7 oktober

Publicerat 8 oktober, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

GOD MORGON HÄR ÄR JAG IGEN 7 oktober

Vaknade vid 6 tiden och somna om för att vakna 8.30 igen skönt, Upp och fixa cappuccino och en näringsdryck för att vakna upp. 

Jag har även kollat min lur för att veta om någon skickat sms eller ringt mej och jag inte har hört det. Massa sms har jag blir glad när barn och vänner tänker på mej. Att inte alla glömt mej för att jag blivit sjuk. Att bli sjuk kan hända vem som helst när som helst och det enda som jag märkt är att en del av ens vänner försvinner plötsligt.

Det som är värre är att jag upptäckt att en del av min förre detta vänner, som pratat skit om min dotter har kontakt med henne idag. För att hon jobbar och träffar några kändisar och detta förvånar mig. Själv har min dotter gått sin väg innan hon fyllde 18 när hon drog hemifrån med en äldre man. Så vi sågs på en begravning för 16 år sedan och har ingen kontakt efter det. Jag känner att detta gör mig storögd och jag behöver inte tänka på det för jag vet att KARMA går igen och kommer tillbaka. 

Nu har jag tagit mitt cappuccino och energidricka så nu hänger jag i min sköna soffa och ska fixa lite samtal.

Jag har  ringt feljouren och den dam svarade, men hon hade lite svårt att höra mej. Varför ju för att dom borrar här och renoverar lägenheter i huset fortfarande. Men hon skulle be fastighetsskötaren att kontakta familjen om toarullebehållare och felet på dosan för att se tv och ha internet. Samt att dom inte fått någon brandvarnare inkopplad. Vi får hoppas det går fort för det borde vara klart redan vid inflyttningen den 1 oktober. Men när jag upptäckte det så ringde jag nya killen som är fastighetsskötare och han skulle fixa det jag sa att min familj och jag litar på dej. 

Hänger i min soffa och kollar här på tv och min bästis min data som gör att jag har full koll överallt jag vill ha koll. Men grannen skickar sms att om är hemma nu hos hans föräldrar och jag tar hissen upp en trappa. Mamman var hemma själv och dom hade köpte hem cappuccino till mej så snällt. Kollade runt dom har det jätte fin och allt blir jätte bra till slut när dom fixat färdigt. Så roligt att dom flyttat in här och dom säger kom varje dag upp till oss vi finns här. Stannade så länge fick en påse godis med mej ner wow. Om jag inte kunde äta dom kunde sönerna och barnbarnen äta dom. 

Kollar lite slött på tv handlar ju om samma saker hela tiden idag pratar Malou om abort och att det blir mer och mer motståndare till det. Men i USA läste jag för länge sedan att man inte vill göra abort ens på dom som blivit våldtagna, vilket är helt fel. Måste ju vara katastrof för kvinnan som blivit våldtagen och inte får göra abort. Hela hennes liv blir ju förstört, för våldtagen och sen bära på ett foster från dom som våldtog kvinnan. HUR TÄNKER DOM HÄR? TÄNKER DOM ALLS ?

WAHLGRENS VÄRLD 

Nu är det familjen WAHLGREN på tv gillar kolla på dom, Pernilla är favoriten. Hon är rolig glad naturlig och mer än ok. 

Ja ska kolla vad jag ska få i mej idag, mer än bara energidryck. Min mage skriker efter mat alla har mat i kylen utom jag. Där finns mjölk och energidryck samt 2 ägg och lite klappgröt samt ingen mera mat. 

MESSINGER KONTAKT AV OKÄND GNÄLLARE

Ingen behöver läsa vad jag skriver det är frivilligt av utomstående som inte känner mej.  Läs eller gå bara vidare i ditt liv och mitt liv. Men påpeka inte saker från mitt konto utan att kunna säja vad det gäller.  Nu blev jag jätte irriterad på en man som skriver att jag ska lära mig något. Han skickar på messinger att jag ska gå in på Nyheter 24, Men kan inte säga vad han tycker att jag inte kan min historia på min facebook  sida. Vem är han som ska lära mig nåt? Han skriver han när snäll och omtänksam han vill nog inte veta vad jag tycker om  honom. Ja alla har dom nåt dom inte kan låta bli, nu var det mej att hacka på mej fungerar inte alls.  Jag vet vad jag skriver om.  Tagit bort denna man som inte kan svara för sig.

HUNGRIG ÄR JAG JU SÅ KLART 

Nu  eftermiddag idag…… jag har tagit mej en energidryck igen och sen hittade jag fiskfiléer i frysen lagt folio och smör i botten och sen en file och två ansjovis en file och två ansjovis och ansjovis med spad över fisken och på med folie över in i ugnen. Brukar vara jätte gott förr i världen när jag lade det med pressad potatis, nu blir det potatismos vet inte om jag kan svälja i dag och får ned någon mat. 

                                                    Den som lever får se…. avvaktar det är jätte jobbigt. Tänka sig med persiljesmör på fisken och potatismoset så kunde jag äta detta sakta och svälja det. Tack Gode Gud så skönt att få lite mat i sig. Jag är helt slut nu när jag lagat mat men så gott det var.  Hade det inte fungerat så hade jag annars varma koppen med kantarellsoppa som sonen och hans flickvän köpte i går. 

Nu har jag en portion klar till i morgon att värma bara i micron så har jag lunch wow så gott. 

Näää nu ska jag ta siesta i morgon en lång dag Hälsan Rehab här och sen ska dom komma samtidigt och rengöra ventilationsrören. Lite trött på hantverkarna är jag nog efter alla dom. 

Vi höres 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Myrhammar

Life is an adventure!

Yelling Rosan Blogi

is award free one

Från andra sidan Potten

Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

rabarberpolisen

Too Old to Rock'n'Roll, Too Young to Die

THE DARK SIDE OF THE MOON...

Minha maneira de ver, falar, ouvir e pensar o mundo... se quiser, venha comigo...

cocinaitaly

comida italiana

Zarysz´s svammel

Allt som rör sig i mitt huvud,intressen och en hel del annat

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

%d bloggare gillar detta: