28 november

by mellasweden ©2019

 

 

GOD MORGON I DAG TORSDAG

 

Sov från klockan 20.00 i går och vaknade 08.30 idag så trött men behövde sova. Lite svårt att sova på sjukhuset. Kollar alltid min lur direkt när jag vaknar och fått sms från leveransen med apotea.se mina batterier till hörselapparaterna. Det stod att dom hängde på handtaget på min ytterdörr. Och jag tog mej dit och där satt en grå påse med min mina batterier, blev så glad. Måste ju kunna höra och det var bättre kvalitet än vad dom har där jag köpt mina hörselapparater.

Ja här har vi en ny dag igen och snart är det jul igen. Känns härligt längtar till julen familjen samvaron och god mat för dom som kan svälja maten. Undrar hur det går med min julskinka i år måste bara kunna svälja det måste ha julskinka. Jag som alltid börjat äta julskinka vid Lucia och slutat efter Nyår. Älskar ju julskinka det godaste som finns kan leva på det. Men i dag lever jag på dessa himla energi protein näringsdrycker,  hur kul och gott är det.

 

JAG ÄLSKAR JU JULSKINKA KAN LEVA HELT PÅ DET SÅ GOTT   

Men att se sin familj glad och ha god samvaro tillsammans är guld värt för mej.  Vi firar ju med Christopher och hans fästmö Paulina samt barnbarnen varje år.  Och i år ses vi igen,  jag och Georgios och Jessica så det ska bli skoj och spännande. Dagen före ska vi ha uppesittarkväll med Bingolotto och spela.  Det har vi varje år i bland hos Christopher och Paulina och vi har även varit hos Christophers svärmor och svåger med familj. 

     

Julen är ju nåt jag älskar och längtar till varje år, samt julmusik och hela stämningen är fin. Varje julafton kollar vi på TOMTEN ÄR FAR TILL ALLA BARNEN lika bra varje år en tradition vi har i familjen.

Så har vi en tomte till barnbarnen som burkar komma och ge julklappar så gulligt och fint. 

Här är Tomtefar och sen han son mitt barnbarn som för några år sedan ville prata med Tomten på ICA MAXI där vi handlar. 

Fortsätter ska ta och kolla lite på min data min bästis som aldrig säger emot mej eller ljuger för mej. Som bara finns här för mej när jag vill och behöver. Det är så bra att ha och man får veta så mycket och se så mycket av allt man vill och undrar över. Kanonbra. 

 

Iphone mobilen är kanon för mej och jag kan göra anteckningar och dom går direkt till min data. Jag kan ringa och skicka sms och skriva mail läsa mina mail. Ja massor kan jag göra samt tända och släcka mitt lyse hemma i alla rummen utan att röra mej från soffan. Det är en möjligheternas lur denna telefon.  Inte den senaste för det finns inte ekonomi till men det är en Iphone 7 med 32 GB.   Är så glad och tacksam för den liten och lätt för mej att bära på.  I dag är ett måste när jag åker in och ut på klippkort till akuten och blir inlagd då måste man ha telefon så man når sina barn och närmast sörjande. 

POST NORD BREV SOM INTE KOMMIT

Posten har just kommit det var ett brev från Hud Odenplan med ny tid för att komma till dom igen. Så massa reklam från Black Friday ointressant för mej.  Men jag väntar brev från Sundsvall men inget brev har kommit. Det skickades i väg på i lördags och i dag är det torsdag och inget brev har kommit till mej. Lite ledsen blir man ju när man väntar på nåt skoj och sen kommer inte brevet till mej.  Nu har jag skickat sms på messinger att jag inte fått brevet jag hoppas verkligen det kommer fram i morgon.

Jag har varit vaken en stund nu men tror jag ska sova lite till behöver det, tagit bara min energidrickor två stycken orka inte göra cappuccino.  Klockan är nu 9.00 och jag sover ett tag till. 

Vaknade nu klockan 14.00 och är lika trött otroligt jobbigt, vill ju bara må bra. Kunna äta skratta och vara lycklig. Så trött men fixade lite cappuccino ändå och näringsdryck med protein är ju lite hungrig oxå. Det är mörkt ute och inne kanske ska tända en lampa inne så jag ser lite bättre. Jag tänker gå i pyjamas hela dagen i dag kan vara skönt för mej. 

Sitter här i soffan nu och försöker vakna till tv på och bara hänger här. Så himla trött fortfarande är jag.  Hade sparat en burk Coca Cola burk men tappade den i golvet så den är bucklig nu och får vänta med att öppna den annars rinner den väl över.  Kolsyran brukar hjälpa till i min hals när den känns jobbig och svårt att svälja. Har jätte jobbigt i dag med att svälja men får vänta lite till jag kan öppna Coca Colan.  Jag kan hälla den på den Vichy Vatten flaska så jag kan ha den på bordet. Nu är den massakrerad och kan inte stå alls burken helt förstörd, för jag var klumpig och tappade den.  Nu har jag fixat Coca Colan i en lite flaska tom Vichy Vatten så bra det gick. 

Kollar just nu på EFTER FEM där man ser och hör mycket. Såg äldsta sonens chef i efter fem ha är med i missing people och letar efter Willma i Uddevalla.  Men nu är det slut programmet och snart är det halv åtta för att se vems om vinner sen är det efterlyst i tv 3. 

Jag har ju många kanaler nu att kolla på och det är bara att välja lite sällskap när jag är sjuk och hemma. Men jag har ju oxå min bästis datan och sen min mobil, ringt några samtal i dag och bet dom ringa upp. Men inte har dom ringt mej inte, kanske i morgon men det är fredag då är det alltid svårt att få tag i folk.  Och förutom det är det ju den där Black Friday inte min grej alls även om jag hade pengar. För en del affärer drar  upp priserna och sen när dom gjort det drar dom ner dom fräckt löjligt.

Det ringer på min porttelefon och yngsta sonen kommer hem efter sitt jobb. Han kommer in och sitter en stund och hälsar på mej, så snällt blir ju så glad. Men det regnar ute känner jag hans överrock är blöt. Men sen går han upp till sin lägenhet och jag sitter kvar här ska kolla på efterlyst nu. Man blir så glad för lite besök en kort stund räcker för mej. Men jag har messat äldsta sonen och min svärdotter flertal gånger i dag. 

Men jag hör lite dåligt i dag måste ha tv:n jätte högt på för att höra.

Men vad som jag tycker är konstigt är att jag måste ibland trycka ner min högra hörapparat hårt för att kunna höra med den ordentligt. Borde jag inte behöva göra det måste fungera ändå tycker jag.  Men det gör det inte och jag väntar på att dom ska höra av sig där jag köpte dessa hörapparater.  Hon skulle ju ta kontakt med mitt sjukhus för att få svar men det dröjer, dom är inte det snabbaste på detta ställe där jag går.

Nu ska jag sova igen så himla trött är jag 

                 GOD NATT

FINA DRÖMMAR  ÖNSKAR JAG 

 

Mella

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.