Denna veckan 21 september ……

by mellasweden © 2020

 

 

GOD MORGON VAR DU ÄN ÄR 

 

Måndag 21 september

Vaknade vid 9 tiden idag och gick upp pratade och sms:ade med grannen. För att senare igen lägga mig på soffan och sova vidare 9 tiden lite tidigt att gå upp för mej. Men innan tog jag urindrivande medicin för mina fötter är svullna och det har inte gått ner på några dagar. 

Har sovit hela dagen så himla trött är jag……  Sov till klockan 17.17 när jag vaknade av telefonen, min äldsta son ringde mej. Kan ju vara att det är denna karantän att inte få träffa sina nära och kära. Det är fruktansvärt jobbigt att ha det så. Att känna att jag inte kan gå upp till mina grannar som jag gillar och umgås där. Utan får vara här själv det är så tråkigt och deprimerande att vara ensam hela tiden. Kan ju vara det som gör att jag sover mycket och sen ibland mina mediciner. Sovit nu i flera dagar och nu försöker jag pigga på mej. Jag vågar ju inte umgås med vänner och mina barn för jag skyddar mig själv från Corona viruset. 

Har sen ringt och till yngsta sonen och pratat med honom och hans tjej, sen vidare ringde jag till min granne  och pratade med han och barnen. Måste ju ha kontakt med mina älskade barn varje dag och dom ringer även och messar mej också. Dom är omtänksamma och ringer även från jobbet till mej.

Tvingat mej själv att sätta på en tvättmaskin som nu snurrar och ska hänga tvätten sen när jag orkar. Jag har tagit mej lite fil och ett glas juice och vatten nu. Kollar på tv som sällskap och får väl prata med mej själv då när alla andra är på sina jobb. Solen är uppe igen när ska det börja regna och åska vi behöver ju lite regn.

Nu har jag sovit i flera dagar och är så trött jätte jobbigt och tråkigt, jag som alltid varit pigg och redo för det mesta. 

I dag är det torsdag den 24 september och veckan är slut i morgon. 

Äntligen har det regnat ute härligt men jag har sovit dåligt och vaknade vid 17, tiden hela dagen har gått.

I går grät jag min yngsta son kom med två Coca Cola burkar som jag bad han köpa, och jag tog på mej handskar och kunde hålla honom i händerna. Mänsklig kontakt nära mitt ena barn vilken känsla jag grät och grät och ville inte släppa hans händer. Men jag grät av glädje  att få ta i min son, jag som varit ensam nu sen i mars månad i karantän ensam hemma utan att få ta i eller krama mina barn. Det känns fruktansvärt att inte få känna mänsklig kontakt och framför allt inte kunna krama sina barn. Jag längtar ju så efter mina barn att få träffa dom att dom kommer hem till mej och krama dom. Jag älskar dom så mycket och det är dom finaste sönerna som finns. Även om jag pratar med dom varje dag med sms och facetime eller via messinger på facebook så är det inte samma sak som att få krama dom och umgås nära känna kontakten att dom kommer och går hos mej. Jag saknar även min fina gulliga svärdotter som jag smsar varje dag med, och så klart mina fina barnbarn. Jag ska ju få ett barnbarn till en lite kille till kommer i december till oss. Jag hoppas jag får uppleva det, och inte sitta ensam hemma i karantän.

FREDAG 25 SEPTEMBER 

Har inte kunnat sova i natt det gick inte bara, var vaken till 07.00 innan jag somna till 08.00. Sen var jag tvungen att vara vaken efter som jag väntade leverans. Post kom det ingen undrar om dom delar ut varje dag eller inte.

Jag har fått leverans idag med näringsdrycker igen…. killen sa jag ringde på porten men inget svar. Jag kollade ju just på facebook och han brukar komma lite senare, men det var ok ändå.

Så kom grannen och hämtade mina 62 Coca Cola tomburkar för att sen shoppa på ICA MAXI ,  mjölk, nyponsoppa, saftsoppa, fruktsoppar, samt Coca Cola som hjälper mej i min matstrupen när det är svårt att svälja ner dricka. 

Yngsta sonen kom förbi och lämnade in Året Runt till mej som han köpte i affären i byn här. Han hade köpte en grillad kyckling till sig men ringde lite senare och slutade äta då det var lite rosa kött på kycklingen. Alltså inte färdiggrillad så dåligt

Samt att i går när han köpte Coca Cola till mej så hostade tjejen i kassan i handen och sen tog hon i varorna som kunderna köpte. Otroligt i dessa coronatider att göra det, vad fanken tänker hon med. 

Ballonger på MC Donalds

Förvånad att ingen har kommenterat att dom ska ta bort ballonger för barnen. Jag gillar inte det alla barn blir glada när dom får ballonger. Det måste kännas roligare för barnen att få sin mat och riktiga ballonger när dom kommer och äter.

Nu ska det bara ballonger digitalt löjligt tycker jag i min ålder, alla kan inte leka digitalt med mobiler för att Mc Donalds vill det. Riktiga ballonger ska barnen ha när dom kommer, dom får väl dra ner på nåt annat för miljön.

KARMA tror jag på och nu har jag sett att det börjar fungerar som jag väntat på. 

Ja dett var veckan som gått som jag mest sovit mej igenom.

 

Vi hörs igen försöker pigga på mej lite.

Mella

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.