25 oktober

by mellasweden ©2019

 

GO MORGON  FREDAG DEN 25 OKTOBER

 

Vaknade vid 8 tiden och tog mej upp för att vakna till och göra mig i ordning för bilresa till Skogskyrkogården. Där mina nära och kära ligger begravda.  Vid 10 tiden ska min granne skjutsa mej till Skogskyrkogården, jag ska till gravarna. Jag kan inte ta mej dit på Allhelgonahelgen då man inte kan köra bil där inne. 

Vi åkte till våra gravar för att sätta dit änglar och ljus inget folk nästan men några la kransar innan Allhelgonahelgen.  Så snällt att min granne skjutsar mej och tar sig tid med detta. Hans pappa följde också med för att titta hur svensk kyrkogård ser ut. Jag sa jag har plats i min grav en dag om ni vill ligga där. I dag ligger min mamma där och jag vill även ligga där. Efter det finns det 30 platser kvar i min grav. 

Dessa änglar köpte yngsta sonen till mej i går så jag kunde lägga dom på gravarna.

Efter det så var jag så andfådd och mådde dåligt men vi åkte till ICA MAXI och grannen skulle köpa mej Cappuccino samt en tårtbotten och Arla grädde 5 dl viktigt för mej godaste grädden och sen en burk äppelmos. Så såg jag att dom hade ägg för 20 kronor och så ville ja ha en lite mjölk vilket jag så klart fick. ❤ Jag satt kvar i bilen för jag orkade inte gå in på Maxi så trött och andfådd var jag. Men grannen shoppade till mej och gav mej och bar in det i min lägenhet.

Men när jag kom hem och skulle ta cappuccino så var det cappuccino som min granne glömt att köpa. Men när jag skrev det på sms så åkte han tillbaka och köpte det till mej. Mycket snällt av honom att göra det så jag kunde dricka mitt cappuccino. Senare i kväll om jag orkar ska jag göra en stor gräddtårta annars blir den gjord i morgon om inte orkar i kväll. Snacka om att ha fina grannar som bryr sig om mej, ja behöver ingen hemhjälp har dom bästa med mina grannar ❤ ❤ ❤ Jag är så tacksam för det ❤ 

 När jag kom hem var jag så trött att jag somnade direkt i min soffa. Där sov jag massa timmar för jag var ju ute första dagen efter sjukhuset. 

Sov hela kvällen för jag var så himla slut och trött, även om jag inte gick så långt från bilen. Men jag var så andfådd att jag bara flåsade hela tiden jätte jobbigt.

Mella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.