19 NOVEMBER

by mellasweden ©2019

 

GO KVÄLL NU HAR ÄVEN JAG VAKNAT TILL 

Jag har lyckats sova hela dagen i dag tisdag 19 november var uppe vid 8 tiden men kände mig dålig och svårt att svälja vatten och cappuccino jobbigt. Tagit fram min Tomtekopp och Tomte fat för snart är julen här och koppen är jätte god att dricka cappuccino ur. 

Så bädda jag ner mej på soffan och vaknade igen vid 12 tiden, igen post hade kommit så jag somnade om igen. Vaknade nu klockan 16.30 bara sovit och sovit och sovit men jag kanske behövde det. 

Men nu nr jag vaknat hade posten kommit oj oj oj bättre sent än aldrig.

Jag blir så trött på SCB:S undersökning som dom skickat till mej när jag var som sjuk och mådde så dålig. Orkade inte bry mej om deras frågar som dom säger man är anonym med. Men är registrerad uppe i hörnet med ett nummer som talar om vem jag är. Sen fick jag två ny brev för att jag inte hade svarat på deras frågor. Då kom dom med frågorna igen,  jag orkar inte bry mej när jag mår dåligt och dom ger sig inte när dom inte får svar från mej, Bara det att dom skickar brev med frågor igen visar att jag inte är anonym. Jag kastade brevet direkt orkar inte bara med mej själv.  I dag fick jag brevet ovan här dom vill jag ska gå in med kod på internet och svara på deras frågor. Jag blir så trött på detta när jag visat att jag inte svarat orkar inte bry mej, vill bara må bättre ju.

 

112 APPEN

Hoppas alla har den nu.

112 Appen skickar information när det händer något nära där jag bor. Så himla bra samt om jag behöver hjälp trycker jag bara på appen och dom vet var jag finns direkt.  KANONBRA. Jag har fått meddelande när bilar krockat på motorvägen nära mej. När det brann bakom skolan som ligger där jag bor. 

 

GfK

Här har jag idag registrerat mej för att få belöning när jag handlar, låter lite krångligt med att foto allt man handlar och sen tydligen skriva ner priset och var jag handlar. Men ok för mej som pensionär mera belöning att shoppa för. Ska bli så spännande att se hur det fungerar. Massa folk på facebook är tydligen medlemmar här sen flera år och fått stora belöningar att handla för. 

Hur fungerar panelen Consumer Scan?

  • Varje gång du har köpt hem dagligvaror, scanna streckkoden på varorna.
  • Registrera var du har handlat och vad dagligvarorna kostade.
  • Bli belönad med premier och presentkort!

Vad får jag för det?

För varje vecka du har registrerat dina dagligvaror, får du poäng att byta in mot fina premier och presentkort.

Vad får jag för det?

  • För varje vecka du har registrerat dina dagligvaror, får du poäng att byta in mot fina premier och presentkort.

Varför ska jag vara med?

  • Du påverkar den svenska dagligvaruhandeln.
  • Du driver trender på marknaden.
  • Genom att registrera dina inköp, är du med och bestämmer vad som ska stå på hyllorna i din lokala butik.
  • Du är alltid anonym mot våra uppdragsgivare och du är med så länge du själv vill.

Måste ju bara pröva detta om det ger mej så jag kan få poäng och byta detta mot premier och presentkort, en självklarhet för mej som pensionär att göra det. 

Ja mycket mera har inte hänt hos mej idag, bara fått huvudvärk, just när jag tänkte gå upp till mina fina grannar Adel och Iftikhar.  Så det blev alvedon och vila för min del.    Men jag kan hälsa på dom i morgon när jag ringt vårdcentralen. Jag ska höra om det är att man kan ta inflensasprutan. Tror det var efter klockan 13.00 man kan göra det. För då ska grannen skjutsa mej och hans föräldrar till vårdcentralen i Ronna på torsdag. 

HEMHJÄLP ???? 

Någon har frågat i dag om jag har hemhjälp men det har jag ju inte utan grannen städar hos mej och hjälper mej med vad jag behöver.  Så snällt och man kan lita på grannen och hans familj 100 procent. Det känns skönt och om jag vill lagar dom soppa till mej också. 

 

Pratat med mina söner i luren och sms så klart flera gånger per dag. Sen har jag även sms:at med min fina svärdotter Paulina. Samt grannen ringer och sms:ar mej varje dag för att höra hur jag mår och hur det gått med det jag hjälper honom ring och skriva om. 

GOD NATT NU SKA JAG SOVA TIMMEN ÄR SEN ÄVEN FÖR MEJ SOM SOVIT HELA DAGEN.

Nu sov dax även för mej ❤ 

Jag har tagit det ovanligt lugnt och inte ansträngt mej för mycket vill inte åka till akuten. Vill vara hemma och bara vara här. 

Mella

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.