Livet

Publicerat 28 januari, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

 

MINA TANKAR OM LIVET HÄR 

 

Jag behöver åka till mitt ICA MAXI vid Vasahandelsplats, Geneta.  Behöver köpa lite småsaker som inte finns hemma för mina sista pengar.  Men kanske bör vänta tills tisdag och handla för då har alla pensionärer fem procent på slutsumman man handlar för.  Det finns ju ett nytt Ica Maxi här bredvid där jag bor, men det är litet och jag gillar inte det samt att dom inte har dessa pallar som finns på mitt ICA MAXI.  Jag behöver ju sätta mig då och då när jag blir andfådd då jag går runt affären är stor.  Men jag har handlat där i många år och jag kan var alla varor finns samt även priser på varorna jag ska köpa.  Måste säja att det är jätte omtänksamt att ha dessa pallar där man kan sätta sig en stund och hämta andan för att sen fortsätta. 

Jag känner mig hemma på mitt ICA MAXI och måste även ge beröm till personalen som jobbar där.  Dom är vänliga och ger god service.  Jag kan ju även handla hos dom på internet men för det mesta vill man se vad man köper och komma ut lite även om jag blir andfådd.  Har ju alltid min medicin med mej.  Jag blir glad när jag kommer till mitt MAXI jag trivs att handla där.  Det finns även en soffa innanför dörrarna vid utgången där man kan sitta och vänta på färdtjänsten. Dom har tänkt på allt för sina kunder ❤ 

Nu ska jag äta några piroger som min granne gjort till mej, dom är jätte goda. Men det finns nån arabisk krydda i som jag inte får bort när jag ätit dom.  Det ska dom ta bort till nästa gång då blir det perfect wow. 

 

Sen ska jag sova en stund. Då jag sovit lite bara fyra timmar nu på morgonen så kan jag behöva sova en stund. Det var riktigt skönt att sova några timmar behövde det lika kallt ute och även inne. Jag ska ta lite cappuccino och sen kanske jag mår lite bättre. 

I kväll halv åtta är det FARMEN igen 

  

Nu börjar hon igen Mahsa gnälla igen Göran går upp tidigt finns inget mjöl.  Bara man ser och hör henne blir man arg.  Alexander vaknade av att han hörde Mahsa skrikit till Göran. Hon har kallat Göran äckelgubbe och varit otrevlig hon borde åka ut snabbt. Nu får vi se vem som blir storbonde denna vecka. 

Tobias blev storbonde nu får vi se hur det går ingen vet men Mahsa är inte glada. Men det är hon ju aldrig. 

  

Mahsa tycker att kona är äckliga djur vilken himla sne uppfattning.  Hon har en konstig uppfattning om det mesta när hon inte får som hon vill. Hon vill heller inte denna vecka jobba ihop med dom andra på Farmen. Dom ska fiska och dom ska göra en bänk som håller för en gris samt en upphängningsanordning. Men dom ska även tvätta kläder och dom får pengar för varje godkänt uppdrag. 

Nu har dom fått flera grisar och plötsligt säger Mahsa att grisar är gulliga. Hon är otrolig vill nog bara ha uppmärksamhet i tv tror jag nu. Men det bästa är att det kommer tre nya deltagare till Farmen, vilket ingen har räknat med. 

Hungrig måste nog ta nåt att äta tror jag ska kolla i frysen… Det blev lite pasta och en konservburk köttfärssås. Kollar lite på Guldbaggegalan ska se om om Jonas får pris som pappa i Sunes film. 

Men somnade lite trött faktiskt men vaknat igen känner mig förskyld kanske därför jag är trött.

Tänker lite på min två söner som finns för mej hela tiden.  I bland tänker jag och blir orolig om mina sjukdomar är ärtliga, jag tänker min KOL och min astma. Äldsta sonen har ju fått min astman men vill inte ta medicin mot det. Min yngsta son har fått mina eksem så det var ju tydligen ärftlig. Men när jag tänker på min KOL så när jag harklar mej så kommer jag på att så gjorde borde min mamma och min moster. Men dom gick ju inte till läkaren i onödan dom heller.  Jag tror i dag att dom hade KOL båda min mamma och moster. Min mosters son som gick bort nu i vintras hade KOL han med. Jag vill verkligen inte att mina två fina söner ska få mina ärftliga sjukdomar. 

      

Längtar efter gräddtårta så himla gott wow samt cocosbollar gud vad jag längtar efter cocosbollar wow det godaste gräddtårta och cocosbollar….  VILL HAAAAAAAAAAAAAA NU

  

Dessa goda cocosbollar bara älskar dom måste ha ❤   

 

 

GOD NATT 

VI HÖRES

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

fujifredrik

Vi fotograferar det mesta av det bästa. För att nämna några inriktningar så fotograferar vi Bröllop, Fitnesstävlingar, Träningsbilder, Djurbilder och Produktbilder åt företag.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

%d bloggare gillar detta: