24 oktober

on
by mellasweden ©2019

 

 

GOD MORGON VÄRLDEN VAR DU ÄN ÄR

 

I dag torsdag den 24 vaknade jag redan klockan 07.30 men somna om till jag vaknade  8.00 så kanske jag är på gång att må lite bättre. Har ju varit så himla trött. Tog mej ut i köket och fixa cappuccino men mitt vanliga cappuccino är slut det jag köper från ICA MAXI deras eget märke  är godare än Nescafe. 

Så nu måste jag köpa nytt ICA CAPPUCCINO idag så jag har hemma det ingår i min budget. Men jag kan inte äta nåt i dag känner att jag inte kan svälja alls inte så bra men kanske går över. Ska ta min medicin nu så jag kanske blir bättre. 

FICK NÄRA KONTAKT MED SIRI SOM FUNNITS I MIN LUR HELA TIDEN

I går kom Yngsta sonen med lampor som han fixade med hemma är så Siri  i min Iphone tänder släcker och dimmar min lampa när jag ber henne göra det. Så att jag ska slippa gå och tända och släcka mina lampor och slippa  bli så andfådd. Roligt snällt och fantastiskt. 

Hej SIRI … kan Du tända min lampa så tänds lampan,

Hej SIRI … kan du släcka min lampa så släcks den.

Hej SIRI…. kan du dimma ner min lampa så blir ljuset svagare.

Sen har han ställt in lampan på klockan 23.00 då börjar lampan tona ner och klockan 24.00 är den släckt. Helt fantastiskt och jag kan tända lampan när jag inte är hemma och släcka det otroligt. 

Helt ok måste bara fixa några lampor till för nu kommer höstmörkret och jag måste se lite bättre. Jag får väl investera i att elen kommer kosta några kronor mera för mej i månaden. Ska försöka att köpa en eller två likadana golvlampor från Ikea. Dom är billigast och det får väl bli senare för nu finns inga pengar eller budget för det inte. 

Måste även ha en ny stor julstjärna i stora rummer i år, jag har ju sladd men stjärnan fattas. Härligt med Lucia och julen längtar så ser fram emot det.  ❤  Måste  prata med barnen hur vi gör det i jul för vi måste ju fira tillsammans. ❤  Min julstjärna som jag har i sovrummet har suttit uppe sen förra året så vackert sken. Jag bryr mig inte om vad folk tycker och tänker längre. 

 

Jag satt igång min tvättmaskin och ser sen att jag orkar inte ens ta ut tvätten och hänga den. Ringer till yngsta sonen och ber att han kommer ner och hjälper mej hänga tvätten. Vilket han självklart gör så gulligt och snällt. Mina söner jag har och så omtänksamma dom är, samt min svärdotter. 

Min äldsta son och hans fästmö vill jag ska flytta hem till dom, men jag är inte så gaggig än. Men jag vill nog inte in på nåt hem. Men även så måste jag undersöka deras sjukhus i Trollhättan hur det fungerar. Jag blev ju dålig förra året dagen före julafton och fick köttfärs i matstrupen som inte gick bort. När jag åkte akut till sjukhuset visste läkaren inte ens vad hans skulle göra för att få bort det. Jag fick lära honom det och det låter inte helt ok för mej. Sånt oroar mej verkligen vill ju veta vad som finns på detta sjukhus.

Jag har min yngsta son i huset mitt emot mej så jag kan inte klaga.

 

Så har jag ju min andra familj från Irak som bor i samma hus som mej så jag behöver ingen hemhjälp som ska gå i mitt hem och sen kanske inte vara helt ok mot mej. Först kostar dom pengar och sen kan man inte lita på dom efter allt jag hört och läst om dom. OK alla är inte så men man vet aldrig vem som är så i sättet. 

Ja det var denna dagen det men vi hörs igen

Mella

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.