fredag

Publicerat 12 januari, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

 

ÄNTLIGEN FREDAG SÄGER DOM SOM JOBBAR 

 

Inte jag för jag jobbar inte alls,  som pensionär är alla dagar lika.  Så trött idag ändå sov jag tidigt i går kväll och jag vaknade vid åttatiden i morse. Men ändå så trött och har lite jobbigt att andas i dag.  Tar nog och lägger mej en stund i soffan och vilar lite ont i magen har jag oxå.  Herre Gud bara fel på mej sen jag blev pensionär.  Jag som bara vill vara frisk och kunna skoja och göra saker, men som jag inte orkar idag blir ju andfådd för ingenting och måste vila.  

I dag ska visst min granne komma förbi eller hans fru, hoppas hans pappa mår bättre nu. Ryggskott är ju inte att leka med och gör så ont när man ska röra sig. Har skickat sms till pappan och skrivit att han ska krya på sig.

Nu kom det post och det stod Västra Götaland på kuvertet, men det var från sjukhuset i Trollhättan.  Jag var ju där den 23 december dagen före julafton för att jag fått mat i mastrupen som inte försvann.  Åter igen kunde jag inte svälja vatten ens.  Detta var en remiss till min vårdcentral som jag ska lämna så dom skickar en remiss till Karolinska för att följa upp min matstrupe.  Själva sjukhuset i Trollhättan kunde inte gå in i min journal och läsa vilket dom borde kunna göra. Någon sammankoppling borde det vara för att kunna ta reda på om sina patienter runt om i Sverige.  Men det fungerarde inte så nu får jag lämna remissen till min läkare på vårdcentralen på måndag när jag ska till honom.  

Jo men visst först kom min granne med kebab och stekt potatis och sen massa småsaker. Senare kom hans fru Wroodan med kakor och godis. Det är skönt att vi har varandra och att dom bor nära. Jag hjälper dom med svenska och förstå saker och ting. Dom har ju två små killar Adam är 1 år och Elias 2 år.  Och mycket annat som inte är så lätt för dom när dom flyttat hit och svenska är ett svårt språk.  Jag har alltid haft tur med bara fina grannar. Där jag bodde tidigare var det oxå jätte bra fina grannar Blomman med sin fina familj.

Mina söner har så klart ringt idag och vi har kontakt varje dag och även via sms. Omtänksamma och snälla är dom som bryr sig om mej. Snart ska jag gå ut i köket och jag ska ta cappuccino och en tårtbit så klart men även sätta på min Annie, min fina diskmaskin som är guld värd. Så himla glad att ha diskmaskin och slippa stå och diska det skulle vara jätte jobbigt för mej att göra. 

Just ja nu glömde jag sätta på diskmaskinen måste göra det för då är allt rent i morgon. Jag ska tvätta i morgon oxå det är dax för det, som ensam blir det inte så mycket tvätt längre. Men jag ska tvätta i morgon och sen i helgen ska jag ta och plocka ner julgranen Jag kan ju börja med att plocka ner kulorna och belysningen och sen får grannen göra resten ta isär granen och bära ner den i källaren. 

Lyssnat på musik gamla godingar sen jag var ung och vacker 🙂 här sjunger Andy Williams LOVE STORY min favorit film. 

 Detta var på 70 talet och romantisk och fin LOVE STORY FILM. 

 

Denna film älskade jag och jag hade även LP skivan till den. Det var på 70 talet när jag träffade min första man vi förlovade oss 1973 gifte oss 30 mars 1974 och fick vår New Foundlandsvalp i oktober 1974 sen kom vår första son 31 oktober 1974. Nästa son kom den 15 september 1975 senare kom en dotter 27 januari 1983 det var EN LOVE STORY ❤ 

Lyssnat på massor av bra fin music i kväll men nu ska jag sova ha det bäst nu

GOD NATT SOV GOTT 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

fujifredrik

Vi fotograferar det mesta av det bästa. För att nämna några inriktningar så fotograferar vi Bröllop, Fitnesstävlingar, Träningsbilder, Djurbilder och Produktbilder åt företag.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

Jean Lee's World

Author of Young Adult Fantasy

The Helsingian Pathfinder

the inward path is the way ahead

%d bloggare gillar detta: