Sveriges Mästerkock

Publicerat 10 januari, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

GO KVÄLL NU ÄR JAG HÄR IGEN

 

Stängde av min gamla pc och när jag satt på den igen fungerade ingenting längre. Alla mina sparade sidor var bort arg jag blir. Sen plötligt fungerade inte ens pekmusen, hm arg och ledsen jag blir. Men ibland får man inte ens bestämma själv när min pc ska uppdateras.  Då när *dom* tycker att den ska uppdateras så blir det alltid problem och ingenting fungerar för mej.  

Men sen hittade jag en gammal röd mus som jag har,  en röd acer ferrari som jag ägde för för över femton år sedan. Jag sålde datan men behöll musen 🙂 

Vilken tur annars hade jag inte kunnat läsa mej till på google hur jag skulle kunna få i gång pekmusen på min gamla data nu. 

Nu är det farmen på tv men jag känner att den inte är lika rolig som tidigare, folket där gör inte att jag vill titta.  Men vad gör det för snart är det ju SVERIGES MÄSTERKOCK det gillar jag.  Det alltid är det lika roligt och trevligt och underhållande samt spännande att titta på för att se vem ska vinna i år. Jag skickade sms till mina grannar som nästan alltid har barntv på eller arabisk tv att dom ska kolla på Sveriges Mästerkock nu klockan 20.00. Snart är klockan 20.00 och hinner nog med en cappuccino ändå innan Mästerkocken. 

Nu börjar det  mitt program Mäserkocken wow.  Cappuccino me Mariekex After 8 samt en kärleksmums nåt gott till programmet ialla fall. Ja detta var ju gott och riktig godis ❤ 

 

Helt underbar tjej från Thailand och jätte duktig på att laga mat.  Hon heter Wishudaporn och bor med sin man i Grästorp. Ja känner igen Grästorp det är ju på vägen till Vänersborg där min äldsta son bor. Hon sa att hennes man kommer bli tjock nu 🙂 

    

Det ska bli spännande att följe henne och se vad som händer.  Hon brukar titta på Leif Mannerström när han lagar mat och tycker han är en go gubbe.  Jag gillar dessa matlagningsprogram man kan lära sig massa samt spännande och se hur det slutar vem blir kvar vem åker ut?  

Man blir ju lite hungrig när man kollar på alla maträtter som dom visar i tv.   Sen går man ut i kylen och shit där var det inte mycket alls.  I morgon ska jag få tårtbotten av mina grannar samt Arla vispgrädde samt banan så jag kan göra mej en tårta. Jag har ju båda hallon och jordgubbar i frysen som jag fått av grannen tidigare.  Så skulle jag få två jästepaket så jag kan baka Mellas Tekakor för dom är slut. 

Så jag ska vakna tidigt för dom ska ju ut och shoppa i morgon i mataffärerna. Grannen lovade att laga lamm till mej i helgen för han är ju ledig hela helgen. Han lagar så gott lamm så jag vill ha och brukar få när han lagar lamm.  

Det är ju redan fredag i morgon och jag ska bara lata mej, för jag blir så andfådd när jag gör något. Men jag ska fråga i helgen om han vill hjäpa med att ta ner julgranen i källaren samt om jag tvättar om han kan hänga min tvätt. Samt gärna dammsuga åt mej för det behövs nu, och vore gulligt att få hjälp med det. 

Trött nu ska jag sova tidigt i kväll

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Stockresearch52's Blog

Mind over matter

Socialamedier.me

Sociala 24/7

Spådam Eva Eriksson Göteborg

En av Sveriges mest eftersökta medium

fujifredrik

Vi fotograferar det mesta av det bästa. För att nämna några inriktningar så fotograferar vi Bröllop, Fitnesstävlingar, Träningsbilder, Djurbilder och Produktbilder åt företag.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

Jean Lee's World

Author of Young Adult Fantasy

The Helsingian Pathfinder

the inward path is the way ahead

%d bloggare gillar detta: