9 oktober

on
by mellasweden ©2019

 

 

SÅ IDAG DEN 9 OKTOBER 

GOD MORGON lite cappuccino på det här så man vaknar lite……..är alltid bra. Jag har med åren som pensionär blivit morgontrött jag som alltid varit så morgonpigg. Men åldern tar ut sin rätt och jag klagar inte. Skönt att sova härligt.  Sov till 9.30 idag och hade svårt att gå upp men det regnar ut och höstväder så jag kanske ska sova lite mera senare.   Börjar dagen med fika och med slå på min bästis min data. Så börjar dagen ……. här hos mej.

 

Dax för alla medicinerna och apparaten sen en lugnare stund i soffan.

Sen är det dax att ladda luren och kolla om någon sökt mej eller sms:at mej. Självklart är jag intressant och eftertraktad av mina närmaste så klart. Någon har ringt med skyddat ID brukar vara sjukhus läkare men inte lämnat nåt sms. Redan vid 8.30 då sov jag som bäst.

Tur jag har min lur som är min säkerhet, jag går ingenstans utan att hålla i den här hemma. I köket hallen och badrummet även mitt i natten har jag min mobil med mig överallt. I sängen har jag den för jag hör inte när jag tar bort mina hörapparater, då om jag har tur vibrera luren i sängen så jag kan känna av den. Men det gjorde den inte i dag vaknade inte av luren inte hört den alls.

Så himla trött idag och slö det går halva dagen innan jag duschar och klär mig. Ingen brådska för jag behöver ju inte träffa någon idag.  Så det är bara att ta det lugnt.  Nattlinne halva dagen och sen ta sats att rycka sig upp från soffan och duscha och klä på mej.  Sen har jag bara slöat hela dagen jätte seg och trött idag.

Måste försöka äta lite klappgröt och mjölk och yougert energidryck vatten ett glas läsk från sonen. Men det var inget gott alls men fick nåt i magen. Lunch/middag blev det.

Såg att det kommer en ny julfilm få se om den är bra, men inget slår ändå Tomten är far till alla barnen. Den ser jag och min familj varje jul lika roligt varje jul och se den tradition.

GRÄDDTÅRTA

Jag älskar gräddtårta och önskar jag hade en gräddtårta här nu. Vill ha en tårtbit nu vore så himla gott ❤ Men det har jag ju inte så jag får överlev ändå. 

Ingen tårta var bara hemma hela dagen lite trött…….

Ni får ha det bäst…..

Mella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.