Lördag den 16 november

by mellasweden ©2019

 

LÖRDAG DEN 16 NOVEMBER

 

 

GOD MORGON

jätte trött när jag vaknade klockan var ju redan över 10.30 mitt barnbarn satt i köket och spela spel. Min äldsta son Christopher var även han vaken.  Ingen hade väckt mej och jag hade svårt att somna i går. Vaknade med huvudvärk och fick börja med alvedon och sen cappuccino. Christopher och Christian skulle åka till centrum i Södertälje och jaga Pokemon.  Även Georgios och Jessica skulle sluta upp med dom i centrum.  Så jag lade mej en stund till på soffan och somnade vaknade vid 14.30 och fortfarande huvudvärk en alvedon till. Sen försvann huvudvärken.

När dom kom hem igen så började Christopher i köket och göra ordning.  Christopher är jätte duktig på att laga mat.  Sen kom Georgios och Jessica samt Christian ner hit sa hej sen blev det jätte tyst. Trodde att dom gått igen och skulle handla något.  Men sen plötsligt kommer dom in med tårta rosor skumpa och sjunger för mej. Och en jätte fin tavla fick jag som nu sitter uppe på väggen. 

Ni ska veta att jag alltid fyllt bara 38 år varje år men förra året blev det 39 år som ni ser på tårtan och även i år bra att mina barn förstår mej ❤

Christopher lagade mat till oss alla,  han är jätte duktig på att laga mat. Fläskfilé potatis och beanessås gott han hade gjord potatismos till mej och mixat fläskfilé. Men jag hade svårt att svälja ändå. Men Christopher hade även lagat en matlåda till mej som står i kylen. Gulligt och omtänktsamt. 

                                           

Det var en perfekt dag och så trevlig och rolig, tack snälla för en fin födelsedag ❤

Sen avslutades kvällen med en film om Pokemon. 

Snart åker vi ner och firar jul allihopa till Christopher och Paulina ska bli skoj.

God Natt dax att sova nu efter en trevlig och rolig födelsedag. Tack Christopher och Christian samt Paulina och Elias, samt Georgios och Jessica. 

Mella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.