5 februari

on
by mellasweden © 2020

 

Torsdag i dag

God morgon idag vaknade jag vid 8 tiden och tog mej upp och ut i köket. Gjorde mej i ordning för en ny dag i mitt liv. Självklart en näringsdryck och sen på med tv:n och datan samt försöker läsa tidningen på internet. Jag har ju inte längre råd att köpa tidningen fast jag skulle vilja. 

Stockholm har nu 53 fall av corona viruset och i Australien har en bebis blivit smittad. Samt på prinsessan Estelles skola har ett barn fått corona virus. Där har man stängt skolan för barnen för mej en självklarhet.  Fast man sa att barn inte kunde smitta och få viruset. Nu har en Samtrans-förare blivit smittad i Södertälje och enligt LT så vill man inte tala om något mer om det. Allmänheten ska inte få veta var i Södertälje denna förare har jobbat. Helt otroligt berätta så vi vet var vi ska vara försiktiga alla har ju barn och familj och man är rädd om alla sina närmaste.

MOBILEN KOLLAS

Tittar i min telefon på facebook och vill veta vad som händer där. 

Ja är fortfarande singel men är inte ledig för otrogna män. Dom har inget att hämta hos mej.

FACEBOOK VÄNFÖRFRÅGAN ? FÖR JAG VAR SINGEL ?

Jag har jag fått en vänförfrågan på facebook ser att mannen är vän med en av mina vänner.  Kollar och godkänner honom för att kolla på hans Facebooksida.  Ser att det är en del grejer jag inte gillar som SD så jag tar bort honom som vän direkt.  Han återkommer med en vänförfrågan direkt igen och jag godkänner den.  Sen får jag meddelande på messinger han frågar var jag bor och jobbar med.  Jag svarar att jag slutat jobba och varit en skitbra säljare. Han jobbade med någon bostadsrättsförening.  Hans namn var ju ganska ovanligt och ni vet internet är perfekt i dag att kolla upp folk.  Kollar honom när han vill ha mitt telefonnummer för att ringa om han hade lust. I samma minut tar jag bort han från mina vänner.  Då visar det sig att han bor i radhus och han är gift med en ett år yngre kvinna.  Oj otrohet är det värsta jag vet och tar inte det.  Så jag svarar honom att det är ingen bra ide för du är gift och otrohet är inget för mej, ta hand om din fru.  Såg på det han skrev att han blev överraskad att jag visste hans frus namn och att han var gift. 

     

Vad jag tycker om otrohet är att EN GÅNG OTROGEN, ALLTID OTROGEN. Det som börjar kommer inte att sluta och det kan jag säga genom egen erfarenhet.  Det var även så min mamma lärde mej och så rätt min mamma hade. 

Min granne kom idag och vi kollade olika papper och svenskan. Sen fick jag en fläskkarré stek och torkade plommon efter det kom hans mamma förbi med potatis till mej. Så himla snällt och gulligt tacksam jag är.  Dom är så snälla denna familjen mot mej tänker alltid på mej. jag kan ju inte svälja än men man kan kanske mossa det och äta. 

Vi får se vad som händer men gott är fläskkarré med torkade plommon i stoppade i steken. Så himla gott jag är så sugen på mat så ni anar inte. Jag är ju köttälskare och lever nu på energidricka hur gott är det???? Det finns godare jag lovar så trött på detta så ni anar inte. 

Lite trött inte sovit idag men ska lägga mej en stund på soffan nu och kolla tv. Vila lite behöver jag göra en siesta för mej.

Händer inget mera i dag nu ska jag vila ni får ha det så bra så hörs vi i morgon om allt är bra med mej. Lite jobbigt att andas har jag när jag bara går runt hemma här. Men det är ju så jag lever numera. 

Och i morgon får vi se om det är flera corona virussmittade i Stockholm. Jobbigt detta.

God Natt ta hand om er.

 

 

 

 

 

2 kommentarer Lägg till

 1. Nicki 007 skriver:

  Godmorgon Mella, det var verkligen ett tag sen jag hann gå runt och skriva, det blir ju mest det att man svarar dom som skrivit i ens blogg och glömmer resten när man har ont om tid, Corona skrämmande och fruktansvärt obehagligt lite som en skräckfilm på riktigt 😞
  Gubben du beskriver på Facebook hoppas det inte är nån av mina vänner 😣 äcklig typ och otrogna karlar har jag också råkat ut för jag tål dom inte, så bra att du tog bort äcklet… Var rädd om dig nu och ha en fin helg kram Nicki 😊

  Gilla

  1. mellasweden skriver:

   Go morgon söndag lite trött. Nä gubben som jag som jag beskrivit är ingen av denna vänner.
   Bara mår så dåligt av otrohet och stackars hans fru. Inte ok att göra så.
   Han bliv nog lite rädd när jag visste namnet på hans fru, och försökte efter en timma
   förklara sig ….. går ju inte på sånt blockad är han nu. Ha en fin söndag nu
   ‘kram Mella

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.