13 november

by mellasweden ©2019

 

GOD MORGON TORSDAG 13 NOVEMBER

Vaknade tidigt för i att vakna i stjärnans sken jätte fint. I dag ska grannen hämta min tårta wow på Ica Maxi Geneta min favoritaffär. Så jag fixade även att kontakta hyresvärden åt grannen, och det blev fixat oxå. Sen skickar jag sms att det är klart men får inget svar så jag ringer grannen och väcker honom. 

Han åker och hämtar min tårta och sen ringer det på dörren där står grannen med min tårta och hans mamma samt hans fru. Jag får min tårta wow samt två pyjamas från dom.  Tackar och kramar dom sen går jag till soffan och tar en alvedon ont i huvudet har jag. 

Så fint så gott men jag ska smaka först på tårtan i morgon wow.  Det är kallt inne fryser lite och ska sova en stund nu så jag får bort min huvudvärk. 

Nu ringde felanmälan från hyresvärden och sa att brickorna kostar 300 kronor styck, jag sa att jag bara fått två så då kostar inte det nåt när jag får den tredje.  Den ska läggas i brevlådan till mej och sen undrar jag var min fönsterbräda är i stora rummet. Och vart tog det vägen med elkontakten i klädkammaren jag kan ju inte stå och vinka med armarna varje gång för att lyset ska tändas. Då skulle han kontrollera det. Har ju anmält det för flera månader sen.  Jag fick igen i min brevlåda idag igen bricka att ge till Christopher som inte har nån bara nycklar. Annars har han svårt komma i porten.  Men det löser sig jag ringer dom i morgon igen så dom fattar att jag blev lovad att få min bricka.

Jag har tagit mej upp flåsande till mina grannar för att kolla tv och umgås med dom lite granna.

Sen gick jag flåsande ner efter ett par timmar med dom och vi kollade när hela Sverige bakar. Väl nere med hissen så satt jag mej i soffan och tog medicinerna för att må bättre.

Det var denna dagen den 13 november och i morgon fyller jag år igen.

Mella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.