2 november

on
by mellasweden ©2019

 

GOD MORGON I DAG  ALLA HELGONS DAG

 

I dag är det lördag och den 2 november lördag ALLA HELGONS DAG. 

Har haft svårt att sova bra vet inte varför men när jag ligger på soffan nerbäddad med täcke så sover jag som en stock. Men när jag lägger mig i sängen så har jag jätte svårt att sova. Fattar inte varför det är ett problem. Jag sover vaknar sover vaknar sover vaknar jätte jobbigt, för jag vill ju bara sova skönt. 

Lite cappuccino så kanske jag vaknar till lite. Senare ska jag göra en gräddtårta så jag får nåt godis idag när alla andra firar Halloween. Får hoppas det är nåt bra på tv annars får jag kolla på film.  Det är en mulen höstdag när jag tittar ut genom balkongen, kallt ruggigt men det gör inget. I dag ska jag inte gå ut eller göra nåt särskilt.  Jag fryser det är kallt inne nu eller så mår jag inte bra och är trött för jag inte sovit bra.

Grannen kom med massa papper som jag ska läsa igenom så det blir rätt när han ska lämna om vidare. läser dom lite senare orkar inte nu. Men jag är ju så himla trött fattar inte varför. Grannens papper som jag läst var helt ok utom på en sida som jag skrev på och ändrade. Allt till det bästa och riktig svenska så klart. 

Men jag fick grannen att mosa två bananer som jag inte orkade göra och lägga dom på min tårtbotten. Sen på med nästa lager med äppelmos och sista tårtbotten för att lite senare vispa grädde så gott. 

Jag vispade grädden men det måste vara Arla Grädde 5 dl  40 procent så det blir massa grädde. Det tog mig lång tid i dag att göra tårtan klar. 

ROSA I PANNAN 

Jag har fått nån röd/rosa rand i pannan och jag tog eksemsalvan  men det hjälpe inte alls.  Nu ha jag tagit  6 kortisontabletter för att se om det försvinner.  Ser inte bra ut förra gången jag hade så här rosa i pannan hade jag stor öroninflammation.  Då skickade läkaren från akuten hem mej och sa att det var ingenting.  Han var väldigt ointresserad och otrevlig mot mej, han sa det var ingen ting alls detta. När jag sen gick till Vårdcentralen nästa dag så fick jag veta att jag hade stor öroninflammation.  Jag var verkligen dålig så jag visste att jag var sjuk. Men jag anmälde honom så klart för man åker till akuten om man är sjuk och behöver hjälp. 

Nu har jag kopplat upp mej till Doktor KRY men lång väntetid idag 40 minuter. Så får jag se vad dom säger inte bra detta i alla fall. Det tar lång tid idag att få komma fram.

Äntligen ringer dom mej och läkaren sa att det är stress utslag/eksem.  Hon skulle skriva ut nån salva som jag kunde hämta på apoteket. 

HALLOWEEN 

Nu kom yngsta sonens flickvän ner och lånade en vinöppnare/korkskruv. Tur att mamma finns nära är så allt finns tillgängligt för dom.  För dom ska ha Halloween i dag för  sina kompisar. Jag hänger i min soffa och har redan klarat av kyrkogården tidigare i veckan. 

HÄR ÄR DOM SOM FÖRSVUNNIT I MITT LIV.

MIn mamma som var både min  pappa och mamma saknar henne älskade min mamma. ❤ 

Annie Hall som var min bästa vän/syster i över 28 år, med massor av samtal, facebook och hundratals brev till mej genom åren. Saknar henne overhört. ❤ 

Så har vi Tony,  Dejan som han hette men kallades Tony i sina skojar affärer. Han fanns många år i mitt liv och sen drog med min dotter. Han sa att han behövde min dotter för att kunna starta företag då han hade näringsförbud.  Min dotter har inte tagit kontakt alls sen hon drog hemifrån med Tony, fast han gått bort och hon har en ny kille och blivit mamma. Det har gått lång tid hela 16 år, sen hon drog med denna kille för att inte tänka längre än hon gjort.  Tomy tog kontkat för att senare ångra sig och ville bli förlåten. 

Så har vi Tessan så klart som alltid var med mej i mitt liv, hon gick bort för tidigt innan hon fyllde 50 så tog hon sig till himlen och ängarna. 1 november skulle hon fyllt 51 år.  ❤ Stor saknad efter henne har inte raderas hennes nummer i min mobil kan inte bara 

Sönernas pappa som gick bort förtidigt redan 2003, han hann inte vara med och se sina fina söner växa upp. Han skulle som jag vara så stolt över sina söner våra barn. Han var en mycket bra fin pappa till min söner ❤ 

Jag tänker på dom som stått mej nära och skickar änglar till dom och tänder ljuset för mina nära.  NI ÄR OVERHÖRT SAKNADE ❤ ❤ ❤ 

Men många tankar på dom som inte finns kvar hos oss. 

Så god natt denna Alla Helgons Dag

Mella

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.