Måndag 4 maj 2020

Publicerat 4 maj, 2020 av mellasweden
by mellasweden ©2020

 

 

I DAG  måndagen den 4 MAJ

 

God morgon eller go middag kanske lite trött är jag nog….. 

En ny dag i Coronavirus tiden som aldrig tar slut blir så himla trött på detta, ensam hemma. Samt  fattar inte att alla inte förstår hur allvarligt denna virus är. Att studenter inte förstår denna allvarliga virus, utan vill fira och åka lastbil. Läste att studenterna sagt att dom är inte smittade, men dom vet ju inte om dom bär på smittan.  Att man ska ha två meter emellan sig och andra, men när jag tittar ner på skolgården så är det stora elever som flockas där och spelar med varandra. Hur kan det vara så ingen vet ju vem som bär på smittan.

 

Jag förstår allvaret i Coronaviruset 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😓😓😓😓😓😓
Jag är en av de som verkligen offrat mej för andra. Jag har isolerat mej, hållit avstånd, tvättat händer har vinylhandskar handsprit och dragit ner på mina vanliga aktiviteter.

Jag får hjälp att handla samt handlar via nätet på ICA MAXI  Vasahandelsplats, får hjälp slänga mina sopor, varit ensam i karantän i över åtta veckor. Det är en lång tid för mej som är hemma och sjuk,  tiden går sakta. 

Jag får inte och kan inte träffa mina barn inte krama dom inte träffa grannarna jätte jobbigt detta tur ja har TV internet data o mobil sjävklart känner jag mej ensam jag har fått stressutslag.

Att prata via FaceTime inte samma sak.Då jag är en person som inte skulle klara att få detta coronavirus med mina underliggande sjukdomar  karantän fortsätter men hur länge ska man orka.

I dag fick jag besök av min yngsta son och hans flickvän under balkongen kändes lite nära så skönt. Sen kom grannen med 2 liters GB glass 8 liter glass vanilj med chokladsås. som han lämnade utanför min dörr.  Äldsta sonen swischade en 100 lapp så gratis glass i massor och chokladsås så gott. Vilken lycka massa glass i stora lass.  Älskar mina barn ❤ 

I dag fick jag hjälp av grannen att få ett nytt duschdraperi, med fina blommor bara 80 kronor på Lidh men när han kom dit var dom slut. Bara dom fula kvar så jag sa äsch strunta i det då. Det var slut över allt i Södertälje. Men lite senare ringde grannen och sa att han var i Fruängen och där fanns detta fina duschdraperi. Så han köpte det har i dag ett grått tråkigt draperi och lite färg gör livet gladare i dessa tider.

Jag är så himla trött och uttråkad av detta karantäns liv, det känns inte alls bra. Men hoppas att det snart blir varmare så jag kan sitta lite på min balkong, vore ju underbart. 

Läser om denna IQoro som jag äntligen fått i min hand, det är mycket att läsa och jag orkar inte just nu.

Får bli lite senare i veckan jag har ju problem just nu med mina fötter som är svullna. Först efter kortison men  dom är fortfarande svullna fast jag slutat att äta kortisonet. Jätte jobbigt när jag sitter still blir det värre men jag kan inte ligga hela dagarna ju. 

GLASS I STORA LASS

Ska ta mej lite glass senare så gott med vaniljglass och chokladsås.

Jag har ju 8 liter vanilj GB Gräddglass i frysen och ICA MAXIS CHOKLADSÅS som var billig kostade bara 23 kronor. Älskar ju glass och chokladsås.

Sen fick jag grannen att köpa klänningar i bomull på Lidh i Söndags 3 stycken i förpackning bara 119 kronor. Just såna klänningar jag gillar att bara gå i hemma en vit/svart randig, en vit och en svart klänning i samma förpackning.

Så långlinne 2 i förpackning ett svart och ett svagt orange så snygga billigt lika så.

Men nu är det färdigköpt för min del nu är pensionen slut och jag lever fortfarande på Energidricka. Men jag överlever värre är ju med detta corona virus som finns och jag är livrädd för att träffa någon. Handsprit och handskar har jag ju och tvål och vatten men värre är mina stressutslag som kliar. 

Har just tagit ett glas nyponsoppa som ska vara bra för mitt immunförsvar ska vara c vita min i soppan.  Har lite svårt att svälja idag och ska ta det försiktigt.

 

Ska kolla lite på tv  kväll och sen plocka upp resten av mina dricka från kartongen i hallen. Så har jag en påse på golvet i köket med Coca Cola i orkar ju inte bära upp kartongen som var med 20 Colaburkar i tungt och jag blir så andfådd. Men jag ställer in några i taget i kylen, dom hjälper mej att lättare svälja.

Det har regnat små skurar här i dag med jämna mellanrum, gör inget gillar när det regnar när jag är inne. Nu visar dom på TV att vissa länder har öppnat upp igen. 

Ja detta gör att jag blir så trött på allt.  Det är enormt jobbigt att sitta i karantän och inte få träffa folk och krama min familj.

Snälla hoppas detta tar slut snarat och att det kommer finnas vaccin mot detta virus.

Vi hörs igen….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Myrhammar

Life is an adventure!

Yelling Rosan Blogi

is award free one

Från andra sidan Potten

Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

rabarberpolisen

Too Old to Rock'n'Roll, Too Young to Die

THE DARK SIDE OF THE MOON...

Minha maneira de ver, falar, ouvir e pensar o mundo... se quiser, venha comigo...

cocinaitaly

comida italiana

Zarysz´s svammel

Allt som rör sig i mitt huvud,intressen och en hel del annat

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

%d bloggare gillar detta: