16 oktober

on
by mellasweden ©2019

 

 

GOD MORGON IDAG ONSDAG 16 OKTOBER

 

God Morgon hoppas ni sovit gott och bra, det gjorde jag i natt sovit jätte bra. Äntligen hela natten men vaknade ändå trött. Väntar och väntar på leveransen från Schenker med mina energidrycker dom säger aldrig någon tid när det kommer. Bara vänta och vänta och vänta……..

Så hela dagen är åt skogen när man inte vet när leveransen kommer. Sist kom den klockan 9 på morgonen och gången före kom den klockan 17.00 på kvällen. Så jag vet inte när den kommer. 

Men jag försöker vakna och ja hänger i soffan och bara väntar. Och nu plötsligt inga kanaler på tvn utan det står bara tv ström saknas. Jobbigt det är ju flera program jag följer och vill kolla på. Fick ringa Telenor min äldsta son ring dom så efter att pratat med en trevlig dam där som startade om min tv igen så fungerade alla kanaler igen så skönt.

Inget är som väntans tider på mina energidrycker, jobbigt att inte veta när dom kommer. Dom kom sent idag och kille som ställde dom innanför dörren fotade dom konstigt.

 

HÖJD PENSIONSÅLDER…. OTROLIGT

Förslaget har gått igenom alla instanser och röstats om av vår riksdag,  Ett ja till förslaget.  Åldern då man får börja ta ut sin allmänna pension höjs från 61 år till 62 år. Rätten att jobba kvar höjs från 67 till 68 år.

KOMMER SÅ KLART ATT DRABBA VANLIGA ARBETARE OCH LÅGINKOMSTTAGARE.

NU BLIR JAG ARG……

Ta o sänk allas löner i riksdagen o ta bort alla avgångsvederlag ta bort alla extra förmåner låt pengarna gå så vanligt folk får sjukpenning o till pensionärerna. 

Lätt att sitta i riksdagen och bestämma över oss vanliga enkla arbetare och låginkomsttagare.   

Själva sitter dom där med sina feta löner, förmåner, extra ersättningar hit och dit. Feta avgångsvederlag. 

Ta bort allt detta från dessa människor i riksdagen som bara vill ge oss sämre pension, medans dom själva ser till att få allt för våra skattepengar.

Detta får mej att sluta skriva här idag, lite trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.