sovmorgon snöväder

Publicerat 22 januari, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

 

GO MIDDAG SÄGER JAG I DAG

 

Är så trött sovit ända till klockan 11.00 och inte hört när luren ringt för väckning. Men det gör inget för jag hade inget att passa i dag. Men ny måndag och inget händer mår inte så himla bra så jag är livrädd för att få en ny lunginflammation. Orolig blir jag nu som alltid inte skoj alls vill ju leva som alla andra. Jag som alltid varit sprallig, rolig,  påhittig och spontan.  Jag har alltid haft lätt för att skratta och skämta samt umgås med mina nära och kära samt mina vänner. Att laga god mat och äta gott samt att gå på kvarterskrogen träffa vänner och umgås. Att ha roligt med familjen och sina vänner. 

När man blir sjuk har man kvar sina älskade barn som alltid finns där samt mina gamla pålitliga vänner.  Andra vänner som stått mej nära bara försvinner…. visst är det konstigt.  Men ingenting förvånar mig längre när man varit med så länge.  Men lärt mig en sak fast det låter elakt KARMA KOMMER ALLTID IGEN. 

 

I dag fryser jag sitter med lilla dunjackan på mej under en fliströja och tröja under hjälper inte alls. Usch och ute snöar det för fullt.  Stora flingor och vacker är det men vad hjälper det. Stora stora snöflingor faller ner  mot marken så vackert men så kallt. 

I går när Wrood var på väg till mej med lunch på isen som var på gångvägen hon  hade jätte jobbigt för att inte halka,

I dag ser det ut så här massa snö på gångvägen och is under snön.  Kallt ute och kallt inne usch.

 

Jag läste detta på facebook en sluten grupp som heter Du vet vad som händer i Södertälje där folk skriver vad som händer i vårt Södertälje. 

DU VET VAD SOM HÄNDER I SÖDERTÄLJE (fb)

I dag tycker jag att folk är konstiga…. en äldre kvinna skriver på facebook

Ingen kan missa detta röda meddelande och dom flesta vill veta var.  När jag sen ifrågasätter var det var och vilket hus och vilka portar, backar hon och vill inte ge ut var det är.  Flera frågar vilka hus och husnummer det gäller.  Och kan inte förstå att man inte skriver ut det.  Ringer polisen kan inte se nån information om det.  Sen skriver kvinnan på min messinger att det är bara i ett hus en port och hon vill inte lägga ut det fast alla vill veta var det är.  Det låter som flera hus men när hon skriver till mej är det en port konstigt. Hon blir arg när jag svarar var det i ett hus bara.  Så ja skriver att jag tar bort mina kommentarer för du vill inte att jag skriver här.  Då skriver kvinnan att jag ska ha respekt för dom som bor här,  jag bor ju här och har familj och släkt här därför vill jag och andra veta skriver jag tillbaka.

Senare skriver hon till min messinger att jag har letat efter dej och jag hittar inte att du bor i Fornhöjden.  Jag skriver tillbaka att klart jag bor här om jag säger det.  Orkar inte med såna människor som sätter igång saker och sen inte kan stå för var det är.  Utan skrämmer upp massa människor och skriver att dom kollar i brevlådan och sen tar sig in och med en kofot.  Klart man vill veta vilket hus eller vilka hus det gäller inte konstigt alls. 

Nu har jag tagit bort henne från min messinger orkar inte med folk som inte står för vad du skriver. Alla stackars pensionärer / äldre folk som hon ville varna och nu vet man inte om det ens är sant. 

BESÖK ?????

Trodde jag skulle få besök idag men så blev det inte tydligen. Tråkigt när man väntar och hoppas att få besök. Lite ledsen blev jag ju så klart men inget att göra nåt åt. Kanske får jag besök en annan dag i stället…. hoppas kan man alltid göra ju. Skulle bli utbjuden på cafe i stan men orkar inte det så jag ville ha ett litet besök hemma här i stället men så blev det inte alls. Nu fick jag sms att jag får besök i morgon på förmiddagen. 🙂 Hoppas så blir jag glad.

Min stora son är dunderförskyld och hes som en korp stackarn ligger hemma sjuk. Men kanske tur det så jag inte blir smittad jag är ju så himla känslig. Jag är livrädd för att få lunginflammation igen och inget immunförsvar har jag ju kvar heller.  Fryser fortfarande tröja fliströja samt tunna dunjackan har jag fortfarande på mej. Men jag fryser ändå usch kallt ute kallt inne. Kanske ska tända lite lampor så det blir ljust inne man vill ju inte ha nån dyr elräkning inte. 

Känner mig inte så bra så jag hänger i min soffa och fryser men ska försöka orka kolla tvburken. 

Vi hörs trött fryser 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebecca Weidmo Uvell

Uvell Kommunikation

Salem - historia

Min hemsida om hembygdsforskning i Salem socken/kommun

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

fujifredrik

Vi fotograferar det mesta av det bästa. För att nämna några inriktningar så fotograferar vi Bröllop, Fitnesstävlingar, Träningsbilder, Djurbilder och Produktbilder åt företag.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

%d bloggare gillar detta: