13 juni 14 juni 15 juni 2020

Publicerat 15 juni, 2020 av mellasweden
by mellasweden © 2020

 

 

INTE ÅTERSTÄLLD ÄN

 

I dag lördag den 13 juni och jag andas så tungt och mår inte alls bra, men sovit det mesta. Vaknade vid 02.30 tog mej ut i köket och en energidricka och öppna balkongdörren och inglasade fönstret så varmt. Kunde ju satt på fläkten men kom inte ihåg den fast den stod bredvid balkongdörren. Sen på med tv och la mej i soffan och somna till klockan 10.00 så helt slut och trött. Jag orkar ingenting så trött försöker att skriva lite för att rycka upp mej men det är svårt.

Klockan är 21.30 och först nu är jag vaken… hungrig men ingen mat bara fruktsoppor och energidricka. Kanske får ta lite glas vet inte hade velat ha god mat men det fungerar ju inte all med mej att svälja.

Skit på tv-burken ör det oxå och jag blir trött bara av det, för det är ju lördag även om det är sommar och bra program vill man ha. Snart är det midsommar och ska försöka att någon kan köpa mej jordgubbar och grädde jag kan ju mossa i maskinen jordgubbarna och sen grädde godis.Men vi får se jag har i alla fall lite Coca Cola vem kan leva utan Coca Cola inte jag.

Nu blev det lite vaniljglass med chokladsås såg gott brukar det vara men inte idag. Kanske för jag inte är bra än. 

Jag måste få någon att köpa mej en kontaktdosa med sladd för att lägga i min ryggsäck när jag hamnar på sjukhuset igen. Kontakten från väggen till luren räcker inte i salen där jag ligger och luren kan trilla i golvet. Så att ha en kontaktdosa med mej är perfekt då kan den räcka att ladda lur och öven min data om jag har den med. 

Jag har sms:at mina barn och jag har pratat med dom idag som varje dag, ett måste så jag vet dom mår bra.

Fick ett brev där jag skulle tala om vad jag tycker om stället som jag köpt mina hörapparater från.  Blir ju ingen har inget bra alls och säja om dom.  Dålig information när jag köpte dom, fick ingen info om att jag skulle byta gummipropparna och lilla kontakten innanför propparna var tredje månad.  Att sen köpa batterierna på stället som sålt apparaterna som jobbar med landstinget, inte bra att batterierna är dyrare än på andra ställen.  Då jag har dålig hörsel på höger öra blev jag skickade till en öronläkare den 6 februari och han svarade på remissen samma dag. Jag hade ett medfött fel i höger öra som ingen annan läkare har sagt eller tydligen upptäckt konstigt eller hur.  I dag är det den 12 juni och dom har inte ens kallat mej tillbaka hos företaget som skickade mej till öronläkaren med remiss. 

Vad händer kan man undra ingen koll eller dåligt uppföljning på sin kalender har tjejen som jag var hos. 

 

GOD MORGON SÖNDAG NI VAKNAR JAG SKA SNART FÖRSÖKA SOVA LITE

God morgon nu söndag och jag kan inte sova vaknar varje natt vid 2.30 och vaken sen dess, men jag ska försöka att sova lite om det går. Trött kanske jag blir öppnat balkongen och inglasningen så jag får lite luft. Tv:n är på så klart så jag har sällskap ibland är det skönt att vara ensam ibland längtar jag efter sällskap familjen vänner och grannar. Nu är klockan 05.27 här sitter jag och just tagit lite fruktsoppa och mina mediciner. Solen är uppe men en bit från mej, jag har ju eftermiddagssol och kvällssolen på min balkong.

Alla sover en söndag morgon utom jag, om jag orkar ska jag tvätta idag och hänga tvätt lite jobbigt. För det är mina stora dubbellakan som jag ska tvätta och hänga blir ju så himla andfådd. Orkade inte tvätta alls.

Nu har även jag vaknat och klockan är 18,30 behövde nog sova det har ju varit mycket för mej nu och jobbigt. Tagit mej saftsoppa, Coca Cola för att lättare kunna svälja, samt iskallt vatten.

Plötsligt ringer det på min dörr en signal och jag tittar i ögat och ser ingen där. Alla som kommer till mej ringer mej först för att tala om att dom kommer så jag kan ta på handskar och munskydd.  Ja det känns inte bra när det ringer på min dörr och ingen är där. 

Jag somnade ganska tidigt och sen vaknade jag igen så klart  måndag morgon 02.30 klarvaken, gick ut och kolla tv och varmt var det. På med fläkten…… sen en energidricka och lite Coca Cola sen somna jag till tv:n.

Ja så trött efter allt detta så jag kan inte förklara……jätte andfådd är jag oxå hela tiden. Bytt gummipluppar på mina hörapparater i dag vilket piller göra men kristall den vita pluppen funka det inte för mej att byta måste beställa nya tappade den lilla pluppen på golvet och fick inte till det alls. Så nu hör jag taskigt igen…… vi får se det finns ju sms som kan användas.

Måndagen blev en tyst dag då jag inte hör…. men jag har hört det mesta och sett det mesta så jag överlever detta med. Så inget har hänt här hos mej alls balkongen öppen för frisk luft. 

Men nu sent på måndagkvällen så känner jag en kall vind som kommer nära mej och balkongen är stängd ingen fläkt är på. Jag är ensam här usch…… blir sängen så klart under täcket.

GOD NATT SOV GOTT FINA DRÖMMER

MELLA

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Myrhammar

Life is an adventure!

Yelling Rosan Blogi

is award free one

Från andra sidan Potten

Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

rabarberpolisen

Too Old to Rock'n'Roll, Too Young to Die

THE DARK SIDE OF THE MOON...

Minha maneira de ver, falar, ouvir e pensar o mundo... se quiser, venha comigo...

cocinaitaly

comida italiana

Zarysz´s svammel

Allt som rör sig i mitt huvud,intressen och en hel del annat

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

%d bloggare gillar detta: