26 november

by mellasweden ©2019

 

 

GO MORGON IDAG 26 NOVEMBER TISDAG

Nu har jag vaknat till och med men så himla trött…… Men god morgon ska man säga och här är en tröttare tröttaste jag. Men jag får väl börja min dag som vanligt cappuccino och närings protein drycken tar nog två lite hungrig är jag ju. Inte roligt att inte kunna svälja ju.

Ja nu har jag fått något i magen innan alla medicinerna som ska tas. Kändes lite bättre i halsen och ingen heshet när jag minskade ner mitt kortison från 12 till bara 6 idag. Vill ju inte tappa rösten och inte bli värre i halsen med min matstrupen för jag ska vara överdoserad av kortison. 

Jag får ta det lugnt idag och jag väntar på att få mera energi protein dricka som ska kommer med Schenker leverans till dörren. Men jag vet ju inte vilken tid som dom kommer att bara vänta.

 

   

Då blir det fullt i kylen igen och jag behöver dessa dricka när jag inte kan svälja ju. 

Fått reklamblad från Coop det läser jag inte ens kastar direkt. Varit medlem där sen min mamma skrev in mej för massa års sen när jag var 18 tror jag. Men dom är dyra och jag handlar aldrig där. Men så fick jag från MITT ICA MAXI GENETA det läser jag direkt fast jag inte ens kan äta och svälja.  Men det är min affär där älskar jag att handla och gå runt sitta sen och titta på folket som shoppat.  När jag väntar på färdtjänsten för att åka hem det brukar ta en stund.  Men dom har ju ställt soffa innan för utgången så set är bara att sitta där och vänta på sin tur att åka hem. 

Men nu har grannen varit här och hämtat mitt ICA kort för att kunna hämta min present tårtan från min favoritbutik  ICA MAXI VASA HANDELSPLATS GENETA SÖDERTÄLJE.  En prinsesstårta grön med ros så snällt att tänka på mej och min födelsedag. Men jag får ge bort den för att jag ska kunna äta en måste det vara mera grädde i vet inte vad som hänt här mest sockerkaksbotten och nästan ingen grädde. Det brukar vara mycket grädde i prinsesstårta som gör den så himla god. 

  

Sen ringer det på dörren när jag sitter och halvsover i soffan vågar ju inte sova helt än. Det är mina näringsdrickor som kommer till mej. Killen är snäll och ställer dom i hallen hos mej , sen fotar han kartongerna att han lämnat dom till mej. 

  

Grannen kom tillbaka och packade upp mina kartonger åt mej, tungt och jobbigt för mej. Att böja mej ner och plocka upp och sen bära upp dom.  Snällt av grannen omtänktsamt. 

Sen somnade jag direkt jag var så trött och slut och jobbigt med min andning så jag sov hela eftermiddagen till klocka 17.30. I bland blir jag så trött när min andning och ansträngningar är tunga. Så här dålig känner jag mig men jag har ingen syrgas hemma men en maskin med Combivent ha jag ju som jag använder. 

Yngsta sonen Georgios kom hit direkt efter jobbet och sa hej skickade med en tårtbit upp till han. Han var trött och skulle laga Chili Con Carne heter det visst. Inte min grej att äta men gärna Grekisk moussaka det är gott det.

Skickat sms till mina söner och min svärdotter go natt jag älskar dej. Vilket jag nästan gör varje kväll om jag inte somnat bort innan. Viktigt för mej man vet aldrig vad som händer.

Men jag gick till sängs i en av mina nya pyjamasar så himla trött är jag idag helt slut. 

Somna i stjärnans sken så fint underbart, måste ha en i stora rummet oxå. Ingen julgran har jag lyckats få upp från källaren än i år orkar inte just nu. 

Så god natt farväl och fina drömmar önskar jag alla.

Mella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.