5 november

on
by mellasweden ©2019 

 

GOD MORGON VÄRLDEN 

 

Sovit oroligt och vaknade vid niotiden fixade cappuccino och näringsdryck till mej. Ringde till apoteket för att höra om mina mediciner fanns inne. Då låg all data nere så dom kom inte in och kunde kolla om dom hade mina mediciner hemma. Får ringa igen senare kan inte åka färdtjänst till apoteket om dom inte har mina mediciner hemma. 

Oj så trött jag är efter i går när jag var hos Läkarhuset det var kallt när jag väntade på färdtjänsten. Tror jag blev lite kall och förskyld kanske. I går ringde jag återbud till Ronna vårdcentral orkade inte gå dit idag så jobbigt att gå ut två dagar i rad.  Plötsligt när jag ligger och sover på soffan ringer min lur. Det är läkaren på Ronna vårdcentral som frågar hur jag mår. Hans svenska inte alls bra han har svårt att förklara varför han ringer mej. Han frågade om jag fortfarande åt kortison, nej sa jag det gör jag inte. Då blev han tyst och jag sa att jag har ätit färdigt kortison och Doxyferm. Men han trodde jag fortfarande åt dom medicinerna. Han sa att det stod nåt i hans papper att jag skulle äta det fortfarande. 

Jag förklarade att jag ätit färdigt men han sa att sjukhuset hade skickat att han skulle kontakta mej. Men jag sa dom har skickat att du ska följa upp mej efter att jag varit inlagd på sjukhuset. Han frågade hur jag mådde och jag sa så där. Har du feber är du sjuk hur mår du? Till slut sa jag att jag hör av mej när jag mår bättre. Läkaren sa om du behöver något eller behöver hjälp ring då. 

Sen somnade jag om igen så himla trött efter i går.  Sov till klockan 13.30 när yngsta sonen kom förbi och sa hej. Hans flickvän var redan hemma hos honom och han hade köpt en Kebabpizza med hem. I vår familj älskar vi Kebab och Gyros och god mat.

När han gått somnade jag om igen och sov till klockan var 17.30 sovit gott inte hört nåt alls. Vaknade av att min lur ringde men det måste jag har drömt för det gjorde den inte alls. 

Tar mej ut i köket och tar energidryck hungrig är jag ju emellanåt. Men blir inte mätt av det just nu tänder min lampor via min mobil så himla bra. 

Sover vidare så himla trött är jag………

GOD NATT 

MELLA

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.