november 2019

by mellasweden ©2019

 

LIDL MIN AFFÄR FÖR SILVER CREST

 

MIN KÄRLEK TILL MIN KÖKSMASKIN 

När min gamla matberedare sa upp sig och gått sönder som jag fått i present för över 3 år sedan av min granne. Det var en svart mindre matberedare som bara hade 500 w motor och var på 3 liter.  Den orkade till slut inte ens dra runt.  Maskinen hade bara 1 års garanti.  Den kostade när jag fick den i present 595 kronor på ÖB var helt i plast och gjorde nytta ändå i tre år.

Så  kom ett reklamblad i lådan från Lidl och jag fick se denna matberedare en tysk produkt från Silver Crest en verkligen gedigen och fin matberedare i stål till ett billigt pris 999 kronor och med 5 års garanti.  WOW den var tung och en kvalitetsprodukt. VILKET FYND jag gjorde tack vare mina söner.  

Jag orkar ju inte längre göra så mycket tungt som att baka bröd med mera. Jag vill så gärna baka vaniljbullar och mina god tekakor samt kärleksmums, men orkar inte just nu. Jag kan heller kanske inte svälja ner i matstrupen.   

Så glad att denna maskin  fixar det mesta som jag vill, men som även har massa tillbehör.  Jag valde den röda för jag har vitt och rosa samt rött i köket numera.  Fick denna fina matberedare i november 2017 en perfekt matberedare. SILVER CREST är kvalitet.

Själva bunken i rostfritt är 6,3 liter en stor rejäl bunke för bak med stänkskydd.

Det finns 10 hastigheter, med extra plusfunktion och en motor 1300 w-motor. Blandarskål i glas en tung och gedigen. Det finns degkrog, visp samt ballongvisp. Samt stänkskydd och skålen på 6,3 liter i rostfritt. 

Ett riktigt fynd från LIDL som har bra tyska produkter.

Här finns den nu fortfarande denna  fina köksmaskinen här hemma i mitt kök wow.  sen november 2017 riktigt god och fin kvalitet. Med 5 års garanti så lycklig över denna ska prova den någon dag när jag mår bättre och lära mig den. Så jag kan rekommendera alla att kolla på LIDL reklamblad när det kommer. Det finns alltid intressanta produkter till mycket bra priser. När ekonomin tillåter så ska man slå till. 

Jag kunde få denna maskin tack vare mina fina grabbar som är omtänksamma mot mej.  

 

BLENDER PERFEKT FÖR MEJ OCH MIN MATSTRUPE

Nästa SILVER CREST från LIDL som jag fått var av grannen när jag fick problem med min matstrupe. Han köpte en BLENDER rosa som jag behöver om jag inte kan svälja maten. 

Denna är jätte bra och den såg jag på annonsbladet som kom i brevlådan. Jag visade min granne den om han kunde köpta den till mej. Den passade min plånbok kostade bara 199 kronor på LIDL Dessa produkter kommer från Tyskland som allmänt känt för bra märken och god kvalitet. Men jag fick den av min granne som present. 

Blendern är bra och kan krossa min mat, men i vissa lägen klarar jag inte att äta det ändå. Men i bland får det att svälja ner i min matstrupe vissa dagar inte alls. 

Nu kan jag inte ens påminna mej om när jag åt riktig mat sist, bara dessa flaskor ger mej mat. Men yougert kan jag i bland svälja och välling men hur gott är det, inte min grej.

Mella

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.