cansergalan gråt

Publicerat 8 januari, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

 I DAG ÄR DET DEN 7 JANUARI MÅNDAG

 

Låg och sov på örat jag inte hör på så jag hörde inte signalen som skulle väcka mej. Jag skulle vakan ått men vaknade halv tio. Bättre sen än aldrig eller hur.

Inget att göra nåt åt alls, men nu ska jag ta lite cappuccino. Dom har stängt av vattnet här i dag mellan åtta till klockan ett. Ganska lång tid men jag sparade vatten i går till cappuccino samt flaskor i kylskåpet samt i en hink i badrummet så jag kan spola efter mej vid toabesök. Det är kallt inne idag inte alls varmt så jag får klä på mej mera kläder. 

Hörde förrut att det ringde på min dörr orka inte ens bry mej. Väntar ingen som ska komma hit och därför öppnar jag inte ens. Mina barn har nyckel och mina andra vänner ringer innan dom kommer eller ringer på porttelefonen. 

 

Nu pröver jag om vattener är vilket till min förvåning är, men sätter på vattenkokaren hade ju förberett den i går med vatten. Så nu sitter jag i soffan och har mitt cappuccino och tekaka med julskinka och spenap så gott.

Och vem är på tv i dag då jo doktor Phil finns där och med i programmet är en kvinna som gapar och skriker på sin man att Gud har tagit över hennes kropp. Men jag tror inte att någon som tror på Gud skriker och gapar så på min man. Hon säger att om han inte tror på henne ska hon lämna hoom Jag tycker personligen att han bör lämna henne som hon skriker och gapar på honom. Ser inte alls bra och snällt ut för någon som tror på Gud. Men får väl ha programmet på tills man får se vad doktor Phil säger. Tror hon kvinnan har psykiska problem med något.  Orka inte ens se detta stackars man denna kvinna är nog inte frisk. För Gud varken är arg eller svär.  Byter program orkar inte med andras problem idag kallt är det här fast jag sitter i min pyamas.

Ska ringa min vårdcentral idag och höra om min läkare börjat jobba nu efter nyår. Behöver en tid några prover ska tas smat nåt för mitt eksem behöver jag. Ringer nu vårdcentralen och fattar inte felet så många kan inte ringa dom vid halv elva tiden idag. Jag väntar och har väntat nu på min tur i över 12 minuter. Va händer ingen svarar var är dom ? Signalerna går bara fram och ingen svarar konstigt. Jag har nu suttit och väntat på min tur i över 20 minuter.  Ringer till Södertälje Sjukhus och ber dom koppla mej till chefen för vårdctnralen, då är han inte där utan stängt sin lur. Han hänvisar till receptionen och kvinnan i växeln på Södertälje sjukhus frågar om jag ringt rätt nummer vilket jag kollar och det har jag. Hon säger jag kopplar dej till ett annat nummer så får du vänta där det är upptaget.  Nu har jag redan väntat på min tur där i över 7 minuter och ingen svarar.  Märkligt eller hur när man ringer för att boka tid hos min läkare. Äntligen svarar en kvinna efter 9 minuter när jag gnäller säger hon att det inte finns personal och hon hjälper till extra just nu och gör så gott hon kan.  Dom förlorar ju kunder på detta sätt. Här kommer mitt säljtänkande fram varit säljare i massa år och sina kunder/patienter ska man vårda och vara rädd om.  

Jag fick en tid hos min läkare onsdag klockan 15.00 så jag tog den vågar inte ta en morgontid. Då kanske jag inte vaknat och får betala besöket ändå fast jag har frikort.  Och det vill jag inte och har inte råd med ens. Jag fortsätter gå på Ronna Vårdcentral för jag har gått där många år nu och har en samma läkare som känner mig. Han är bra och duktig och trevlig så ja blir kvar där. 

 

CANSERGALAN NU PÅ TV 4

Jag sitter här och gråter jag har förlorat några av mina närmaste som gått bort i canser.  Under 2018 samt även tidigare.

Jag blir så ledsen när jag ser detta program men hoppas det kan bli så man kan bota canser snart.  En av tre kan få canser och jag hoppas forskningen ska gå vidare så alla kan få hjälp.  En otroligt tråkig sjukdom som tog min mormor som jag aldrig hann träffa hon dog ung nåt år innan jag föddes. Min morbror gick även bort i canser,  Så canser har tagit både släkt och närastående till mej. 

Min gamla brevvän Annie och kompis Annie  bästa vän Annie från  från New Orleans plötlsig försvann och mitt i våra brev. Hon blev jätte sjuk och hade fått en svår canser, och försvann på några månader bara i juli 2018. Vi hade ju pratat skrivit smsat och facebookat i nästan 30 år en lång tid. Plötsligt bara slog cansern till och hon fösvann från mej till änglarna i himlen. Som nu har hand om henne men hon finns alltid hos mej ändå.  Hon bodde nära sin familj sista tiden hon flyttade tillbaka till Gretna, Louisiana. 

Nu är programmet slut och jag måste ta mej lite cappuccino med tekaka med julskinka lite hungrig. Ska kolla på nyheterna innan jag ska sova lite trött och ska sova lite tidigt i kväll. Måste hämta mig lite innan jag ska sova. 

Mätt och belåten tekakor med julskinka som blev lunch middag samt kvällvicking för mej. Älskar ju julskinka hoppas jag inte får halsbränna bara av senapen idag.  Ska dricka lite mjölk som min barn lärt mej om jag får halsbränna men gillar inte mjölk. 🙂

 

DET HAR HUNNIT BLI ELVIS PRESLEYS FÖDELSEDAG I DAG 8 JANUARI

 

ELVIS VAR BÄST HAN FANNS NÄR JAG VÄXTE UPP OCH JAG HAR ALLA HAN SKIVOR, ÄVEN PÅ CD SOM JAG FÅTT AV MINA BARN.  GRATTIS ELVIS DU FINNS ALLTID HOS MEJ….. ❤ 

ELVIS PRESLEY   1935  –  1977

 

 

GOD NATT FINA DRÖMMAR 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

Jean Lee's World

Author of Young Adult Fantasy

The Helsingian Pathfinder

the inward path is the way ahead

BRUMĂREL | Iosif Trif Photo & Text Archive

Iosif`s blog about culture, current affairs and æsthetics

Consider Faith: A Blog on Christian Social Justice

A blog on Social Justice from the Christian Perspective

Truly Madly Ordinary

Stories From The Heart.Emotions,and adventures of an Italian woman in Ireland

The Jaguar

And its Allies

%d bloggare gillar detta: