med grannens barn som ringde till mej och undra hur jag mår så gulligt. Men orkade inte prata så länge eftersom jag är dålig.

Nu ska jag sova lite känner att jag är trött och ska ta en energi dricka innan jag somnar så jag inte somnar hungrig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.