Fredag mot helg

Publicerat 2 februari, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

FREDAG MOT HELGEN NU

 

God Morgon i dag vaknade jag ganska tidigt ändå klockan halv tio, och jag är vaken än 🙂 Men snart är det fika och sen ta det lugnt tills mina grannar kommer förbi. Dom ska ta båda barnen med sig idag.

Jag är förväntasfull inför helgen för snart snart ska min yngsta son få sin lägenhet men den verkar inte vara riktigt klar än. Men hoppas den blir det snart och det skulle bli innan den femtonde februari. Så vi håller tummarna för att han snar får flytta in.  Vad som han har bra är att han har ett förråd på sin farstuplan och även ett i källaren. Vilket verkligen är bra jag hade det en gång när jag fick min första lägenhet i Hallunda när det var nybyggt där. Det var ett förråd utan för min lägenhetsdörr och det var perfekt.  Här har jag bara förråd i källaren där jag verkligen inte går ner själv. 

Önskar att min äldsta son bodde närmare mej med sin fästmö och deras barn. Så man bara kunde hälsa på när man kände för det och gå hem när man ville. Nu bor dom ju så långt bort att man måste åka tåg som kostar och jag tycker det är jobbigt men tror inte att dom förstår det riktigt. Dom vill jag ska komma och bo hos dom men även att jag ska komma och stanna längre än en vecka två veckor kanske. 

Mina grannar kom med mat till mej lamm med potatis lök vitlök och sås. Jag gillar lamm det är gott och om det är stekt och kokt så är det mjukt. Gillar potatis älskar potatis och ibland äter jag ris men det har en liten tindens att fastna i min matrupe vissa gånger och svårt att få därifrån.  Dom hade öven Adam och Elias med sig och Elias blir så glad när han träffar mej. Han springer till min dörr och in genom dörren så gulligt. Deras mamma Wrood är sjuksköterska utbildad i deras hemland. 

 

POSTEN KOM TÖMDE LÅDAN 

Nu kom posten och ny tid till sjukhuset igen om min matstrupe, dom skrev att det var inom två månader någon grantitid men det har tagit nästan tre månader till som hörde av sig igen för undersökningen. Nu har jag tid i mitten på februari och vi får se vad dom ska göra då. Jag har fått ett papper att fylla i om min matstrupe och medicine med mera. Anteckningar dom redan borde ha i min journal ju. Men vi får se vad det blir av detta om dom tänker göra nåt eller om jag fortfarande har inflammation i matstrupen. 

Oj nu fick jag huvudvärk en alvdedon och sen vila usch det snöar ännu mera ute nu och blåser för fullt. Kanske vädret eller jag vet inte men jag ska ta alvedon och sova en stund. Hoppas det går över.   Men vädret har inte gått över när jag vaknar igen utan fortsätter snöa. Vackert men jobbigt och halt för dom som kör bussar och bilar i detta väder.  Min granne kör ju buss och han säger att det är kallt och halt på vägarna.

Lilla Elias ramlade utan för deras port när dom gick hem och han blev så ledsen och grät stackarn. 

Men det är klart han blev kall och blöt om händerna för hade inga vantar utanför sin port. Han ville inte ha några vantar på sig  ❤ Men hans pappa tröstade honom när han grät stackarn.  

Nu har jag tagit mej två smörgåsar med leverpastej och tomat så gott men bara med Vicyvatten till. 

Kollar lite på första dejten på SVT PLAY från Australien tror jag det var. Alltid lika skoj att titta på vilket land det än är ifrån. I morgon ska jag baka tekakor igen så gott och nu har jag pålägg och marmelad.  Vågar inte dricka mera cappuccino ifall jag inte kan somna sen, om det kanske är det som gör att jag inte alltid kan sova. 

Nu ska jag sova för idag GOD NATT

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

fujifredrik

Vi fotograferar det mesta av det bästa. För att nämna några inriktningar så fotograferar vi Bröllop, Fitnesstävlingar, Träningsbilder, Djurbilder och Produktbilder åt företag.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

%d bloggare gillar detta: