Maxibesök

Publicerat 30 januari, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

PENSIONÄRSRABATT PÅ ICA MAXI 

 

God morgon var du än är så är jag fortfarande  här.  Just vaknat och en ny dag är på gång igen. I dag ska jag ta mej en tur till mitt   ICA MAXI VASAHANDELSPLATS GENETA.  Snart kan jag få sällskap att handla när min yngsta son flyttat hit i huset mitt emot mej. Känner mig så glad att han fått en egen lägenhet och riktigt kontrakt. Lägenheten är inte riktigt klar än den är  en tvåa  helt nyrenoverad och så fin helt mer än ok. Allt nytt kyl/frys diskmaskin samt spis. 

Lite morgonfika och sen får vi se när det bär av. I dag är det sånt väder att det ont om färdtjänstbilar så jag fick vänta en hel timma innan det fanns nån bil till mej. Sen anlände jag till mitt ICA MAXI och där var det jätte mycket bilar, jag tänkte vad händer.  Då kom jag ihåg att det är fem procent billigare för pensionärer att handla. Själv började jag med att panta alla mina burkar jag hade det var 33 kronor i pengar fint nåt blir gratis för mej. Efter att jag pantat så tvättade jag min händer det är ju lite kladdigt eller hur. Sen tog jag en vagn och gick mot ingången sakta blir ju så himla andfådd när jag anstränger mej ju. Det var jobbigt att gå runt och var jag än tittade var det massor av pensionärer. En dam stod och höll en limpa i varje hand och klämde på alla limporna som hon bytte ut i sina händer. Hon frågade mej vilken limpa som var godast alla sa jag för jag tycker inte man ska klämma och känna på varje limpa som ligger där. Men jag skulle mest ha Vichyvatten för min mun eftersom en del medicin ger mig svamp. Så torrjäst så jag kan baka tekakor för dom är så goda att äta och en burk frukostmarmelad 9 kronor billigt denna gång att handla. 

Denna söta figur hänger i taket vid välling och bebis/barnmaten på Maxi. ❤

 

När man sitter på Maxi och väntar på färdtjänsten så ser man mycket. Det är för mig rena skansen att kolla på folk intressant och det närmanste jag kommer när jag handlar.  Annars är det ju bara sjukhuset och akuten samt vårdcentralen som jag brukar åka till.  Så kom färtjänsten och jag började min resa hemåt, men vet inte dom tror dom är så smarta en del chaufförer.  Han börjar att ringa sin fru och pratar och vänder sitt huvud till bilrutan till vänster om honom.  Han pratar tyst för jag inte ska höra att han pratar i luren men jag så även när han slog numret på sin mobil fast han körde.  Det är ju lite oroande att dom håller på med sin mobil i ena handen och ratten i den andra när dom kör färdtjänst.  Men jag kom hem ordenligt skönt.  Men var så trött det är ju ansträngande att gå runt jag blir ju så andfådd. 

I februari ska jag handla på internet på mitt ICA MAXI och få allt hemkört, första gången är det 100 kronor rabatt när man handlar så då blir hemkörningen gratis.  Min äldsta son handlar mat på internet och sa det var perfekt och bra samt bekvämt.  Och min yngsta vill nu gäran pröva det när han flyttar hit. 

Väl hemma så var jag så trött att jag somnade på soffan och vaknade vid tiotiden på kvällen. Missade Farmen och andra program jag ville se. Men får väl kollla på internet senare i dag vill ju ha koll på dessa program jag följer. 

 

Vi hörs 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

fujifredrik

Vi fotograferar det mesta av det bästa. För att nämna några inriktningar så fotograferar vi Bröllop, Fitnesstävlingar, Träningsbilder, Djurbilder och Produktbilder åt företag.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

%d bloggare gillar detta: