25 augusti

on
by mellasweden © 2020

 

 

 

God Natt till er som sover

 

Jag kan inte sova alls idag i natt vet inte varför men här sitter jag nu i min soffa gått upp från sängen då jag inte kan sova. Ska slå på min tv så jag har lite sällskap ändå. Jag har ju en skön säng och jag behöver sova eller behöver jag inte det kanske. Men jag får se på tv en stund sen kan jag gå och duscha och sen ta nåt att äta, ja menar dricka.

Nu är det Wahlgrens värld brukar kolla på det gillar dom, framför allt Pernilla Wahlgren. Hon är spontan och rolig och ger av sig själv samt trevlig. 

Fortfarande i karantän för att skydda mej själv och jag längtar ihjäl mej efter mina barn och barnbarn. Jag vill bara krama och pussa dom men det går inte för min del, jag är livrädd att få denna Coronavirurs. Då dör jag direkt och har inte tänkt att dö ännu tänkte upp leva en julafton till iallafall. 

Jag ska ju bli farmor igen i december och det vill jag inte missa. 

Sms:at mina närmsta sörjande mina barn och min svärdotter, som jag alltid göra. Kan missa någon gång för att jag sovit eller är jätte trött och somnar. 

     

Ja lite skumpa vore inte så dumt det heller men nu har jag ingen kvar hemma den sista hämtade yngsta sonen och hans flickvän. Fast jag har en flaska vin kvar mousserande gott vin, men det kan ja ju inte dricka nu när alla sover och jag barode sova jag med. Det får bli vatten som sönerna tjatar om hela tiden att jag ska dricka.

Jag skulle beställa mina kortisontabletter från Apotea men det blev så klart nåt fel. Så när jag betalt och kollade hade jag beställt från Apoteket helt galet. Nu vet jag inte var dom hamnar med Apotea får jag ju dom till min ytterdörr, nu vet jag inte. När jag sen beställde så tog jag bort det billigare som Apoteket vill man ska köpa. När jag sen kryssade i det vanliga så stod det att det kostade 116 kronor och sen var det struket och priset stod 75 kronor. Men i kassan när jag betalde så stod det igen 116 kronor som jag betalade, konstigt fattar ingenting. Var ju lite trött idag så jag missade att det inte var Apotea jag handlade från.  Nu vet jag att jag verkligen får se upp var jag handlar min medicin nästa gång och det ska vara på Apotea så klart !!!!!!!

Blev ingen stjärna för mej idag när kollade mitt konto för betalda räkningar.

Klantig jag är i dag såg jag att jag hade bara 1 krona kvar på mitt betalkonto för mina räkningar, konstigt. Var tvungen att gå in och kolla vidare för att se varför det var 1 krona på mitt konto kvar. Jo hade skrivit 8.054 i stället för 8.055 som är min hyra så jag missade 1 kronor men hade rätt summa på kontot. Jag skriv direkt till hyresvärden och sa att jag missat detta och hade sista kronan kvar på kontot. Hon sa det gör inget lägg den kronan på nästa hyresinbetalning du gör. 

Tur jag har min tv och data så jag har sällskap dag och natt och nu även när jag inte kan sova. 

Ser alltid detta program med 90 days before…… and after….. på TLC kanalen.

Har haft lite svårt att andas jobbigt att andas men …. det går väl över hoppas jag. Hungrig är jag oxå men ingen god mat att äta jo i frysen finns det mat att laga och den är god. Men då har jag ju problem att svälja så det skiter sig helt och fullt så ledsen.

Dom har ringt denna veckan från Huddinge sjukhus och vill operera mej i halsen igen. Men jag sitter ju i karantän och det visste sköterskan som ringde och hon tyckte inte det var en bra ide att komma till sjuhuset nu. Jag vill ju inte bli smittad och hon skulle skicka en kallelse i november för att prata med narkosläkaren igen. Så jag frågade henne om hon hört talas om IQORO plast grejen som kostar 1.500 kronor och ska och kan hjälpa till så man kan slippa operation. Hon hade aldrig hört talas om detta och slog upp det när vi pratade och skulle läsa vidare hon tyckte det var jätte intressant och skulle ta upp det på avdelningen.

Iqoro

Nu ska jag nov försöka sova lite om det går 

Vi höres

Mella

 

2 kommentarer Lägg till din

 1. Nicki 007 skriver:

  Stor kram till dig och hoppas du får hålla dig frisk från Corona skiten 😠 😡 😠 kram Nicki ❤️🧡❤️

  Gilla

  1. mellasweden skriver:

   Du måste bli bra snart igen ❤ ❤ ❤ Orolig för dej även om jag inte
   hör av mej så mycket då jag sjävl. inte mår så bra
   kram Mella

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.