min julskinka/middag i flera dagar

on
by mellasweden ©2019

 

 

NU ÄR DET JULSKINA IGEN ❤ 

 

 

Julskinka det godaste som finns, men måste tugga försiktigt då jag har bråk i matstrupen. Men det hindrar inte mej att äta denna själv så gott. Vem kunde inte låta bli att köpa julskinka när det bara kostade 29.90 kg och en hel julskinka fick jag för 100 kronor så billig mat och räcker länge till mej. Framför allt så slipper jag laga mat, kan äta det på smörgås och äta med potatismos eller potatisgratäng. Eller bara skinkmackor godis yum yum ❤  Min granne Berta-Stina ringde på och hon berättade att nu säljer Willis ut julskinkor för 19 kronor per kg.  Men vad ska man göra jag har inte dom pengarna så det får gå ändå.  Hon hade köpt en på över 4 kg sa hon för man kunde laga annan mat på den ändå. 

Det är bingolotto på tv men har ingen bingolott i dag, finns inga pengar kvar efter julen.  Men man kan ju titta på det ändå för det är ju lite underhållning. Nya programledaren på Bingolotto pratar slarvigt eller är nervös, han säger fel och ändrar sig sen. Jobbigt tycker jag bästa programledaren var Loket ändå. 

Skinkan är inte klar än men den som väntar på nåt gott, sen ska den ju grilljers för att blir god och se god ut.   Nu är den äntligen klar och jag ska ta ut den ur ugnen och så får den kallna lite sen ska den gilljeras. Men jag var tvungen att äta en tekaka med ost på och lite cappuccino innan skinkan var klar, för jag var hungrig det blev min middag i kväll.  Efter tekakan med ost så har jag fått halsbränna jobbigt vet inte hur jag ska få bort den. 

Men nu ska jag sova är så himla trött idag, var ju vaken så länge natten före för att smsa med Sonja. Men det var skoja och trevligt men nu så sängdax.

TILL MINA BARN KOM IHÅG    DU ÄR ALLTID EN DEL UTAN MEJ.  ❤

DET ÄR EFTER MEJ DU HAR DINA FINA SKRATTGROPPAR, OCH ÄR ALLTID EN DEL UTAV MEJ ❤ 

 

GOD NATT NU ÄR DET SÄNGEN OCH ÄNGLARNA SOM JAG SKA TRÄFFA FÖR ATT SOVA ❤ 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.