Helgen 1 o 2 agusti

Publicerat 3 augusti, 2020 av mellasweden
by mellasweden © 2020

 

 

GO MORGON I DAG LÖRDAG DEN 1 AUGUSTI 

 

I dag har jag tänkt mej att bara vila och kolla tv samt ta det lugnt. Jag vaknade 04.30 och gick upp tog mej en energidricka och lite vatten samt Coca Cola sen kollade jag på tv en stund och tog en hörselapparat i vänster öra för att höra lite. Lade mej på soffan och badda ner mej och kolla på tv och somnade vaknade vid 9.30 igen och gick upp. Inte bra att jag vaknar så tidigt varje morgon numera vill ju sova när jag kan och länge. 

Så ringde grannen och kom med 24 toalettrullar för 60 kronor. Det var extrapris på Rusta med 18 rullar för 59.90 men när han kom dit var dom redan slut. Otroligt eller hur men jag fick 24 rullar i stället bra för det går åt toarullar här hos mej. Varför jo det  rinner från mina ögon och jag måste tråka tårarna som rinner ner på min kinder. Sen snyta mej och minst går toarullarna åt i badrummet. 

Jag ska bara hänga i min soffa idag och sova lite till och från då jag börjat vakna tidigt på morgonen numera. Vem vill vakna klockan 04.30 då man kan sova gott i stället. Inte jag men nu vaknar jag så tidigt och sen går jag upp och tar en energidricka och COCA COLA samt lite vatten. Men vad jag önskar att jag kunde ta en god smörgås och cappuccino. I dag ska jag göra ingenting alls men sova lite och kolla tv ska jag göra så klart. En god middag hade varit på sin plats men jag kan ju inte svälj, jag har både kyckling och vårrullar samt färdig plommonspäckad fläskkarre i frysen. Vad hjälper det när jag inte kan svälja den goda maten. Så ledsen för allt detta att inte kunna äta mat som är så gott.

 

SÖNDAG 2 AUGUSTI 

 

Sent i natt  kollade jag på  SVT 2 där det var ett program om dom som gifter sig direkt utan att känna varandra. Gift vid första ögonkastet heter det gick fredag kväll väldigt sent. Programmet är från England och jag gillar se såna här program för att se hur dom senare slutar OM experterna hade rätt när dom utsåg två personer för att passa varandra. Måste kolla när fortsättningen kommer och se hur det går.

MEDICINKUREN SLUT kortison och penicillin 

Utan mediciner få ta men en krusbärscider, eller gin blandning på burk eller kanske ett glas rödvin. Men kanske synd att öppna en vin flaska bara för mej. Men ett glas rött vin om dagen ska ju bara bra för oss äldre.

Jag tycker bara om vissa rödviner så det finns en flaska i kylen som jag fått av min yngsta son Georgios och hans flickvän Jessica.

       

Mousserande vin älskar jag och har haft dessa flaskor länge i min vinhylla.

 

Söta viner är gott lika så men mousserade godast tycker jag. 

. .

Ser ju gott ut eller hur men jag får se vad jag tar. Trodde jag skulle kunna äta potatismos i dag med beanessås men  har svårt att svälja idag. Svårt att svälja Coca Cola och vatten till och med, aldrig får man vara glad. Jobbigt och ledsamt för mej tråkigt. Så jag avstår nu att dricka någon alkohol alls.

Mina söner tjatar hela tiden om att jag måste dricka vatten jag tycker det är jätte jobbigt. Vatten är bara got om det är iskallt och jag har några flaskor i kylen hela tiden som jag fyller på med kallt vatten. 

Allt är inte guld som glimmar….. Om jag vann pengar skulle jag ge min söner massa pengar och sen kanske köpa mej lite presenter till mej själv. Men det är riskfritt har ju sällan nån tur längre. 

 

Jag tänker mycket när jag sitter i min egen bula karantän, tänker på alla som jag haft som vänner. Som sen visat sig att dom har två ansikten ……

    .

Det är ju inte mina ovänner som bedrar mej utan dom jag listade på mest. Men alla får sin beskärda dos för vi har ju KARISMA och det stämmer så himla bra

.

Förvånad nej inte jag men jag passar mej vem och vad jag gör och säger nu mera.  Som min mamma jämt sa dom vänder kappan efter vinden till dom själva går på en riktig nit.

I dag är det lite varmare och sommar igen men inte så mycket sol alls. 

Denna serie såg jag även sent på kvällen  på TLC KANALEN

Denna mamman Sunhe är äcklig och elak och självisk så otroligt bestämmer allt för sin dotter Angelica.  Hon vill vara ensam med sin dotter och försöker förstöra nu när dottern har en pojkvän som skyndat långsamt fram. Om jag var honom skulle jag springa så långt bort som möjligt från denna familj. Mannan hjärntvättar sin dotter med vad hon ska säja och tänka. Jag blir så arg när jag ser detta och stackars denna kille som får en svärmor som till och med letar reda på när dottern och hennes killa har date på restaurang dom kommer hon och är med. Otroligt riktigt elakt och dumt, fast mamman har  en egen kille som bor i en annan stad.  Fast jag blir så arg när jag ser och hör mamman Sunhe så måste jag bara se vidare.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Myrhammar

Life is an adventure!

Yelling Rosan Blogi

is award free one

Från andra sidan Potten

Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

rabarberpolisen

Too Old to Rock'n'Roll, Too Young to Die

THE DARK SIDE OF THE MOON...

Minha maneira de ver, falar, ouvir e pensar o mundo... se quiser, venha comigo...

cocinaitaly

comida italiana

Zarysz´s svammel

Allt som rör sig i mitt huvud,intressen och en hel del annat

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

%d bloggare gillar detta: