10 november

by mellasweden ©2019

 

 

God morgon i dag söndag så snöar det ute wow. En seg söndag börjar med energi proteindryck, orkar inte ens göra cappuccino så trött. Men måste rycka upp mej grannen kommer och ska ha hjälp med papper och sen städa till mej.  Lite senare kan jag nog ta en siesta igen så jag kan sova och drömma mig bort.  Nu har jag fått städat och även golven torkade wow så tacksam, så skönt och nybäddad säng men rena lakan blir ju så andfådd när jag ska springa runt sängen och fixa.  Allt klappat och klart och jag har fixat hjälpen med grannens papper. 

 

Tänker tillbaka på mitt besök hos hudläkaren……… 

Jag tänker när jag nu fått vänta 4 månader för att komma till hudläkare så förväntar jag mej resultat.  Men jag fick en spruta i sidan och sen tog dom prover där, gjorde skitont för bedövningen hann inte verka.  Sen fick jag berätta om mina utslag på ryggen, hon hade ju fått remiss och bilder hur det varit.  Men allt jag fick var dyra salver att smörja på 350 kronor för dom. Men jag trodde att läkaren skulle säja det var allergi eller va det kunde vara, men så var det inte alls. Sen skulle jag komma tillbaka om 6 veckor och då straxt före jul.  Måste ringa och ändra det för ingen vill och har tid och lust att åka till läkaren straxt före julen.  Så var det jag som sa till läkaren att jag behövde Canoderm 500 g för mina eksem.  Ja det är bra att ha som komplement sa hon då och skrev ut det. 

Jag berättade för läkaren att jag varit hos hudläkaren i Södertälje och fick träffa honom 5 minuter och det kostade mej tuber av specialcream som inte hjälpte men varje tub kostade mej 450 kronor.  När det inte hjälpte ringde jag dit och sa att läkaren kunde ta pension och lägga ner sin verksamhet helt.  Kostade mej bara pengar och hjälpte inte alls.  Då reagerade läkaren och systern och ops sen blev dom tysta och sa att dessa salvor hjälper.  Vilket dom inte alls gjorde. 

Mitt soffbord med alla mediciner

Men om dom inte vet vad det är som gör att jag får dessa utslag, hur kan dom veta att krämerna hjälper och att det inte kommer tillbaka.  Konstigt konstigt konstigt för mej att förstå.  Bara för det är kortison i tuberna,  men kommer det tillbaka?????????

KYLSKÅPET HOS MEJ

När man tittar i mitt kylskåp så är det ingen höjdare fy ingen god mat. Bara dessa som står för att jag ska få i mej näring. 

Kräm och mjölk finns också men inte så gott, men ibland måste man äta lite. 

Ja det var denna dagen det.

Men vi hörs igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.