ny onsdag igen

Publicerat 30 januari, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

ONSDAG I DAG OCH MASSA SNÖ

 

Vaknade i morse vid femtiden men ville somna om var svårt känner mig förskyld.  Till slut somna jag om och vaknade till och från hela tiden för dom borrade vid halv niotiden. Sov till elva och nu är jag utvilad och det känns bra men förskylt. Jätte orolig för att få lunginflammation igen. 

Min yngsta son ringde mej på lunchen och vi pratade länge. Sen ringde jag min äldsta son och han jobbade för fullt. Fast han varit dålig hela veckan så jobbade han ändå.  Men lite cappuccino och en smörgås så blir det lite lättare att vakna. 

Men jag ska leta nu hur jag kan titta på Farmen från i går som jag missade helt när jag somnade i soffan. Som alltid så är det ju badrummet som gäller duscha och alltid i mina favoriter FENJAL älskar det doftat så gott. Fenjal har jag haft sen jag var femton år och bodde hos min mamma. Fenjal är drygt och räcker länge när man använder det och doftar ljuvligt.

 

Ja nu är det nåt att äta och sen hänga i soffan älskar hänga i min soffa nära datan och dumburken. Äter nåt lite jag har och sen har jag i dag vindruvor röda som jag fick när min familj besökte mej här förra veckan så gott lyxigt. Men jag måste  ta bort skalet på vindruvan för jag har ju min mastrupe som det inte får fastna nåt i.  Ja nu är det bara att i dag ta det lugnt och vänta lite på besked om yngsta sonens lägenhet är klar. 

Huset mitt emot mitt och där även husets värd har sitt kontor. Blir ju jätte skoj att ha min yngsta son nära mig synd att äldsta sonen bor så himla långt bort bara. 

FARMEN NU ATT KOLLA PÅ

 

Här har det nu kommit några nya till Farmen och nu är det intriger hela tiden. Jobbigt gillar inte sånt. Tobias hann bara vara den som bestämde en dag, sen kom den nya killen in och tog över direkt. Vilket Mahsa tyckte om för hon tyckte nya killen var snygg. 

 

Dessa två tjejer kom nya till Farmen nu och dom är så osams det pratas om att Therese pratar för mycket skit hela tiden tycker Maxime.  Och det gillar inte den Maxime hoppsan. 

  

Ja men i kväll fortsätter Farmen och jag får se vad som händer, Tobisas försöker få den nya bonden att lägga upp så dom blir av med några som Tobias tycker. 

Ja nu ska jag bara ta det lugnt och bara vara kallt och dimmigt ute med massa snö. Äta lite vindruvor och bara kolla på tv en stund. Samt dricka Vichyvatten men fattar inte att en lite flaska Vichyvatten koster nio kronor med pant. Men det hjälper mej och det är huvudsaken, mot medicinen som läkaren en gång skrivit ut till mej för samma sak som kostade 1.235 kronor. Tills Ebon sa att köp Vichyvatten det hjälper lika bra och hon hade rätt. 

Nu har det blivit mörkt ute helt och jag har tänt min lampor för att se inne. Nu ringer min granne och vill ge min uppgifter som han vill ha hjälp med.  Min svenska är ju bättre och jag har ju även jobbat tidigare som en effektiv och väldigt dutkig säljare.  Så klart jag försöker hjälpa till och dom hjälper ju mej, kallas ge och ta. 

EFTER FEM MED TILDE 

Nu ser jag EFTER FEM med Tilde och jag gillar det programmet för i dag  hann jag ju inte se morgonprogrammet.  Kvällens gäst är ju Bianca Ingrosso och hon har nytt cosmeti märke som hon vill jobba med. 

   

Intressant att höra hur hon tänker och vad hon gör, samt hon får tydligen massa skit av vuxna kvinnor på sin blogg. Men man får ta kritik även om man är kändis så klart. Men jag gillar hennes mamma Pernilla Wahlgren hon är mjukare i sättet och känns vänligare än sin dotter. Just nu är dom tydligen osams om jag fattar rätt under programmet. 

SVERIGES MÄSTERKOCK 

I kväll ska dom laga för barnkalas vad barnen tycker är gott men det är ändå beslutfattarna som bestämmer.  Spännande och skoj att se gillar detta program. Vill se vad vad dom tycker och hur det smakar.  Jag har ju alltid älskat laga mat och jag har barn som kan laga mat. 

 

 

 

 

 

Min favorit gick vidare så klart  Wichudaporn Chaiyasaeng  från Grästorp. Jag hoppas hon vinner det är hon värd hennes svenska är inte så perfekt men hon kan verkligen laga mat och laga det hon aldrig tidigare lagat. Hon är verkligen duktig denna tjej WICHUDAPORN håller tummarna för dej ❤ Hon är även glad och gulligt att titta på så duktig. 

Så var det slut och riktigt roligt och spännande att se. 

Ja så gick denna kväll  en skön hemmakväll och bara ta det lugnt vilket jag behövde efter gårdagen. Jag ska nu försöka sova ordentligt i tid och försöka vakna i vanlig tid morgon inte sova hela förmiddagen.

I dag vet jag vad jag står med mitt första liv som jag helt tagit bort från mej helt. Känns skönt att jag bara har mina fina underbara söner som lever och bryr sig om mej ständigt. Dom finns när jag mår dåligt men även när jag mår bra och vi har nära och bra kontakt. Tack snälla och gulliga Christopher och Georgios för att ni är så snälla och underbara söner. Jag älskar er från mitt hjärta. Jag önskar er det bästa i livet. 

 

 GOD NATT 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

fujifredrik

Vi fotograferar det mesta av det bästa. För att nämna några inriktningar så fotograferar vi Bröllop, Fitnesstävlingar, Träningsbilder, Djurbilder och Produktbilder åt företag.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

%d bloggare gillar detta: