Början av juli trött

Publicerat 8 juli, 2020 av mellasweden
by mellasweden © 2020

 

 

Trött början på denna månad

Vaknade i natt och gick upp och ut i köket…… en energidricka och lite vatten. Sen kollade jag vid ytterdörren och där låg ett paket till mej.  Apotea brukar hänga paketet i en plastpåse på dörrhandtaget, nu låg lilla paketet innanför min dörr. Tar upp paketet och där är mina 36 batterier till mina hörapparater.  Snabb bra fri leverans och direkt hem till mej, jag brukar köpa mina batterier av Apotea. 

Sen somnade jag om igen så himla trött…… jag sover jätte mycket just nu för det var jobbigt på sjukhuset denna gången. Samt så är det värmen och medicinerna kanske.  Fläkten är på men varmt ändå.

DAX FÖR GLASS 

Christopher har ringt mej flertal gånger idag men när jag sover hör jag ju inte. Sms:at med Georgios oxå så jag har alltid kontakt med mina söner. Sms:at med min granne likaså men hann åkte och jobbade men ska komma nån dag och ta bort mina kartonger från hallen.

I dag blir jag galen… värmen och jag mår inte bra,…. men sen det värsta… min telefon ringer inte när dom ringer från sjukhuset utan ide. Det har den gjort förut men inte nu konstigt.. pinsamt dom har ringt mej 8 gånger idag och telefonen har inte ens visat att dom ringt för än efteråt. Nåt är dunderfel och jag kan inte ens stänga av telefonsvararen på mitt nummer

Ringt Comviq jag har ingen telefonsvarare kopplad till mitt nummer och sen fick vi igenom hur jag skulle göra …. NU FUNGERAR DET IGEN sjukhuset kom fram idag när dom ringde med dolt ide. Så skönt för jag har inte råd med någon ny telefon ju. Killen på Comviq sa att om det inge fungerade nu så hade det hänt något med min lur och den var trasig, Så nu känns det bra igen att min telefon fungerar normalt den är viktig i mitt liv, jag tar inte ett steg hemma utan min lur. I fall det händer nåt så kan jag ringa efter hjälp.

Mina barn börjar sina semestrar i dag och Christopher är med Paulina i Vänersborg med barnen, och Georgios och Jessica ska visst vara i hennes mammas stuga i Södertälje en vecka. Så nu känns det bra igen att min telefon fungerar normalt den är viktig i mitt liv, jag tar inte ett steg hemma utan min lur. I fall det händer nåt så kan jag ringa efter hjälp. Mina barn börjar sina semestrar i dag och Christopher är med Paulina i Vänersborg med barnen, och Georgios och Jessica ska visst vara i hennes mammas stuga i Södertälje en vecka.

Min semester den finns inte längre jag är pensionär och kör fortfarande med karantän hemma. Det är så tråkigt och ensamt att inte träffa mina barn och mina grannar  och få umgås. Tråkigt är det men inget att göra åt det alls.

Christopher är på mej hela tiden att jag ska och måste dricka vatten jag försöker att göra det. Christopher är på mej hela tiden att jag ska och måste dricka vatten jag försöker att göra det.

I dag försöker jag reda ut vad som händer med Audika där jag köpt mina hörselapparater. Jag var senast hos läkare i Skärholmen på remiss den 6 februari klockan 11.50. Läkaren svarade på remissen samma dag till Audika men när jag ringer nu säger dom att dom inte fått svar av läkaren i Skärholmen. Jag har ringt till Skärholmen nu klockan 09.00 och dom skickar nytt remissvar till Audika. Audika säger att dom skickat mej ett sms men jag har inte fått något sms. Dom skulle ringa mej på eftermiddagen för två dagar sen när frågade varför dom inte ringt så hade dom skickat sms. Konstigt jag har inte fått deras sms men från alla andra. 

Nu har den som svarar i deras telefon skrivit mail till den tjejen som är min kontakt på Audika att hon ska ringa mej. Varför måste jag jaga henne varje gång jag vill ha kontakt, hon borde ringa mej. Jobbigt och ledsamt detta har fått ett frågeformulär där jag ska skriva hur jag upplever detta företag Audika. 

Här kom snälla brevbäraren med packet och jag fick alla dessa solkrämer häftigt samt tidningen Amalia 6 nummer för 199 kronor. Det var gulligt av min brevbärare att ta med lilla paketet till mej då jag inte kommer till posten och kan hämta det.

Nu kom min granne och slängde mina sopor i dag var han stressad. Men skönt att få det gjort så man blir av med dom sitter man i karantän så ska man inte slänga sina sopor och bara vara hemma. Sms:at med min svärdotter Paulina bara hon var vaken i familjen. Georgios och Jessica är där denna veckan och hälsar på dom. Hade varit skoj att vara med men här sitter jag i min karantän och går ingen stans i onödan.

ÄLSKADE COCA COLA SOM JAG ÄLSKAT SEN JAG VAR LITEN OCH FICK DET HOS MIN MORFAR. Det har alltid funnits i min familj.

Tur jag har Coca Cola hemma och yougert samt vatten och näringsdrycker…. då överlever även jag 🙂

Vädret ser ut att bli regn i dag tur jag inte behöver gå ut….. Det är härligt att se när det regnar ute och man kan sätta sig på min balkong och bara se och höra regnet. 

 

KONSTIGT SMS JAG FÅTT……… SKUMT MYCKET SKUMT……. 

DET ÄR BARA SKICKAT TILL MITT TELEFONNUMMER

 

När man sen försöker att se var ifrån det kommer och klickar så fungerar det inte alls. Det stod att jag ska betala 20 kronor i leveransavgift……. FÖR VAD???? IFRÅN VEM ????? Jag har självklart raderat detta men gillar inte sånt här skojeri.

Internetköp väntar……. på leverans

Jag har för ett tag sedan skickat efter dessa klänningar och blus, vet inte när jag ska få det men leverans betald.

Helt min stil på kläder….. billigt och enkelt.

STRESSUTSLAG

FÅTT allergiutslag eller vad det kallas stressutslag igen jobbigt.

Ja detta är vad som hänt dom fösta dagarna i Juli jag har mest sovit för jag varit så himla trött efter min senaste vistelse på sjukhuset.

Väntar på samtal från Audika men det dröjer tydligen…….

Men vi hörs igen 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Myrhammar

Life is an adventure!

Yelling Rosan Blogi

is award free one

Från andra sidan Potten

Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

rabarberpolisen

Too Old to Rock'n'Roll, Too Young to Die

THE DARK SIDE OF THE MOON...

Minha maneira de ver, falar, ouvir e pensar o mundo... se quiser, venha comigo...

cocinaitaly

comida italiana

Zarysz´s svammel

Allt som rör sig i mitt huvud,intressen och en hel del annat

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

%d bloggare gillar detta: