söndag

Publicerat 27 januari, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

SÖNDAG MORGON WOW 

 

Nu är det söndag och klockan är 00.01 och här sitter jag, lite trött men sovit massor lördag kväll. Hungrig skulle göra pannkaka inte ätit varken lunch eller middag i går. Men mjölet var slut men fick göra några pannkaka på ett ägg sista mjölet en deceliter och lite mjölk. Blev tre små pannkaker men räckte till mej, måste köpa mjöl tur det bara koster en tia.  Fortfarande trött i dag är jag verkligen seg men det kanske går över ska sova en stund snart igen.  Vaknade av att grannen ringde och frågade om dom skulle göra piroger till mej. Då var klockan 11.00 dags att draga sig ur sängen. 

 

Mycket snö ute fortfarande och jag vill inte gå ut men måste nog i morgon ta mej till Maxi bara för några småsaker bland annat 2 kg mjöl 10 kronor, cappuccino  Icas 22 kronor, vaniljsocker 9 kronor, torrjäst 7 kronor, torkade plommon cirka 20 kronor frukostmarmelad Icas 9 kronor. Samt Vichyvatten för att fixa min tunga efter medicinerna kostar runt 8 kronor. 

I dag ska jag kolla på Bingolotto och spela det fick en bingolott av min yngsta son en dubbellott. Jag har aldrig haft eller spelat på en dubbellott nån gång tidigare. Spännande vore ju skoj om man vann någon gång på bingolotto. Sen är det Farmen som man måste kolla på och se vad som händer hoppas Göran håller sig kvar där. 

BINGOLOTTO 

Får man säga att jag inte är så förtjust i den som håller i Bingolotto.  Jag tycker han är tillgjord och gapig och skrikig jobbig att kolla på. Han är inte ens rolig och svär i tv samt han säger ofta fel för han har för bråttom när han pratar. I kväll var det Sanna som uppträde, men igenom såg man att dom bara gjorde reklam för hennes show som hon gör nu. På första och andra omgången vann jag ingenting alls som vanligt.  Men det är en omgång kvar och får väl se vad som händer då troligen ingen vinst alls. 

Självklart vann jag inget som vanligt när jag nån gång spelar. 

FARMEN 

Snart så kommer ju farmen och vi får se om Göran får vara kvar hoppas det. 

Denna människa Mahsa hon är otrolig bråkar med alla och kommer inte överens med många. Hon borde åka ut så det visslar om det. 

 

På allt dom gjort fick dom inte godkännande och dom fick inga grisar. Och Mahsa var ingen bra storbonde man blir trött att höra henne som alltid ska ha sista ordet. Vill bara hon ska åka ut så man slipper se och höra henne. 

Nu fick Maria åka hem för att hon lade en död höna på storbondens Mahsas trapp.  Löjligt att få åka hem för det himla synd tycker alla utom Mahsa. 

Här ser man Rasmus och Göran när Maria får åka hem.

Nedan är det Göran som valt Rasmus som motståndare, vi får se i morgon vem som vinner. Och vem som åker ut och vem som får stanna på Farmen. 

Mahsa klarar inte av hästen och den river staketet och kliar sig hela tiden. Så hon måste gå in och väcka flera för att få hjälp med hästen men denna hjälp ger även han upp.  Och inte vill hon ha tuppen kvar heller vad jag kallar stadsunge. 

Nu är det TINGET och dom ska tävla Göran och Rasmus dom flesta tror att Rasmus ska vinna för han är yngre än Göran och har mera krafter. Men så var det inte 🙂 

Här är Göran och Rasmus som ska tvävla i Tinget. Rasmus valde säcken och DET VAR GÖRAN SOM VANN WOW.  Så duktigt Göran  är ändå 66 år och kunde klara det.   Nu får vi se vem Rasmus valt till storbonde för nästa veckan spännande så glad att han klarade sig kvar. 

Ja så var denna helg slut då.

Ha det bäst

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

fujifredrik

Vi fotograferar det mesta av det bästa. För att nämna några inriktningar så fotograferar vi Bröllop, Fitnesstävlingar, Träningsbilder, Djurbilder och Produktbilder åt företag.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

%d bloggare gillar detta: