godisdag

Publicerat 11 januari, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

 

MIN GRÄDDTÅRTANS DAG 

 

Hur är det idag jag är ganska glad det är fredag men det gör ju ingen skillnad för mej som är pensionär. Men jag ska få så jag kan göra en gräddtårta idag wow så gott det bästa jag vet ❤ Nedan är några av alla gräddtårtor jag lagat under tiden jag nu gått ner i vikt, men inte gått upp ett kilo för det.  Gräddtårtor med jordgubbar färska eller frysta, samt gräddtårtor med hallon samt även med hallon och anannas. Brukar när jag orkar göra spritsgrädde med olika mönster så tårtan ser finare ut. 

  

  

  

  

  

  

 

En del av gräddtårtorna är riktigt fint gjorda men ibland orkar jag inte så och göra ett konditorjobb. Då blir dom inte så himla tjusiga och fina men dom är alltid så goda.  Jag blir ju så andfådd när jag gör något och även när jag bakar mina tårtor blir jag andfådd och slut. 

Jag tar heller inga små bitar när jag äter mina tårtor och jag hoppas alltid på att ingen kommer på besök. Då måste jag ju bjuda på mina gräddtårtor, jag äter dom gärna själv för dom är så goda. 🙂

 

Här ser ni att det inte är några små tårtbitar jag äter och gärna med cappuccino med lite tjock grädde i. Så gott jag lovar wow yum yum ……. riktigt smaskigt och gott. 

Jag skickade efter från Wish spritspåsar samt rostfria metaldelen,  jag olika för olika spritsar men spritspåsarna är slut hemma nu.  Ska försöka köpa några spritspåsar när jag får pengar över nästa gång då kan jag göra fina verk med mina gräddtårtor. 🙂 

I dag gjorde jag en tårta med äppelmos på understa lagret, och sen blandade jag hallon och grädde som blev på mittersta lagret på min tårta. Sen på med topplocket och på med grädde toppade med  hallon överst blev en jätte god tårta. Sen blev jag trött och andfådd jag hade ju redan jobbigt med min andfåddhet tidigare i dag. Jag bara älskar gräddtårta ❤ 

   

Varje födelsedag får jag en gräddtårta från Ica Maxi Handelsplatsen Geneta Södertälje. Men dom koster 300 kronor nästan och finns bara visa dagar när dom gör dom.  Det brukar vara till midsommar, studenttider, nationaldagen och sen kan man beställa denna tårta.  Men min granne brukar ge mej en sån jordgubbs tårta så god jag lovar.  Jag har fått det nu massa år denna gräddtårta av min granne som present på min födelsedag och är jätte glad och tacksam för det. 

Ja bara älskar gräddtårta det bästa som finns nu ska jag vila en stund, sen blir det cappuccino och gräddtårta. 

Nu har jag vaknat och det ringde på min lur, sönerna har ringt men det har jag inte hört. Tappade luren i golvet och så den hamnade på ljudlöst och jag har inte hört när det ringt. Nu kommer grannens fru Wroodan med kakor och godis,  apelsen, några gula lökar, citron och tomater till mej. Gulligt snällt att dom tänker på mej och på söndag ska jag få lamm till middag wow. 

Känner mig trött och förskyld fryser lite men ska bara hänga i soffan idag/kväll. Jag dricker nu mitt cappuccino och kakor wow. Senare blir det en tårtbit till nåt bra program, om det är nåt bra program på tv i kväll. 

 

Ha det bäst nu ❤ trevlig helg ❤ 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

fujifredrik

Vi fotograferar det mesta av det bästa. För att nämna några inriktningar så fotograferar vi Bröllop, Fitnesstävlingar, Träningsbilder, Djurbilder och Produktbilder åt företag.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

Jean Lee's World

Author of Young Adult Fantasy

The Helsingian Pathfinder

the inward path is the way ahead

%d bloggare gillar detta: