lördag 6 januari

Publicerat 6 januari, 2019 av mellasweden
by mellasweden ©2019

 

SOLEN FÖRGYLLER MIN DAG 

 

I dag när jag vaknade så var solen på vår blå himmel. Jag vaknade sent för jag hade svårt att somna i natt hade fått halsbränna av nåt kanske vaniljsockret.  Försökte med att dricka alvedon och vatten och lite mjölk som min yngsta son smsa mej och sa att jag skulle dricka vatten och mjölk. Men det hjälpte inte alls denna gången men till slut somnade jag på rygg som jag alrig gör annars. 

Min granne ringde för han skulle till Maxi i Moraberg och jag hade fått en kupongbonus på 75 kronor på mitt kort. Så han skulle köpa min turkosa påse med cappuccino för 25 kronor styck för det.  Alltså skulle jag få tre påsar cappuccino, det är ju mera i dessa påsar än i den nya förpacknigsburken som dom gjort.

Han ringde nu och sa att varit här och ringt på min porttelefon men att jag inte svarat. Jag kollar min lur och det stämmer, jag har inte hört luren ringt fast jag sitter bredvid luren. Jo för när jag laddar min Iphone så hörs inte ringsignalen när det ringer konstigt ja det tycker jag med. Men nu har jag satt i mina hörlurar så jag inte ska missa när han kommer och hämtar mitt Ica kort. Och nu har min granne hämtat mitt Ica kort för jag hoppas dom har kvar mitt cappuccino i turkosa påsarna på hans Ica Maxi där han handlar.  Det fanna bara två påsar kvar och dom köpte grannen till mej och så fick jag två Coca Cola brukar glad och nöjd blev jag i alla fall. 

Jag har börjat med att ta mina mediciner så himla jobbigt och tråkigt, vilken skittillvaro med alla dessa mediciner hela tiden. Sen berättade grannen att det plötsligt i dag står en lapp på porten.  Dom ska  stänga av vattnet på måndag mellan klockan 8-13 jobbigt måste ladda vatten i kylen då. Jag vill ju ha cappuccino när jag vaknar eller hur och kanske behöver vatten till mina mediciner likaså. 

Snart ska jag plocka ur min diskmaskin satt i gång den i går kväll innan jag skulle somna. Så himla härligt att Annie diskar till mej, har döpt min diskmaskin till Annie efter min fina brevvän. Som gick bort i canser och lämnade mej plötsligt. Efter en vänskap per brev och sms samt facebook och telefon efter nästan 30 år försvann hon till himlen. Men jag tänker på henne varje dag och vi hade ju nära kontakt och visste allt om våra nära och kära. Både det som var bra och det som var dåligt kunde vi ventilera med varandra. 

 

Nu sitter jag här och undrar hur jag ska kunna spela upp min musik på tvn förut fungerade Youtube. Men plötligt fungerar det inte via tvn att spela musik där hm undrar om jag kan fixa det själv. Nä det kunde ja inte orkar inte ….. 🙂 

I dag är en slö dag och jag har inte gjort något nyttigt alls, bara slöat och smsat med Sonja i New York. Sen bara hängt framför tvn och se lunch/middag blev det stekt potatis med 4 prinskorvar med spenatsås. Senare åt jag en tekaka och lite cappuccino. Nu har jag bara latat mej idag efter igår och det behövde jag verkligen. 

Nu sitter jag i min nya pyamas som jag fick på nyårsafton av mina grannar. Samt har lagt pläden jag fick i rosa/beige färg på min säng för jag fryser ju när jag ska sova. 

   

GOD NATT TIME FÖR ATT SOVA NU….. men det är samtidigt bra på tv som alltid på sena kvällar. Samt det är ju ändå lördag ska nog se hur denna filmen slutar ändå kanske. 

Jag ska innan jag somnar läsa lite i denna fina bok som jag fått av Gunilla, min gamla kollokompis. Är så tacksam för den och har lärt mej mycket.

Nu stänger jag ner här min data för i dag…….

GOD NATT ❤ 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

Jean Lee's World

Author of Young Adult Fantasy

The Helsingian Pathfinder

the inward path is the way ahead

BRUMĂREL | Iosif Trif Photo & Text Archive

Iosif`s blog about culture, current affairs and æsthetics

Consider Faith: A Blog on Christian Social Justice

A blog on Social Justice from the Christian Perspective

Truly Madly Ordinary

Stories From The Heart.Emotions,and adventures of an Italian woman in Ireland

The Jaguar

And its Allies

%d bloggare gillar detta: