20 november

by mellasweden ©2019

 

God Morgon onsdag den 20 november 

I dag blir det cappuccino och energi protein dryck som vanligt så klart. Men jag kunde inte somna och har varit vaken hela natten.  Sen ska jag ringa Ronna Vårdcentral så vi kan få våra sprutor. Så även tagit all medicin som jag ska ha varje dag. Samt cappuccino och energi protein flaskor. 

Så måste jag ringa Polisen för jag har ingen legitimation längre den gick ut den 19 november såg jag just. Jobbigt beställa tid och sen ha någon med mej som intygar att jag är jag. 

AUDIKA

Fått jag jag ska svara på massa frågor om mitt senaste besök hos dom. Kan jag väl göra för dom har inte ens en växel som dom kan koppla samtalen vidare  till Södertälje kontoret med . Det är otroligt dåligt och sen när dom ringde upp mej tog det lång tid innan jag fick ett besöksdatum att komma dit. 

PASSENHETEN 

Har ringt till Polisen beställt tid för Id Kort fanns tid redan i morgon wow så bra. Måste ju kunna legitimera mej när jag åker till bland annat akuten. Blev Polisen i Södertälje och min grannen skjutsar mej innan vi ska till vårdcentralen i Ronna. 

Så efter det blir det Ronna vårdcentral och spruta mot influensa ett måste för mej. Fast jag känner att jag kanske inte ska ta sprutan i morgon för jag snorar grönt. Då kan jag ha en lunginflammation på gång. Blir i såna fall akuten i morgon efter id kortet hos Polisen. Jag har ställt in att åka till vårdcentralen i morgon känner att jag inte mår så bra. Eu id kort kostar 400 kronor som jag inte alls räknat med. Pass koster 350 men jag behöver inget pass längre kan inte flyga korta eller långa resor. Läkaren vill inte att jag flyger alls. Med mina lungor och KOL inte bra vara uppe i luften har läkaren sagt. 

Min yngsta son kom ner och tvättade hos mej i kväll, samt beställde resa till Vänersborg. Han och hans flickvän samt lilla jag för att fira jul där som vanligt. Hos äldsta sonen och hans fästmö samt mina barnbarn. Vet inte hur länge jag orkar att åka ner dit jobbigt med tåg och byten, men nu tar dom hand om mej. När sonen skulle fixa biljetterna så skilde det bara från 2 klass till första klass endast 100 kronor för oss alla tre,  att åk 1 klass. Då får man frukost och sitta bättre samt kaffe och bulla. Hem resan tror jag det blev kväll mat på.  Jag har alltid åkt 2 klass när jag åker tåg och då alltid till äldsta sonen. Blir ju trevligt att få åka 1 klass och se hur det ser ut i X2000.  Vi har tagit bara 1 byte för jag orkar inte springa mellan tågen längre. 

Lite svårt att svälja och bara nu druckit dessa näringsdrycker med protein mer än 4 veckor och ingen maträtt. Tråkigt jobbigt och trist men ändå bra gått upp nån kilo det känns bra. Jag har ju gått ner i vikt över 26 kg när jag blev sjuk i KOL och Lunginflammationer i massor samt med min kollapsade lunga. Vilka jobbiga år det varit och med min lunginflammationer varit så dålig så jag även hamnade en gång på intensiven. 

Ja nu är jag lite trött och ska sova lite….. känner mig inte så bra kanske förskyld eller lunginflammation på gång igen… vi får se.

GOD NATT NATTI NATTI  SOV GOTT

MELLA 

2 kommentarer Lägg till din

 1. Astrid skriver:

  Usch, låter som fullt upp! Hoppas det går bra!

  Gillad av 1 person

  1. mellasweden skriver:

   Tack snälla ❤️😍🌸

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.