6 oktober

Publicerat 8 oktober, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

SÖNDAG MORGON DEN 6 OKTOBER 

 

Ja men visst god morgon hur mår jag i dag? Inte så bra men det kanske blir bättre jag har inte hämtat mej än från sjukhuset all information tar nog tid. Men jag behöver inte bestämma mej nu. Vi avvaktar får ont i huvudet bara jag tänker på det. Oj vilken dag vakna med huvudvärk är inte alls skoj och nu intagit min energidryck. Georgios och Jessica skulle komma ner och fika och göra tårta med mej.  Men jag gjorde ju tårtan i går sent för det var dåligt på tv. Men vi får se om dom orkar upp för att fika med mej. 

Det blir soffhäng idag lite trött och sliten efter allt, men kanske jag kan se någon bra film och halvligga i soffan. Blir en lång dag känns det som bara för att jag är trött och sen inte kunnat sluta tänka på sjukhuset och läkaren som prata med oss. 

Nu har jag fått kantarellsoppa varma koppen av Georgios och Jessica jätte gott. Dom köpte en bingolott till mej för jag skulle kunna spela det i kväll. Dom skulle överraska en kompis med Gokart så dom skulle köra alla tillsammans i Johanneshov. 

Jag hann och tvätta en maskin så Georgios hjälpte mej att hänga tvätten så snällt. Mina söner är så omtänksamma mot mej. Sen tvättade Georgios två maskiner själv som han tog upp och hängde hos sig på sin torkställning. 

GRANNEN SKICKAR MEJ ETT SMS 

Så kommer det ett sms från min granne som är hos sina föräldrar för att hjälpa dom att fixa i lägenheten och sätta upp tavlor med mera.

Dom har fått en lapp i brevlådan av en granne som skriver anonymt till dom fegt som bara den,  skitfolk. 

Granne ser jag även är invandrare då svenskan inte är helt ok, just som mina grannar som just flyttat in. Dom håller på att fixa hemma dom renoverar inte alls. Denna lapp kom vid 14.15 tiden idag söndag i brevlådan.  När dom satt upp tavlor och belysning och fixade i lägenheten dom flyttat in i. 

Vem är denna granne som inte kan bullerlagen att man ska vara tyst först vid 22.00. Hota med polisen vem är denna granne som inte vågar ringa på dörren och prata utan skriver anonymt till mina vänner/grannar. Här anmäls inte någon för att spika upp en tavla eller sätta upp lampor på väggen, när man är nyinflyttat. Jätte otrevligt gjort och som inte vågar stå för att skriva under med namn. Att hota med att anmäla till polisen konstigt det är ju inte så det fungerar här i Sverige.  

Jag blir himla trött på sån här skit, för jag har bott här i över 2 år nu och det har renoverats kvällar dagar och helger och inte fan har jag klagat när dom borrat ens. Tråkigt för mina fina snälla grannar som inte är en störande familj. Dom är ju äldre som jag inte stör dom någon alls.  I dag ska jag följa med upp till mina grannar dom måste som alla andra få göra klart sitt nya hem. Här i huset renoverar fastighetsskötaren och olika hantverkare fortfarande olika lägenheter.  Varje dag borrande och hamrande och låtande för att renovera lägenheter dessa lägenheter här.

Jag ska i morgon ska jag ringa åt mina grannar om att deras tv inte fungerar här, och att dom måste få en ny bricka. Man ska ha tre som man har nycklar.  Sen dom andra två brickorna som dom har alla och den nya ska alla fungera för porten, sopnedkastet, källaren och tvättstugan. 

Allt måste fungera jag har skrivit ut namn som dom kan sätta på sin ytterdörr, likaså gjorde jag även namnen på dörren till mej själv och  grannens syster och min son. Borde varit kontoret här som skulle gjort det men vi vill ju ha våran post. 

Ja inte vann jag något på Bingolotto men det är som sällskap några timmar på söndagskvällen. Gillar inte heller programledare som dom har nu, han verkar bara nervös och osäker på sig själv. Han svär och försöker vara rolig men det fungerar inte man blir uttråkad och det känns inget bra. 

Så lite slötittande på tv och sen dags att sova jätte trött, efter allt detta med sjukhuset. Jobbigt att inte vet och inte ha kontroll.

Skickat sms till mina barn och min svärdotter som jag försöker göra varje morgon och kväll. Det är viktigt för mej ❤ Sen gäller det att göra sig färdig att gå till sängs. 

Det börjar gå mot hösten och det är mörkt ute dax att tända ljusen. Ser fram emot juletiden längtar efter den.

HÖRAPPARATERNA

I dag har jag hört dåligt igen, måste hålla i hörapparaten för att höra nåt jobbigt. Jag har visst otur med allt. Men nästa vecka ska jag gå till stället Audika där jag fick och köpte mina hörapparater. Jag hörde att jag skulle kunna få bli skickad till en läkare i Rosenlund som skulle kolla min öron och ge mej nya hörapparater. Men för att göra det vill Audika  att jag ska lämna mina köpta betalda hörapparater hos dom. Och sen får jag låna några tills jag kommer till Rosenlund. Konstigt eftersom jag har kvitto att jag betalt dom och dom är mina. Då borde jag ha dom och sen om dom ger mej nya på Rosenlund så får jag lämna mina hörapparater till dom.  Det låter mera verkligt och riktigt i mina öron.

Nu ska jag sluta här för idag med många tankar i mitt huvud. Stänga min tv och göra i ordning mej för att sova. 

GOD NATT SOV GOTT HA DET BÄST I DINA DRÖMMAR

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Att vara annorlunda/att inte passa in i samhällets ramar

Myrhammar

Life is an adventure!

Yelling Rosan Blogi

is award free one

Från andra sidan Potten

Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

rabarberpolisen

Too Old to Rock'n'Roll, Too Young to Die

THE DARK SIDE OF THE MOON...

Minha maneira de ver, falar, ouvir e pensar o mundo... se quiser, venha comigo...

cocinaitaly

comida italiana

Zarysz´s svammel

Allt som rör sig i mitt huvud,intressen och en hel del annat

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

%d bloggare gillar detta: