Midsommar 2020

Publicerat 23 juni, 2020 av mellasweden
by mellasweden © 2020

 

 

 

MIDSOMMAR I KARANTÄN 

 

God morgon allt blir inte som man tänkt sig. Vaknade vid 02.30 var vaken till klockan 0600 somnade om och vaknade vid 9 tiden. Det är midsommarafton idag och första året utan ICA MAXI HANDELSPLATS  *JORDGUBBSGRÄDDTÅRTA*  som jag saknar den älskar denna tårta som jag alltid får av min granne på min födelsedag och nationaldagen samt midsommarafton. Men jag kan ju inte svälja fungerar inte alls att äta den nu.

Mina söner har hört av sig och önskat glad midsommar skickat foto och pratat samt pratat via facebook så vi ser varandra. Jag har intagit näringsdryck samt ätit glass och Coca Cola. Jag har sovit middag och kollat tv samt beställt batterier till mina hörapparater annars hör jag ju inte. Fick 36 stycken för 117 kronor fri frakt till ytterdörren.

Det är varmt ute och jag har satt på fläkten som jag fått av mina omtänksamma söner. Skönt då blir det svalare inne. men plötsligt så är det blött på golvet halkar, men torkar upp fläcken. Sen på med fläkten igen och flyttar det närmare mej. Åter kommer en fläck på golvet när jag flyttat fläkten, ser ut som lite olja. Torkar upp det fattar just nu att det är från fläkten och inte att jag spillt vatten. Konstigt eller hur lagt papper under fläkten nu så får vi se.

Ja har svårt att sova om nätterna och vaknar varje natt vid 02.30 tiden och kan inte direkt somna om. Jag går ut i köket och tar en näringsdryck eller fruktsoppa och sen kollar jag på tv tills jag somnar igen.

Jobbigt fattar inte varför jag inte kan sova hela natten, bara den natten jag kom hem från sjukhuset i veckan då sov jag hela natten men jag var helt slut. Men somnar till slut framför tv tur den stänger av sig själv.

Fick fint besök nedanför balkongen i dag av små sötnosar, grannens barn som blir så glada när dom ser mej.

Elias och Adam 

Dom ville komma och vinka till mej så gulligt, under balkongen.

Här har vi pratat på Viber och sett varandra dom gör små hjärtan  till mej så gulligt och pratar.

Så har jag pratat med min äldsta son Christopher i Vänersborg och min fina svärdotter Paulina. Dom skulle vara hemma på midsommarafton och det är tur man kan få se dom via facetime. Känns lite bättre än att bara prata i luren med sina barn. 

Jag fick sen ett fint midsommarfoto skickat av yngsta sonen Georgios och hans tjej Jessica, blommor i håret och dom firade midsommar med sina bästa vänner.

Så fick jag ett samtal att det står en kasse utanför min dörr, plocka in den innan någon snor det. Jag fick bråttom att ta in kassen den var tung och jag blev andfådd tog mej lång tid att andas något normalt igen. Kan ju inte bära tungt då blir jag så andfådd och om jag går eller anstränger mej så blir jag andfådd.

Detta och 10 Coca Cola fick jag utanför min dörr så tacksam så gott. Jag fick det av en ung man som har sitt hjärta på rätta stället och han ställer upp för mej och jag har alltid ställt upp för honom genom åren. Så glad i dag har han en egen familj och fru och barn och jag är stolt över honom. 

Sen sov jag massor under midsommarhelgen, jag är fortfarande trött efter sista inläggning på sjukhuset. Jag får ju ångest bara jag tänker på Coronaviruset, som stod i fokus helt när jag var inne på akuten och sjukhuset. Jag är inte ung längre och måste själv bearbeta bort min sista inläggning på sjukhuset. Det tar tid för man tänker mycket när man är ensam och funderar varför blev det så och så. 

Nu ska jag försöka sova….. i min säng och jag är fortfarande trött efter allt. Det har ju varit mycket för mej nu, karantän nästan 4 månader själv och sen träffa folk nära ambulansförare och sjukpersonal på sjukhuset. Känns konstigt och nära för nära helt plötsligt inte alls bra för mej känns det som. Man måste vänja sig igen med att träffa folk nära, samtidigt som jag är rätt att bli smittad av Corona. 

GOD NATT FINA DRÖMMAR ÖNSKARJAG ER

MELLA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Myrhammar

Life is an adventure!

Yelling Rosan Blogi

is award free one

Från andra sidan Potten

Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

rabarberpolisen

Too Old to Rock'n'Roll, Too Young to Die

THE DARK SIDE OF THE MOON...

Minha maneira de ver, falar, ouvir e pensar o mundo... se quiser, venha comigo...

cocinaitaly

comida italiana

Zarysz´s svammel

Allt som rör sig i mitt huvud,intressen och en hel del annat

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

%d bloggare gillar detta: