13 och 14 oktober

on
by mellasweden ©2019

 

 

SÖNDAGEN DEN 13 OKTOBER

GOD MORGON I DAG SÖNDAG HOPPAS NI FÅR EN FIN SÖNDAG.

Jag börjar med cappuccino och är fortfarande inte bra ögonen rinner och näsa likaså. Första gången jag äter en gräddtårtsbit och inte äter upp hela.  Är sjuk känner jag förskyld och det känns. Vilken tur jag fick flera rullat toapapper av Georgios det går åt att torka ögon och näsa. Så trött sjuk och fryser….. 

Efter duschen blir det pyjamas och morgonrock hela dagen. Dunderförskyld är jag och inte är inte bra alls för mej. Sovit från klockan 10.30 inte hört nåt av min mobil heller. Men sov till klockan 14.30 oj det var länge men behövde det tydligen.

Har haft kontakt med mina söner i går bakade Christopher 80 kanelbullar stora fina wow. Jag blir sugen på bullar men kan nog inte sälja bullarna. Georgios kommer med Jessica och ska spela bingolotto med mej snart. 

Yngsta sonen och hans flickvän kom och spelade men inte vann vi något nån av oss. Men vi hade ganska skoj när vi spelade dom hade med sig cappuccino till men och yougert. Flickvännens pappa hamnade på sjukhuset nåt med ögat på S:T Eriks sjukhus för vidare remiss till Huddinge sjukhus. Och sen på kvällen fick sonen och hans flickvän åka till Södertälje sjukhus för hon hade ont i halsen och tryck över bröstet.  Det är mycket nu med allt runt om kring oss. Men långt in på natten så kom dom hem igen och alla värden var bra på flickvännen. Tror att hon var väldigt orolig för sin pappa så klart. Pappan hade fått en mindre stroke och är kvar på sjukhuset.

Svårt att somna i natt måste ju få veta hur det går för alla. Ligger med luren i handen eftersom jag inte hör utan hörapparaterna. Men luren rör sig och jag känner av det.

 

MÅNDAG DEN 14 OKTOBER 

Ja en ny dag har kommit och jag är väldigt trött i dag. Sovit dåligt då jag ville veta vad som händer min familj. Sen somnade jag om och sov gott. Vaknade vid halv 9 och började ringa elföretaget för att det var fel fakturan. Sen kontaktade  jag hyresvärden och skickade över fakturan som var fel på 502 kronor för september när mina grannar inte ens bodde här. Hyresvärden ville grannarna skulle betala fakturan och sen skulle dom betala tillbaka pengarna lite krångligt tyckte jag.  Det var ju ändå värdens faktura när dom renoverade lägenheten i september. Innan grannarna flyttade in i oktober. 

Efter det när jag tagit mitt cappuccino för att vakna kändes det ändå som jag var trött. Min granne skickade mail då jag skrivit till honom att han måste betala fakturan. Han skickade kvitto att han betalt den. Så ett nytt mail till hyresvärden med kvitto och fick tillbaka ett mail där dom ville ha fakturan som fanns. Herre gud din skickade jag ju i morse det första dom fick, men jag skickade igen och då kontonummer till grannen så han får tillbaka sina pengar. Nu allt fixa och klart så nu blir det siesta igen.

Sov gott ända till det ringde och det var Schenker som ville komma på onsdag med energidricka igen. Sa det går bra och sen vaknade jag då var klockan 14 på dagen och jag hade sovit länge. Sen somnar jag om igen och vaknar vid  16 tiden är väldigt trött måste jag säga. 

Nu två kvällar i rad har det ringt på min dörr, och när jag kommer dit är ingen där. Jag kollar bara i ögat och öppnar inte dörren ens. Konstigt och jag öppnar inte dörren för någon som inte ringt mej först och talat om att dom kommer. Det vet alla som jag umgås med att så fungerar det hos mej. Men otroligt att jag hört ringklockan men jag har ju hörapparaterna på högsta för att kunna höra. 

Nu vill ju Audika eller va dom nu heter att jag ska ha denna hörapparat i båda öronen som är special dom tar visst avtryck av örat och sen får man denna.  Dom har ju skickat en remiss  till Huddinge för att fråga om det är ok. Jag har ju nåt knas i höger öra som inte gör att det ser likadant ut som i vänster. 

Vi får hoppas att sjukhuset godkänner det så jag kan höra bättre riktigt bra blir det aldrig sa tjejen på Audika. 

Men här lever jag på hoppet med att höra och framförallt överleva.

 

JULEN ÄR PÅ VÄG INTE LÅNGT KVAR ALLS.

Mina fina tomtar och min fina tomtemugg…… har ett fat till muggen likaså. Snart är det jul igen och jag längtar efter julen. Lucia är min favorit men gör mej alltid så ledsen när jag tittar på Lucia morgon. Med cappuccino och Lussebullar och flera pepparkakor från Ica Maxi så klart grannen brukar fixa det till mej varje går. Brukar titta på det på tv tidig morgon så fint. 

Marsipangrisar så himla gott älskar det jag hoppas jag får några i julklapp i år. Dom brukar sälja dom på mitt ICA MAXI ❤ 

Ja nu har jag sett första dejten på kanal 1 lite roligt att se. Måste kolla nästa gång så jag var se vilka som är med då. Ett pensionärspar hittade varandra trevligt för dom. 

Säger God Natt nu för jag är trött igen…… mår ju inte så himla bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.