26 oktober

on
by mellasweden ©2019

 

GOD MORGON I REGNET DEN 26 OKTOBER

 

En ny dag är här och upp och hoppa nej inte just så för jag är jätte trött men kunde i går sova normalt. Sov hela natten för en gångs skull så skönt. Det regnar idag och det ser härligt ut när jag är inne att titta på.

I går drack jag för lite vatten så jag måste dricka vatten idag har ju så svårt för det att dricka vatten. 

Men jag måste lära mig dricka mera vatten och provat med kolsyrat vatten inte heller gott. Nu blir det cappuccino och näringsdryck och mediciner sen på med tv så klart.

Känner redan jag har svårt för att svälja idag usch vad jobbigt men vi får se om det blir bättre tagit medicinerna och tog kortison som brukar hjälpa när det är riktigt trångt i halsen. 

Men yngsta sonen ringer och säger vi åker till Ikea idag jag drar dig i rollstol så du slipper bli andfådd. Så gjorde vi klockan 14.30 åkte vi iväg till Ikea Kungens Kurva. Spännande att komma ut lite jag som bara sitter här och äter mediciner och leker med min lampa som jag kan tända och släcka från min mobil. Väl framme så gick vi in och jag fick börja åka rullstol gick jätte bra stackars sonen som hela tiden fick dra mej där. Han skulle köpa en taklampa över köksbordet men skulle även köpa två stolar till köksbordet. Han har ju bara fyra stolar men han ska ju ha kompisar hemma nu för Halloween fest. Så kanske han behöver lite mera stolar.

Vi började med att han alltid vill äta Ikeas köttbullar och det fanns inge prinsesstårta till mej. Jag tog en jordgubbsostkaka, men kunde inte svälja den fast jag mosade bara jordgubbarna och ostdelen. De fastnade direkt i min hals så klart. Men efter jag harklade mej ett antal gånger och drack läsk fixade jag det men vågade inte äta mer. 

Vi åkte runt och sen hittade han flera såna lampor som man kan tända och släcka och få färg med från min Iphone. Han köpte mej en färgad och några andra vanlig som går att tända och släcka från min lur appen han lagt in där. Två golvlampor köpte jag för mina sista pengar dom kostade 89 kronor styck. Men det var skoj att gå runt där och kolla, gå och gå han drog mej i rullstolen.

Vi kollade massa lampor till sonen men alla var jätte dyra för att vara Ikea men så hittade vi en jätte fin. Billig som passade att ha över hans köksbord. 

 

Såna här färger kan han göra med sina lampor från sin app i luren, häftigt massa olika färger och han kan tända sina lampor hemma fast han inte är hemma. Det är ju perfekt eller hur.

Här är hans lampa i vardagsrummet och bakom tvn är det även massa olika färger när som han lägger till från sin app.

Här är en färg som jag kan fixa till blått och grönt och gult tyckte det räckte med en sån lampa. Samt att man kan gör svagare och starkare ljus samt dimljus. 

Här är min julstjärna i sovrummet som jag nu kan tända och släcka från sängen och min lur. Helt fantastiskt jätte bra för mej som blir så andfådd när jag anstränger mej och går.

Min äldsta son och hans fästmö smsar jag och ringer till ofta messar varje dag så klart. 

När vi väl var hemma var klockan nästan 19.00 på kvällen vi ficka vänta lite på färdtjänsten. När dom kör färdtjänst och man frågar var dom är och tagit vägen. Så får man ett svar jag är där om 1 minut. Eller hur vad jag kan konstatera är att dom inte kan klockan alls. 

Jag var så trött när jag kom hem att jag var svart under ögonen och hade fått påsar. Men yngsta sonen satt ihop lamporna och fixade här med min app så allt fungerade. Sen gick han hem och jag bara satt och vilade in soffan. Helt slut jobbigt har ju varit sjuk och är inte helt frisk ännu blir så himla andfådd för ingenting. 

Vi hörs igen ❤ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.