12 oktober

on
by mellasweden ©2019

 

 

LÖRDAG DEN 12 OKTOBER 

 

 

Vaknade vid 9.30 och jätte trött…..  Men i dag lördag och en ny dag för mej och för er. Jag ska bara vara hemma och mår inte så bra alls. Tagit mitt cappuccino och en energidryck hjälpte inte trött ändå. Somnade igen på soffan denna gång och vaknade vid 14.30 först sovit länge men som sagt jag mår inte så bra. Min granne har varit här och ringt på dörren men jag har inte hört det hör inte dörrklockan. Hade han ringt på luren så hade jag den i handen när jag sov. Vet inte om jag hade hört det heller.

Det har regnat idag massor av regn men inte längre. Men det behövs synd jag inte var vaken när det regnade tycker det är lite mysigt när det regnar. 

Men nu  skrev  grannen att jag skulle kontakta hans mamma och hämta grädde, tårtbotten, bananer och hallon så jag kan göra mej en gräddtårta wow. Det blir gräddtårta till middag wow så gott.

Riktigt så här fin blir inte tårtan jag kommer att fixa men lika god blir den nog. Denna tårta kommer så klart från ICA MAXI VASA HANDELSPLATS I GENETA där jag alltid köper mina gräddtårtor. 

Älskar ju gräddtårta så himla gott, men inte går jag upp i vikt ändå. 

Sen skickade grannen två mail till mej som jag inte sett men läst nu. Hans mamma hade fått två olika fakturor på el från september då dom inte ens bodde här. Den ena på över 500 kronor och den andra på 300 kronor oj vad hände här då? Men jag ringer om det på måndag för dom fick ju sitt kontrakt 1 oktober så dom bodde inte ens här i september. 

 

Tur jag har min pc och min mobil så jag kan hjälpa till att fixa såna här stora fel åt min grannfamilj. Dom finns för mej och jag för dom, vi hjälper varandra.

Jag känner mig trött och lite dålig i dag, men ute just nu skiner solen och vädret ser bra ut ett riktigt fint höstväder.  Nu har nästan hela dagen gått och jag sovit bort den men jag mår inte så bra så det är helt ok för mej att sova.  Börjar bli mörkt ute och måste snart tända lampan i stora rummet.  Måste till vintern nu investera i en lampa till i stora rummet det blir en likadan golvlampa för jag gillar dom.  Hos mej kan man inte ha någon taklampa finns ingen upphängning och dragning för det hos mej.

Jag sitter och kollar framför tv:n och det är bara fotboll i kväll, orkar inte ens kolla. Lägger mej i soffan och vilar så trött ögonen rinner och näsan rinner och jag är nog förskyld inte bra alls för mej. Har väl blivit kall eller smittad. 

I morgon ska yngsta sonen Georgios komma ner och spela Bingolotto med mej. Han har köpt oss varsin Bingolott så vi får se om vi vinner. Men det är väl som vanligt riskfritt. 

Nu pyjamas för första gången efter sommaren mår inte bra alls. Ska ta en Alvdon och sen sova. Bad yngsta sonen komma ner med några toarullar när han kommit hem. Han kom med det för näsan och ögonen rinner, han trodde jag var ledsen. 

Denna pyjamas fick jag av mina grannar förra året efter dom kom hem från Turkiet.

Mella

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.